تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 218 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بله میدونم به هم متصل هست.............اون دوبار هم که وفتی من 1 بار تا اخر برم حداقل باید بتونم نصفش رو بگیرم ولی من از 3 تا از فدرتهاش یکی گرفتم
    نمیدونم شما چی کار کردی؟؟
    اگه منظور شما فقط چهار قدرت اصلیه(آب,صخره,باد,یخ) یه جورایی همون اول باز هم باید بتونی بگیری حتما یه جای کارت میلنگه!!

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

دوستان سلام
    من این بازی رو تازه شروع کردم
    تقریبا میشه گفته یه ترکیبی از هر 4 نسخه قبلیه . از هرکدوم یه چیزی برداشته!!!
    اون قسمت توی آپشن بازی که برای کد وارد کردنه کسی کدهاش رو بلده؟؟؟

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

اقا خدایی خیلی افتضاح فارسی حرف میزنن!
    نگردن یه فارسی زبون بیارن , منی که فارسی زبان مادریمه باید صدا رو ببرم درجه اخر تا شاید متوجه شم یارو چی میگه
    مثل همیشه هم که ادم بده فارسی حرف میزنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

خیلی واضح حرف میزد که. حتما اسپیکرت مشکل داره

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیدونم شما چی کار کردی؟؟
    اگه منظور شما فقط چهار قدرت اصلیه(آب,صخره,باد,یخ) یه جورایی همون اول باز هم باید بتونی بگیری حتما یه جای کارت میلنگه!!
    اره همون فدرت اصلیا رو میگم..........نمیشه که نمیشه.........کرک قبلی همین مشکل بود........من دنبالش رو نگرفتم ببیم مشکل از چه تا اینکه یه جای بازی به علت مشکل دار بودن کرک مجبور شدم کرک عوض کنم........امیدوار بودم با این کار مشکل اپگرید ها هم حل بشه ولی نشد

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

نگردن یه فارسی زبون بیارن , منی که فارسی زبان مادریمه باید صدا رو ببرم درجه اخر تا شاید متوجه شم یارو چی میگه
    باز از نسخه ی 4 بازی بهتر حرف میزدن...................ولی راست میگیا.........این همه دوبلور مشهور و خوش صدا و حرفه ای تو ایران داریم بعد باید خارجیا جا ما حرف بزنند.............حالا حداقلش این بود که از فارسی1 قرض بگیرن

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من اون مشکلم حل شد ، سیو اصلی رو پاک کردم با سیو بکاپ رفتم خل شد. حالا من تو Final Climb گیر کردم ، هر کاری می کنم ، اون جایی که دوتا دیوار چسبیده به هم و یک میله که همشون آب بودن ، رو نمی تونم بگذرونم !!!

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بازیشو الان تموم کردم ، درسته بازیش نسبت به نسل امروز و جدید بازی ها یکم تکراری و یک روند بود ، ولی چون خودم عاشق سری این بازی هستم به این بازی نمره : 8.5 میدم. اگه از پرنس 1 و 2 و 3 خوشتون اومد حتما اینو بازی کنید ، چون خیلی قشنگه و قوانین پرنسی رو رعایت کرده.

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

اره همون فدرت اصلیا رو میگم..........نمیشه که نمیشه.........کرک قبلی همین مشکل بود........من دنبالش رو نگرفتم ببیم مشکل از چه تا اینکه یه جای بازی به علت مشکل دار بودن کرک مجبور شدم کرک عوض کنم........امیدوار بودم با این کار مشکل اپگرید ها هم حل بشه ولی نشد

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

باز از نسخه ی 4 بازی بهتر حرف میزدن...................ولی راست میگیا.........این همه دوبلور مشهور و خوش صدا و حرفه ای تو ایران داریم بعد باید خارجیا جا ما حرف بزنند.............حالا حداقلش این بود که از فارسی1 قرض بگیرن
    اره بابا دوبلور اون یارو دربونه تو همسایه ها قشنگ تر از اینا حرف میزنه =))

بازیه من کرک نداشت , خودش مثل این که کرک شده بود , اگر کسی میدونه کجاس یا میشه بگید براتون بزارم , تا حالا که چشم نزنم خوب کار کرده
    بازیشو الان تموم کردم ، درسته بازیش نسبت به نسل امروز و جدید بازی ها یکم تکراری و یک روند بود ، ولی چون خودم عاشق سری این بازی هستم به این بازی نمره : 8.5 میدم. اگه از پرنس 1 و 2 و 3 خوشتون اومد حتما اینو بازی کنید ، چون خیلی قشنگه و قوانین پرنسی رو رعایت کرده.
    والا من فقط از شماره 2 خوشم اومد و اون یکی پرینس که با اهورا و ... سرو کار داشت
    البته اینم خیلی قشنگ درست کردن , با این که مجبور شدم برای احتیاط ( چون این کامپیوتر من داستان داره ) بزارم روی گرافیک کم ولی بازم خیلی قشنگه!

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

دوستان سلام
    من این بازی رو تازه شروع کردم
    تقریبا میشه گفته یه ترکیبی از هر 4 نسخه قبلیه . از هرکدوم یه چیزی برداشته!!!
    اون قسمت توی آپشن بازی که برای کد وارد کردنه کسی کدهاش رو بلده؟؟؟
    بابا جان یکی تحویل بگیره
    چطوری میشه اسکین پرنس رو تغییر داد؟
    اون گزینه uplay توی منوی اول بازی برای چیه؟
    من اونجای بازیم که یه شمشیر جدید پیدا کردم و اون دختره راضیه وارد شمشیر من شده تا بهش قدرت بده. میخوام بدونم چند درصد از بازی رو رفتم؟؟؟
    یه چیزی از افتضاح اونورتره
    من موندم اسم بازی شاهزاده ایرانی ولی شخصیت ها و اسم ها همه یا عربن یا هندی
    اصلا معلوم نیست مجبورشون کردن فارسی حرف بزنن؟

به نظر من که خیلی هم تکراری نیست . البته خوب این سبک این بازیه دیگه . جذابیتش هم به همین خاطره.
    یه جورایی بازی ترکیبی از هر چهار نسخه قبلی پرنس هستش و هر چیزش آدم رو یاد یکی از نسخه های قبلی میندازه.
    ولی در کل به نظر من توی مجموعه این بازی نسخه شماره دوم یه شاهکاره به تمام معنا بود و دیگه هیچوقت شرکت سازنده نمی تونه اونو تکرار کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بسوز بسوز ، غوله میگفت!! من مرحله آخرش رو با ترینر رفتم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •