نمیدونم شما چی کار کردی؟؟
اگه منظور شما فقط چهار قدرت اصلیه(آب,صخره,باد,یخ) یه جورایی همون اول باز هم باید بتونی بگیری حتما یه جای کارت میلنگه!!
نمیدونم شما چی کار کردی؟؟
اگه منظور شما فقط چهار قدرت اصلیه(آب,صخره,باد,یخ) یه جورایی همون اول باز هم باید بتونی بگیری حتما یه جای کارت میلنگه!!
دوستان سلام
من این بازی رو تازه شروع کردم
تقریبا میشه گفته یه ترکیبی از هر 4 نسخه قبلیه . از هرکدوم یه چیزی برداشته!!!
اون قسمت توی آپشن بازی که برای کد وارد کردنه کسی کدهاش رو بلده؟؟؟
اقا خدایی خیلی افتضاح فارسی حرف میزنن!
نگردن یه فارسی زبون بیارن , منی که فارسی زبان مادریمه باید صدا رو ببرم درجه اخر تا شاید متوجه شم یارو چی میگه
مثل همیشه هم که ادم بده فارسی حرف میزنه![]()
خیلی واضح حرف میزد که. حتما اسپیکرت مشکل داره![]()
اره همون فدرت اصلیا رو میگم...نمیدونم شما چی کار کردی؟؟
اگه منظور شما فقط چهار قدرت اصلیه(آب,صخره,باد,یخ) یه جورایی همون اول باز هم باید بتونی بگیری حتما یه جای کارت میلنگه!!.......نمیشه که نمیشه....
.....کرک قبلی همین مشکل بود....
....من دنبالش رو نگرفتم ببیم مشکل از چه تا اینکه یه جای بازی به علت مشکل دار بودن کرک مجبور شدم کرک عوض کنم.....
...امیدوار بودم با این کار مشکل اپگرید ها هم حل بشه ولی نشد
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
باز از نسخه ی 4 بازی بهتر حرف میزدن...................ولی راست میگیا.........این همه دوبلور مشهور و خوش صدا و حرفه ای تو ایران داریم بعد باید خارجیا جا ما حرف بزنند.............حالا حداقلش این بود که از فارسی1 قرض بگیرناقا خدایی خیلی افتضاح فارسی حرف میزنن!
نگردن یه فارسی زبون بیارن , منی که فارسی زبان مادریمه باید صدا رو ببرم درجه اخر تا شاید متوجه شم یارو چی میگه
مثل همیشه هم که ادم بده فارسی حرف میزنه![]()
من اون مشکلم حل شد ، سیو اصلی رو پاک کردم با سیو بکاپ رفتم خل شد. حالا من تو Final Climb گیر کردم ، هر کاری می کنم ، اون جایی که دوتا دیوار چسبیده به هم و یک میله که همشون آب بودن ، رو نمی تونم بگذرونم !!!
بازیشو الان تموم کردم ، درسته بازیش نسبت به نسل امروز و جدید بازی ها یکم تکراری و یک روند بود ، ولی چون خودم عاشق سری این بازی هستم به این بازی نمره : 8.5 میدم. اگه از پرنس 1 و 2 و 3 خوشتون اومد حتما اینو بازی کنید ، چون خیلی قشنگه و قوانین پرنسیرو رعایت کرده.
اره بابا دوبلور اون یارو دربونه تو همسایه ها قشنگ تر از اینا حرف میزنه =))
بازیه من کرک نداشت , خودش مثل این که کرک شده بود , اگر کسی میدونه کجاس یا میشه بگید براتون بزارم , تا حالا که چشم نزنم خوب کار کرده
والا من فقط از شماره 2 خوشم اومد و اون یکی پرینس که با اهورا و ... سرو کار داشت
البته اینم خیلی قشنگ درست کردن , با این که مجبور شدم برای احتیاط ( چون این کامپیوتر من داستان داره) بزارم روی گرافیک کم ولی بازم خیلی قشنگه!
بابا جان یکی تحویل بگیره
چطوری میشه اسکین پرنس رو تغییر داد؟
اون گزینه uplay توی منوی اول بازی برای چیه؟
من اونجای بازیم که یه شمشیر جدید پیدا کردم و اون دختره راضیه وارد شمشیر من شده تا بهش قدرت بده. میخوام بدونم چند درصد از بازی رو رفتم؟؟؟
یه چیزی از افتضاح اونورتره
من موندم اسم بازی شاهزاده ایرانی ولی شخصیت ها و اسم ها همه یا عربن یا هندی
اصلا معلوم نیست مجبورشون کردن فارسی حرف بزنن؟
به نظر من که خیلی هم تکراری نیست . البته خوب این سبک این بازیه دیگه. جذابیتش هم به همین خاطره.
یه جورایی بازی ترکیبی از هر چهار نسخه قبلی پرنس هستش و هر چیزش آدم رو یاد یکی از نسخه های قبلی میندازه.
ولی در کل به نظر من توی مجموعه این بازی نسخه شماره دومیه شاهکاره به تمام معنا بود
و دیگه هیچوقت شرکت سازنده نمی تونه اونو تکرار کنه
![]()
بسوز بسوز ، غوله میگفت!! من مرحله آخرش رو با ترینر رفتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)