با اين وضعيتي كه در پيش داريم 100 درصد منتظر گروني باشيد .
من خيلي راضي هستم . تنها مشكلش به نظرم اينه كه بايد مراقب بدنه باشيد تا خش نيوفته . البته اين عيب براي همه لپتاپهاست ولي در مك بوك پرو شايع تره ! اين مشكل هم با قابهايي كه عرضه شده حل ميشه![]()
با اين وضعيتي كه در پيش داريم 100 درصد منتظر گروني باشيد .
من خيلي راضي هستم . تنها مشكلش به نظرم اينه كه بايد مراقب بدنه باشيد تا خش نيوفته . البته اين عيب براي همه لپتاپهاست ولي در مك بوك پرو شايع تره ! اين مشكل هم با قابهايي كه عرضه شده حل ميشه![]()
از 2300 که بشتر نمیشن نه؟با اين وضعيتي كه در پيش داريم 100 درصد منتظر گروني باشيد .
سلام دوستان
با عرض معذرت که اینجا مطرح میکنم.خیلی گشتم ولی جای مطمئنی جز دوستان این فروم پیدا نکردم
میشه لینک آموزش نصب سیستم عامل مک را روی لپتاپ وایو بگذارید؟الۀن وین7 اورجینال روشه.خیلی ممنون میشم.بازم ببخشید
راستش تو این مدتی که مک بوک پرو خریدم اینقدر از مک خوشم اومده که میخوام رو وایوم هم نصب کنم
Last edited by arian-sr599; 26-07-2010 at 10:37.
شرمنده !
فکر کردم 371 منظورشه!!![]()
تو همين فروم آموزش كامل هست .
تو اين تايپيك از مطرح كردن سوال در اين زمينه ها خودداري كنيد .
خواهش مي كنم .شرمنده !
فکر کردم 371 منظورشه!!![]()
هيچي بعيد نيستاز 2300 که بشتر نمیشن نه؟![]()
نمیدونم جاش اینجاس یا نه .لی اونایی که اعتبار مکو دارن زیر سوال میبرن میخوام تجربه شخصی خودم بنویسم تا گوشی دستشون بیاد البته شاید داستان بشه ولی بد نیس همه بخونن :
آقا ما چند ماهه با اینجا آشنا شدیم و رفتیم هم یه سونی خریدیم و فکر کردیم آخرش شدیم تازه سونی آمریکایی که اون موقع یک و دویست براش دادیم . بعد از دو ماه ایرادای اجق وجقش در اومد و افتادیم از اون موقع تا الان توی تعمیرگاهها تا اینو حلش کنن ولی نشد که نشد و کسی سر در نمیاره . دستگاه خوبیه ولی دیگه وقتی ایراد کنه به دل ادم نمیشینه . حالا بعدش تصمیم گرفتیم بریم سونی جدید بخریم و همه میگفتن حرف نداره و اینا . توی تحقیق بودیم که رسیدیم به این بخش اپل و مک . تا قبل از این باور کنین ما به هر کی میگفتیم اپل چطوریه ؟ میگفتن آشغاله و نخری ها . نمیتونی کار کنی و استیو جاب گند زده با این سیستم و دستگاههاش . ما هم رو حرف اینا نمیرفتیم اصلن طرفش . بعد که اتفادیم تو تعمیرکاهها و که نمونش همین دیروز بود که رفته بودم پایتخت و 5 تا تعمیر گاه لپ تاپ رفتم تا این اعجوبه ما رو درست کنن , اول اینکه کسی سر در نیاورد دوم اینکه بعد که گفتیم بهشون که حالا ردش کنیم و سونی جدید بخریم ؟ گفتن نکنی ها . فقط مک ! سونی ها که یکماه کار نکرده میان زرت و زرت تعمیرگاه و دل ها همه از دم گرافیکشون خراب و اچ پی ها هم اینقدر داغ میکنن تو بازی که میزنن رم و مادر برد میارن پایین . خلاصه ما رفتیم چند تا مغازه که اتفاقن همون زمان که ما سونی میخریدیم , اینا میگفتن مک آشغاله دیدیم همشون از دم تو لیستشون مک رو اضافه کردن هیچی , کلی هم روی مک دارن تبلیغات مییکنن .
حالا اینا رو گفتیم که بگیم بعد از دو ماه و نیم تحقیقات خفن ما به این نتیجه رسیدیم که اگه میخوای یه چیزی دستت بگیری که فقط شکل لپ تاپ باشه و خودتو گول بزنی و بگی ایول منم لپ تاپ دارم , برو همون مارکای بنجل بازار رو بخر و حالشو ببر ولی اگه میخوای یه چیزی داشته باشی که شبیه لپ تاپ باشه و موقع کار کردن باهاش حال هم بکنی و کلاسش هم به راه باشه برو مک بخر . پول هم نداری مک بخری , میتونی صبر کنی و پولاتو جمع کنی و بخری و مثل من آوارده فلک زده نشی که یک و دویست دادم این لامصب رو خریدم و حالا از این تعمیرگاه به اون تعمیرگاه بدو تا عیب پیدا کنن . یکی میکه فیوز ال سی دی . یکی میگه های ولتاژ یکی میگه فلورسنت . یکی میگه مادر برد . خودشونم نمیدونن . جالب اینه که تو خونه صدا میده , میبری تعمیرگاه صدا نمیده ! دیوانه شدیم از دست این لپ تاپ . من اگه روز اول میدونستم اینطوریه , یک و دویست رو نگه داشته بودم و تا الان 3 برابرش رو جمع کرده بودم و یه مک بوک پرو خفن خریده بودم ولی الان همین دستگاه منو دیروز یارو کلی هم ولخرجی کرده بهم میگی 500 تومن اگه سالم باشه ازت بر میدارم . یعنی 700 زیر قیمت و تازه 7 ماه هم نیست خریدم !
خداییش تو پراید میخری دم به ساعت تعمیرگاهی , کفش چینی میخری , دو روز بعد میشه دمپایی و میدی نمکی , سونی و مارکای دیگه میخری , دلت میخواد با دسته هونگ بزنی لت و پارش کنی . بجای اینا یه ماشین خارجی بخر و یا مک بخر و لذت ببر .
اصلن هم قصد تبلیغ مارک خاصی رو نداشتم ولی حقیقت رو نمیشه پنهان کرد و واقعن اگه میخوایین اعصابتون خرد نشه و پولتون رو دور نریزین , مک بگیرین . سال 1383 من اولین سری آیپاد نانو که در اومده بود رو خریدم 350 هزار تومن از خارج که همه بهم میخندیدن و میگفتن برو کریتیو بخر . اونایی که اون موقع کریتیو خریدن الان 5 مدل عوض کردن ولی من هنوزم دارم با همین نانوی 2 گیگا باتی خودم حال میکنم و تنها ایرادی که پیدا کرده اینه که ابر روی گوشیش پاره شده و باید عوضش کنم . نه گوشیش خراب شده نه قطعی داره و دستگاه هم مثل بنز کار میکنه . کسی که اون موقع 100 تومن داد کریتیو خرید تا الان نزدیک یک تومن پیاده شده و 5 تا دستگاه عوض کرده من اون موقع 300 تا دادم و هنوزم اون 300 تومنم داره کار میکنه و ارزش داره . پس شما هم یه مک میخری اقلن 4 سال برات توپ کار میکنه و مطمئن هم باش بیشتر هم میره و فقط زمانی میتونی عوضش کنی که مدل های خیلی خفن و جدید بیان و تو نتونی با این کار بکنی و برنامه های روز روش نصب نشه . همین الان من یه لپ تاپ دل دارم لاتیتو مال سال 2000 ایرلندی , روش اکس پی ریختم در صورتی که برای 98 ساخته شده بوده ولی مثل بنز داره کار میکنه و فقط باطریش پوکیده و خیلی برنامه های حدید روش نصب نمیشه . جنس که خوب باشه خراب نمیشه و مرگ نداره . الان دادمش دست بچه خواهرم با مشت و لگد باهاش کار میکنه آخم نمیگه . تکالیف و بازیهای مهد کودکش رو روش اجرا میکنه توپه توپ . حالا سونی بود یا مارکای دیگه که نیگا میکنی میبینی نقره ای رنگه و بعد میاری خونه و میینی پلاسیکه و خود لپ تاپ رو دستت میگیری بدنه کج میشه و یا موقع تاپ کیبردش کمی فرو میره , این میخواد چند سال برات کار کنه ؟
ببخشید زیادی وراجی کردم ولی خیلی حرف تو دلم بود که باید میگفتم و به نظرم حق مطلب رو یک جا ادا کردم و تکلیف همه اونایی که تردید داشتنو مشخص کردم . الانم من اینقدر خودم صبر میکنم تا پولام جمع بشه برم مک بخرم وقید سونی رو زدم . میخواد تا سال دیگه هم طول بکشه مهم نیس ولی پول میدم یه چیز خوب میخرم نه یه بنجلی که فقط منو گول بزنه و بگه من لپ تاپم ولی عملکردم پخ تابم نیست !
سلام خدمت دوستان
قیمت مک بوک های بدون گارانتی با مک بوک های با گارانتی چقدر تفاوت داره؟؟؟
ممنون
گارانتی باور می کنی الکیه ؟ من زنگ زدم مرده اول گفت 70 گارانتی
بعدش 50 " گفتم نمی خوام
گفت 40 خوبه دیگه ؟
همین شرکت نقش " یکم چونه می زدم 5 تومنم گارانتی می کرد
ولی سایت چاره زده 120 به بالا گارانتی می کنه اونم نقش " پول زیادی داری گارانتی کن
دیروز 374 " 1370 تومن بود " الان 1400 " یعنی بازار ایرانا بدرد لایه جرز دیوارم نمی خوره
وقتی 4 روز 4 روز تعطیل می کنن تعطیلیه فلله ای داریم همینه
اپل نیاز به گارانتی نداره " اگه سونی بود می گفتم گارانتی مادام عمر کن![]()
Last edited by rgrgred; 26-07-2010 at 13:45.
دوست عزیز نظر شما دزمورد اپل کاملاً درسته
من هم مک بوک پرو دارم و هم وایو آمریکایی که1350خریدم4ماه پیش
اما سونی اونقدرم بد نیست. باید گفت شما بدشانسی آوردید.شکی نیست که مک مو لا درزش نمیره اما وایوهم اونجوری نیست کلاً
قبول دارم پولتو جمع کنی اپل بخری بهتره
شما درست میگی دستگاه بدی نیست ولی وقتی که یه دستگاهی رو نو میخری و هنوز یکماه نگذشته از عمرش , صدای وز وز میده و جایی هم سر در نمیارن , خب آدم بد میخوره تو ذوقش و دیگه این دستگاه به دلش نمیشینه !
بعدم هر جا رفتم تحقیق کردم هزار و یک دلیل آوردن که اصلن طرف سونی و مارکای دیگه نرو و میخوای خیالت تخت باشه برو همون مک رو بخر . خب شما جای من باشی چیکار میکنی خداییش ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)