مگه مودم قدیمیشون مثل مودم مبین نت نیست؟ اون که 4 پورت داشت چجوری واسه ایرانسل 1 پورت داره؟ شاید نمی دونسته چی حواب بده الکی گفته.
مگه مودم قدیمیشون مثل مودم مبین نت نیست؟ اون که 4 پورت داشت چجوری واسه ایرانسل 1 پورت داره؟ شاید نمی دونسته چی حواب بده الکی گفته.
من یک سوال پرسیم کسی جوابی نداد خواهشا دقیق راهنمایی کنید.
دوستانی که 2 تا چراغ براشون روشنه توی نقاط سبز رنگ نقشه هستند؟؟؟ یه توضیحی بدید؟توی نقشه پوشش ایرانسل چه رنگ هستید؟؟ ؟3 چراغ ها چطور؟کجا هستند؟؟نوع مودمتون چیه؟؟
برای من که از قبل 5 چراغ روشن بود الانم همون 5 چراغ سرعتمم که بین 30 تا 37 بود الانم همونه
ماله شما مگه سرعتت چی بود که میگی الان عالی شده ؟ این جوری که میگی عالی شده یعنی باید حداقل یه 5 کیلو بایتی اومده باشه روشیا منظورتون اینه که نوسانش کمتر شده حالا قبلا چه جوری بوده الان چه جوری شده ؟ راستی پینگتونم بگی ممنون می شم من که 500 ایناس روزای اول پینگم 360 بود ولی همون چند روز اول بود .
------------------
یکی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم من آخر نفهمیدم این چیه :
تو حسابت که میری یه جا نوشته :
برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید
وقتی می زنی شماره 10 ترافيک رايگان هست که جلوش اعتبارتو نوشته بعد جلوشم تاریخ انقضاء داره که زده 29/09/1389 که البته این بعضی موقع ها تغییر می کنه میشه 30/9 بعد میشه 29/9 من موندم تو این تاریخ چی قرار انقضاء بشه یکی راهنمایی کنه ممنون می شم من 3/9 اینترننم وصل شده و 6 ماه نامحدود هست
Last edited by T_E_X_A_S; 14-12-2010 at 01:40.
من یه سئوالی داشتم یکی میگفت اگه سرویس وایمکستون ور از یک منطقه بخرین دیگه تو سایر مناطق شهرتون نمی تونین استفاده کنین درسته یا نه ؟ میشه تو یک شهر دیگه استفاده کرد ؟ یا نه ؟![]()
هنوزم وایمکس در تهران و منطقه ما کمی مشکل داره
یعنی بعضی وقتا قطع میشه
من به سختی با 707 تماس گرفتم ( نیم ساعت پشت خط بودم )
حرفشون اینه که فقط اطلاع دارن که از مرکز و تکنسین های فنی
در حال آپدیت شبکه هستند
برای همین اگر کسی الان قصد ایجاد اشتراک جدید داره بهتره صبر کنه
چون مثل قبل سریع برای نصب و تحویل مودم و...نمی آیند
سیستم هنوز کاملا به وضیعت ایده ال نرسیده.
فقط سرعت دانلود که ملاک نیست....
این ping شما کاملا بستگی داره که با کدام سرور سنجیده بشه
شما در سایت pingtest.net یکی از سرورهای هلند یا آلمان را انتخاب کنید
حالا ping بین 300 تا 450 که خوبه ! چند شب پیش این عدد به 900 رسیده بود یعنی فاجعه !
--------------------
چون شما 6 ماهه و نامحدود خریداری کرده اید چیزی منقضی نمی شود
اما برای کاربران اعتباری آن مقدار پول + تاریخ انقضا بسیار مهم است
مثلا 83529 یعنی 835 مگابایت از ترافیک ماهیانه باقی مانده.
تو همه مناطق تحت پوشش میشه استفاده کرد حتی از یک شهر به شهر دیگه. فقط چون امکان Mobility رو مجوزش رو صادر نکردن هنگام جابجایی چون bts ها باید سوئیچ بشه شما قطع میشی و دوباره باید کانکت بشید.
سرويس من هنوز در وضعيت درپيت با پينگ بالا و.................است.......![]()
من ده روز پيش پول ريختم به حساب واسه يه شركتي. امروز ديدم واسه بار چندم گفتن سيستم داره آپديت ميشه(چه ** ميخورن من نميدونم)هنوزم وایمکس در تهران و منطقه ما کمی مشکل داره
یعنی بعضی وقتا قطع میشه
من به سختی با 707 تماس گرفتم ( نیم ساعت پشت خط بودم )
حرفشون اینه که فقط اطلاع دارن که از مرکز و تکنسین های فنی
در حال آپدیت شبکه هستند
برای همین اگر کسی الان قصد ایجاد اشتراک جدید داره بهتره صبر کنه
چون مثل قبل سریع برای نصب و تحویل مودم و...نمی آیند
سیستم هنوز کاملا به وضیعت ایده ال نرسیده.
فقط سرعت دانلود که ملاک نیست....
امروز زنگ زدم پشتيباني گفتم شماره مسئول وايمكس رو بدن. آدرس جردن رو داد. رفتم اونجا كلي داد و قال كردم كه پولم رو پس بگيرم. گفتن تا فردا پس فردا ميايم وصل ميكنيم.
بايد زور بالا سرشون باشه يه كاري كنن. هم من يه دور دعوا كردم. هم مدير شركت!!!
شما هم واسه اينكه كارتون زور راه بيفته سر سري نگيرين قضيه رو!!
والا سرعتم اولش یعنی حدود 2 هفته پیش که گرفته بودم خوب بود و بین 60-70 بود از 4 شنبه هفته پیش شبا سرعت نصف میشد ولی از 2 شب پیش تا حالا درست شده و پینگ هم بدون وی پی ان حدود 400 و با وی پی ان حدود 600 هستش
اینم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dr_data_13; 14-12-2010 at 19:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)