هیچ چیزیشون جز اندازه و نوع (و نه رزولوشن) صفحه ی نمایش فرق نمی کنه. قاعدتا فرمویر هاشون باید یکی باشه.
پ.ن. جالبه که Wave 2 یه مدله و Wave II یه مدل دبگه، قحطی اسم بود؟!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
هیچ چیزیشون جز اندازه و نوع (و نه رزولوشن) صفحه ی نمایش فرق نمی کنه. قاعدتا فرمویر هاشون باید یکی باشه.
پ.ن. جالبه که Wave 2 یه مدله و Wave II یه مدل دبگه، قحطی اسم بود؟!
Last edited by {sahand}; 04-10-2010 at 18:46.
آقا mohsen بابت مقایسه دوربین nokia n8 & wave ممنون .
خداییش فیلمبرداریه N8 خیلی وهضح ترو شفاف تر از wave هست .
ولی wave عکساش نسبتا بهتر بود![]()
حالا که من خواستم این گوشی رو بخرم گفتن که خط تولیدش متوقف میشهبد شانسی ما رو باش
حالا عکسی از مقایسه ی صفحه ی tft با super tft و بقیه ی صفحه ها نیست که ببینیم خوبه یا نه؟
راستی در مورد قیمتش هم معلوم نیست که از مدلی فعلی گرون تره یا نه؟
حالا چرا دیگه تولید نمیکنه؟؟؟میتونست مثل HTC Desire بقیه ویو ها رو با صفحه sLCD تولید کنه! آخه ویو 2 هم سایزش بزرگتره و هم ضخامتش!
ما که نفهمیدیم چطور میشه Galaxy هم که Super AMOLED هست تولیدش متوفق نمیشه.یعنی سامسونگ بادای خودش رو فدای اندروید گوگل میکنه ؟؟
ولی این گوشی ویو 2 هم بدک نیست.فکر کنم در عوض کیفیت بالای ویو صفحه نمایش رو بزرگتر کردن.قیمتش که اصولا نباید بیشتر از ویو باشه.بذارین ماه آینده بیاد ببینیم چه طوره.
از لحاظ سایز که بهتر شده.
این کارخونه جدید سوپر امولد سامسونگ که راه اندازی بشه تا عید فکر کنم گوشی ویو2 رو هم مجهز به سوپرامولد کنه.
Last edited by hoha881; 05-10-2010 at 10:50.
والا شایعه ی توقف تولید برای جفتشون بود، که فعلا یکیش درست دراومده. در ضمن Galaxy Tab هم که اندرویده با S-LCDـه. تولید بادا رو هم که قطع نکرده، صفحه نمایش رو عوض کرده.
قیمت هم که اعلام شده، 430 یورو.
S-LCD (اگه همینی باشه که رو دیزایر و نکسوس هست) کیفیت خیلی خوبی داره، اما خب به خوبی Super Amoled مشکی تولید نمی کنه.
آقا گوشیهای شما با استفاده متوسط باتریش چقدر دوام داره ؟ من وقتی 30 دقیقه با اینترنت کار می کنم حدود 15 تا 20 درصد از شارژ باتریم خالی می شه ... تو کامنتهای جی اس ام ارنا بعضیها حرف از 3 روز یا 4 روز شارژ می زدن !!
سلام
دوستان لطفا 1 سری به این تاپیک زیر بزنید و منو راهنمایی کنید
موضوع خیلی مهم و حیاتیه
مطمئن باشین اطلاعات زیادی هم دستگیر خودتون میشه
لینک:
"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_saeedi; 05-10-2010 at 15:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)