سلام
من 40 صفحه اخیر رو مجدد خوندم و الان متوجه شدم بعضی از پستها رو فراموش کردم جواب بدم بهمین خاطر از تمام بچه ها عذر میخوام .
خطاب به وحید عزیز :
وحید جان درمورد تیم مطمئن باش بایرن مونیخ تیم ضعیفی توی این بازی نیست من اصلا خودم اول میخواستم این تیمو بردارم . در مورد هزینه اینترنت تقریبا از شروع مسابقات که به امید خدا فردا خواهد بود (چون امشب باید کارهای باقی مونده رو راست و ریس کنیم ) دیگه ضرورتی نداره هر ساعت توی تاپیک باشیم چون هر هفته از لیگ در دو روز انجام میشه یعنی هر دو روز یک بازی به یک نفر میرسه . بنابراین شاید روزی نیم ساعت بیشتر لازم نیست توی تاپیک باشیم .
تعداد بچه ها هم با یک نفر کم شدن چندان فرق نمیکنه . فقط شما مشکل دسته بازی داری که باید اونو حل کنی .
به هر حال هر جور خودت دوست داری .
من توی پست بعد نقل و انتقالات تثبیت شده رو میزارم .
اینو هم بگم اگه چنانچه به پستی جواب ندادم لطفا بهم تذکر بدین چون فراموش میکنم اما اینو یقین بدونین که من به هیچ وجه قصد به محلی گذاشتن و بی احترامی به هیچ کدوم از دوستانمو ندارم .
شهاب این آپشن فایل شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت پینار : 40.4 م
هاینزه : 29.6 م
کاستتی : 22 م
در ضمن شهاب جان اگه نظر منو میخوای تورس رو 100 میلیون بفروش چون مطمئنم نمتونی درست از قابلیتهاش استفاده کنی . در عوض با پولش با خرید یک هافبک شیش دونگ و یک مهاجم تند و تیز کلی میتونی تیمتو تقویت کنی .
حامد قیمت بازیکنان مورد نظر شما :
جئووانی دوسانتوس : 29.8 م
هری کیول : 17.2 م