سلام دوستان یه سوال داشتم چطور میتونم مختصات 2D موس رو تبدیل به 3D کنم؟ مثلا ما یه پلن داریم و روش کلیک میکنم باید دقیقا اون نقطه که روش کلیک کردیم مختصاتش بدست بیاد.
ممنون
سلام دوستان یه سوال داشتم چطور میتونم مختصات 2D موس رو تبدیل به 3D کنم؟ مثلا ما یه پلن داریم و روش کلیک میکنم باید دقیقا اون نقطه که روش کلیک کردیم مختصاتش بدست بیاد.
ممنون
اصولا دوست ندارم کد بذارم ، ولی خوب شاید توضیحش سخت تر از کدش باشه.M0hsen3D
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من 4 تا مربع دارم. مربع1 - مربع2 - مربع3 - مربع4
میخوام مربع 1 تو محور x از positon 15 حرکت کنه به سمت چپ و وقتی به position -15 رسید بایسته و رندوم بین مربع 1 تا 4 یکیش انتخاب بشه و از position 15 دوباره مریع انتخاب شده جرکت کنه و بره تا -15 و چرخه ی قبل همینجور ادامه داشته باشه.
نزدیک به 3 ساعت رو این قضیه کار کردم و ور رفتم آخرش هم نشد :(
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
دقیقا این کار واسه چیه ؟
یعنی 4 تا مربع یه جا هستن ، بعد رندوم یکی یکی برن یه جای دیگه ؟
خوب تا حالا چی نوشتین؟ بذارید تا بصحبتیم
برات آپلودش کردم. الان مشکل داره و ارور میده. بعضی موقعها به نتایج خوبی میرسیدم که بهش دست میزدم خراب میشد و یادم میرفت چکار کردم. آخرشم تقریبا خراب شد که دیگه خسته شدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا ممکنه روشی که انتخاب کردم اشتباه باشه.
بازی canabalt رو دیدید ؟ میخوام بدونم چه جوری اون ساختمون ها میان و میرن و ... تو سایتشون نسخه فلاشش هست برید بازی کنید.
canabalt.com
بازم ممنون !
Last edited by brain; 10-07-2012 at 21:23.
والا من که از کد شما سر در نیوردم ، ولی چیزی که هست اینه که خودتو خیلی درگیر کردی و پیچوندی.
من واسط نوشتم و آپ کردم ، سولی داشتی در خدمتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
خیلی ممنون که انجام دادی برام.
به خاطر اینه که خیلی وارد نیستم برای همین خیلی پیچوندمو گیج شدم.
ولی یه چیزی ، اون مربع ها بعد از حرکت که می ایستند ، چه جوری میشه رندوم بین یکیشون انتخاب بشه و برگرده عقب و مسیر قبلی رو دوباره طی کنه تا وایسه. بعدش دوباره یه مربع دیگه رندوم انتخاب بشه و همین چرخه ادامه داشته باشه.
این قسمت در واقع خیلی بیشتر از همه منو درگیر کرده.
اگه وقت داشتید بگو اگه نه هم بازم خیلی ممنون تا همین جاش !
ادیت :
البته فکر کنم گذاشتید بذارید برم دقیق تر کد رو ببینمش
Last edited by brain; 10-07-2012 at 22:24.
سلام من چرا نمیتونم از کلا Hashtable ها در اسکریپتم استفاده کنم! خطا هم اینه که میگه نمونه نگرفتی از شی!! کلا یونیتی نمیدونم چه مشکلی با این قضیه داره.
مثلا در قسمت بالای اسکریپت مینویسم:
Hashtabel List;
در قسمت update مینویسم lList = new Hashtabel() بازم میگه نمونه نگرفتی همون نال رفرنس.
سلام به دوستان عزیز من یک بازی کوچ ساختم به طوری که کاکتر به هر طرف میره و با تفنگ تیر میزنه ولی یک مشکلم وقتی یک مدل 3 بعدی وارد بازی می کنم و داخل محیط میزارم کارکتر از مدل رد میشه انگار نه انگار که جسم میشه بگید باید چه کار کنم پیشا پیش متشکرم
Damn Question
شما بیا و لطف کن بازی نساز ، UbiSoft بمیره بیخیال شو.
یه مباحثی هست به اسم collider ، یه تاب بزن ببین چی میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)