تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 1049 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال.
    وقتی که دفترچه راهنمای RS30 رو ورق می زدم یه جا دیدم نوشته بالای آمپ باید 60 سانت فضای خالی باشه !
    آمپ من توی میز فقط از بالا 5 سانت فضا و از بغل ها 2 سانت فضا داره.بعد از نیم ساعت کار رکدن یه خرده داغ میشه.می خواستم بدونم رعایت کردن فاصله 60 سانتی لازمه؟ آخه 60 سانت خیلی زیاده باید بذارمش روی زمین !
    با این فاصله 5 سانتی که الان داره مشکلی پیش نمیاد؟
    راستی ساب سیستم رو نمی تونم واسه موزیک روشن کنم.یا با وولوم کم کم.صدای وحشتناکی داره ! به نظر من برای خونه های آپارتمانی مناسب نیست چون همسایه ها یه بند بهت فحش میدن ! ولی واسه فیلم دیدن و مخصوصا انفجار بمب و ... (!) عالیه.تقریبا میشه گفت صدای بمب رو عینا واست پخش می کنه ! این نظر شخصی من بود که حرفه ای هم نیستم
    موفق باشید
    Last edited by ehsan-inventor; 30-08-2010 at 23:13.

2. 4 کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم از نمایندگی زیر پل حافظ پرسیدم گفت نمیشه امپ رو عوض کرد.

پژمان جان این جامو های شما صداش تو مایه همین ارس 70 هست؟

این ست شما رو منم ممکنه جمع کنم.
    البته اقای محمدپور گفتن دیگه اونکیو 607 نیست و مدل جدیدش که 608 هست موجوده اما قیمت 780000 تومان که به نظر من دیگه نمیارزه.
    سیم این باندها رو باید جدا تهیه کرد؟
    یک قیمت از سیمهایی که شما گرفتید و چند متر تهیه کردید و قیمت و مارک و از کجا و.... هم توضیح بدید ممنون میشم.
    البته من 2 تا کابل اچ دی ام ای 1.4 به طول هرکدام 1 متر و یکی هم 5 متری از المان گفتم بیارن که دیشب رسید.
    اما سیمهای باندها رو همینجا میخوام بگیرم. اگر یکم در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.

هفته پیش رفته بودم جمهوری و رفتم همون نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ.
    همین rs70 رو تست کردم و هم 787 سینمای خانگی رو.
    اصلا از صدای 70 خوشم نیومد. بینهایت صدای شلوغ و بلندی بیخودی داشت. از اون سبکهای صدا بود که ادم رو سر نیم ساعت خسته میکنه. دقیقا عین صدای پخش ماشینهای پایونیر و بدتر از پخشش باندای ماشین پایونر که یکسره تیس تیس بیخود و به اصطلاح عامیانه صدای جوادی داره داشت.(از الان از دوستان عذر خواهی میکنم و امیدوارم به کسی بر نخوره)

به نظر من صدای 787 از صدای 70 خیلی دلنشینتر بود. البته بلندی صدای 70 رو نداشت اما به نظر من صدا یا کیفیت تر و زنده تر بود.
    خیلی شانس اوردم که rs70 نگرفتم چون سر 2 روز پشیمون میشدم.

از دوست عزیزمون رایان گرامی هم که 787 دارن و صدای rs70 رو هم زیاد شنیدن و تست کردن هم خواهش میکنم در مورد این دوتا نظر بدن.
    بله شما هم می تونید این سیستم رو تهیه کنید ولی بالای یک میلیون و پانصد در میاد در مورد کیفیت و مشخصات و بقیه چیزها هم توضیحات رو عرض کردم به هر حال تو این قیمت خیلی خوبه
    در مورد کابل ها هم من کابل و بقیه چیزها رو از یه جا گرفتم دقیقاً یادم نیست فکر کنم متری حدودای 2000 تومن بود

4. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال.
    وقتی که دفترچه راهنمای RS30 رو ورق می زدم یه جا دیدم نوشته بالای آمپ باید 60 سانت فضای خالی باشه !
    آمپ من توی میز فقط از بالا 5 سانت فضا و از بغل ها 2 سانت فضا داره.بعد از نیم ساعت کار رکدن یه خرده داغ میشه.می خواستم بدونم رعایت کردن فاصله 60 سانتی لازمه؟ آخه 60 سانت خیلی زیاده باید بذارمش روی زمین !
    با این فاصله 5 سانتی که الان داره مشکلی پیش نمیاد؟
    راستی ساب سیستم رو نمی تونم واسه موزیک روشن کنم.صدای وحشتناکی داره ! به نظر من برای خونه های آپارتمانی مناسب نیست چون همسایه ها یه بند بهت فحش میدن ! وای واسه فیلم دیدن و مخصوصا انفجار بمب و ... (!) عالیه.تقریبا میشه گفت صدای بمب رو عینا واست پخش می کنه ! این نظر شخصی من بود یه شخص آماتور دوستان
    موفق باشید
    توی آمپ ها از قطعاتی به نام ترانزیستور قدرت استفاده میشه که گرمای زیادی تولید می کنند و به خاطر همین آمپ ها به تهویه مناسبی احتیاج دارند.
    البته 60 سانت هم خیلی زیاده فکر می کنم اگه در مدت های طولانی ازش استفاده نمیکنید کمتر از این هم کارتون رو راه بندازه یه چیز دیگه اگه میز تلویزیونتون پشتش بسته است بهتره چند تا سوراخ برای برقرار شدن جریان هوا ایجاد کنید.
    می تونید میزان باس سیستم رو خودتون کنترل کنید و کم و زیادش کنید من هم از این ساب 12 اینچی سری RS خیلی خوشم می یاد. باس خیلی قوی تولید می کنه ولی یه مشکلاتی هم داره مثلاً بعضی مواقع صداش به گوم گوم کردن می افته.

6. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    باندای rs70 با rs30 یکیه ؟
    اگه باندای rs70 رو جدا نمیفروشن ارزش داره من یه rs 30 یا rs70 بگیرم بفقط از بانداش با یه VSX 1019 پایونیر و 2 تا باندی که دوستمون گفت استفاده کنم
    امپ و پلیر rs70 رو جایی ازم میخرن
    rs70 الان بدونه پلیر چنده
    تا 1 تومن ست باند پایونیر که با VSX 1019 مچ شه چیزی گیرم میاد
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون حالا به غیر از این ها دیگه چه مارک هایی و چه مدل هایی خوبه؟؟؟ کیفیت عالی تو پخش داشته باشه...
    با اجازه
    1-3569 فیلیپس
    2-875 پاناسونیک
    3-3378 فیلیپس
    به اینها هم یه نگاهی بنداز

9. 3 کاربر از pgu83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    باندای rs70 با rs30 یکیه ؟
    اگه باندای rs70 رو جدا نمیفروشن ارزش داره من یه rs 30 یا rs70 بگیرم بفقط از بانداش با یه VSX 1019 پایونیر و 2 تا باندی که دوستمون گفت استفاده کنم
    امپ و پلیر rs70 رو جایی ازم میخرن
    rs70 الان بدونه پلیر چنده
    تا 1 تومن ست باند پایونیر که با VSX 1019 مچ شه چیزی گیرم میاد
    بازم ممنون
    اینجوری که می خواید بگیرید ضرر می کنید.باندهای rs70 با rs30 کمی متفاوت هستش.شما اگه یه ست بلندگوی 8 تیکه و یا 7 تیکه بخواید باید کمی از یه تومن بیشتر هزینه کنید سوای هزینه آمپتون.البته بلندگوهای برند پایونیر هم توی ایران نیست.
    rs70 بدون پلیر براتون تقریبا 800 تومن میفته منتهی نمی دونم می تونید آمپش رو با قیمت خوب بفروشید یا نه.

---------- Post added at 05:32 AM ---------- Previous post was at 05:28 AM ----------

ممنون حالا به غیر از این ها دیگه چه مارک هایی و چه مدل هایی خوبه؟؟؟ کیفیت عالی تو پخش داشته باشه...
    دوست عزیز با توجه به مشخصاتی که شما مد نظرت هست و تو محدوده قیمت شما مدل های دیگری واسه معرفی نیست چون شما ورودی Hdmi واست مهم هست. و برندهای دیگه همچین قابلیتی رو سینماهاشون نیست مگر موارد تک و توک که البته قیمتشون هم تقریبا نزدیک به 600 تومن هست.

---------- Post added at 05:32 AM ---------- Previous post was at 05:32 AM ----------

دوست عزیز با توجه به مشخصاتی که شما مد نظرت هست و تو محدوده قیمت شما مدل های دیگری واسه معرفی نیست چون شما ورودی Hdmi واست مهم هست. و برندهای دیگه همچین قابلیتی رو سینماهاشون نیست مگر موارد تک و توک که البته قیمتشون هم تقریبا نزدیک به 600 تومن هست.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من قصد خريد يك سينماي خانگي 5.1 كانال رو داشتم. بعد از كلي تحقيقات و خوندن صفحات مختلف اين فروم و كمك دوستان بخصوص پژمان و Mr-rayan و كلي بررسي و رييويوهاي مختلف تو اينترنت سيستم مورد نظر خودم رو خريدم. با توجه به اينكه اين سايت كمك فراواني به انتخاب من كرد خواستم يك ريويوي مختصر از سيستم خودم بنويسم ، شايد اينطوري يك تشكري از بر و بچه‌هاي سايت كرده باشم. سيستم من شامل
    1- A/V Reciever Onkyo 608
    2- Speaker: Jamo 606( Front L,R. Center, SurroundL,R)

اسپيكرها همون ست دوستمون پژمان هست كه با توجه به اينكه توي نت سرچ كردم و تماما ريويوهاي مثبت ازش بود ( هيچ نكته منفي من توي نت از اين ست نديدم) در نهايت اين ست رو خريدم.الان حدود 5 روزي هست كه سيستم رو خريدم با كابلهاي مختلف صدا و تصوير كه توضيح خواهم داد و سيمهاي اسپيكر در نهايت 1600000 تومان تمام شد. ( لازم به ذكر است كه حداكثر بودجه‌هاي كه براي سيستم مورد نظرم بود 1200 تا 1300 بود. ولي به هر حال از خريدم راضيم و كلي با اون تو اين چند روزه حال كردم. اما كمي راجع به سيستم بگو:
    1- رسيور
    انكيو 608 سري جديد رسيور انكيو محصول 2010 كه با توجه به اينكه HDMI 1.4 هست يك محصول براي آينده هست. 5 ورودي و يك خروجي Hdmi به همراه ورودي و خروجيهاي مختلف كامپوننت، آنالوگ، اپتيكال و كواكسيال نيازهاي شما رو براي اتصال انواع دستگاهها و پليرهاي مختلف مثل رسيور ماهواره، كنسول بازي و بلوري يا دي وي دي برطرف مي‌كند. من ابتدا قصد خريد پايونير 1019 رو داشتم كه با توصيه دوستان اين سايت و تحقيق از طريق اينترنت، و هماهنگتر بودن انكيو با اسپيكرهاي جامو ( به گواه همه اهل فن) انكيو 608 رو خريدم. قيمت انكيو 608 حدود 780 تا 800 تومان و قيمت جهانيش 599 دلاره، در حاليكه پايونير 1019 به قيمت 580 تومان مي باشد. لازم به ذكره كه 1019 مدل 2009 هست و براي مقايسه بهتره 608 رو با پايونير 1020 مقايسه كرد.
    از مشخصات قابل ذكر اين رسيور قابليت upscle بسيار خوب اونه كه خودم تست كردم. من پليرم رو ابتدا به Tv وصل كردم و رزولوشن تصوير رو ديدم. سپس پلير رو به رسيور وصل كردم و رسيور رو با كابل HDMI به تلويزيون وصل كرده و تنظيمات رو تا حد 1080p بالا بردم و واقعا از ديدن تصوير لذت بردم . اين كار رو با يك ‌vcd هم انجام دادم. با توجه به اينكه تلويزيون Full Hd بود واقعا كيفيت تصوير كاملا رضايتبخش بود.

پس از اتصال اسپيكرها به رسيور از طريق تنظيم audessy Eq كه سيستم اتوماتيك تنظيم صدا در انكيو هست و با استفاده از ميكروفن كاليبراسيون اسپيكرها رسيور رو تنظيم كردم. واقعا تفاوت مشهود بود. ميكروفن رو بايستي در سه نقطه به ترتيب اولويت محل نشستن در ارتفاع گوش قرار داده و بقيه عمليات توسط خود رسيور انجام مي‌شود. بعد از تنظيم كيفيت صدا فوق‌العاده خوب شد.

يك نكته هم در مورد اتصالات. من يك پلير معمولي سامسونگ دارم كه فاقد خروجي HDMI هست. بنابراين براي دريافت بهترين كيفيت من تصوير رو از طريق كامپوننت به رسيور دادم و صدا رو هم از طريق كواكسيال كه صداي ديجيتال رو منتقل ميكنه. از رسيور هم يك كابل HDMI به تلويزيون دادم. يادآور ي مي كنم كه رسيور انكيو داراي قابليت Audo return هست كه ميتونه صداي تلويزيون رو كه از طريق HDMI به تلويزيون اومده مجددا به رسيور برگردونه و در نتيجه صدا كاملا از 5.1 كانال اسپيكر شنيده بشه. براي اتصال رسيور ماهواره هم با توجه به اينكه رسيور داراي خروجي كامپوزيت و اپتيكال هست، كامپوزيت رو به تلويزيون وصل كردم تا در صورت خاموش بودن رسيور ( منظورم رسيور ماهواره نيست) بتونم تصوير ماهواره رو داشته باشم. از طريق كابل اپتيكال هم صدا رو به رسيور دادم تا بتونم صداي ديجيتال از كانالهاي ماهواره رو داشته باشم. اگه رسيور ماهواره خروجي كامپوننت داشت كه عالي بود در اين صورت ميتونستم از طريق upscaling دستگاه كيفيت تصوير رو ارتقا بدم.

ريموت كنترل دستگاه عملكرد مناسبي در امكان كنترل ساير دستگاهها از برندهاي ديگه داره. من با اين كنترل و كدهاي موجود در دفترچه راهنما در حال حاضر پلير، تلويزيون و رسيور ماهواره رو كنترل مي‌كنم.

مسلما تو يك ريويوي مختصر نميشه همه جوانب رسيور رو توضيح دادو من فقط راجع بع نكات مهم ميخوام صحبت كنم. يك نكته مثبت تو اين رسيور كه باعث شده جزئ Top10 رسيورها تو بيشتر سايتها از جمله Hometheatergears باشه اينه كه توي رنج قيمت رسيورهاي متوسط يك سري از قابليتهاي رسيورهاي hi end رو داره كه مشهورترين اين قابليت THX Certificationهست كه يك تاييديه جديد براي رسيورهاست كه يك سري از فورمتهاي عالي و به روز صداي سينمايي رو شامل ميشه كه براي اطلاعات بيشتر ميتونيد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد.
    اين رو هم بگم كه سايتeisa كه سايت مربوط به تكنولوژي صدا و تصوير اتحاديه اروپاست و هر سال بهترينها رو بر اساس قيمت، مشخصات و ... در زمينه اسپيكر، تلويزيون رسيور و ... انتخاب ميكنه بهترين رسيور امسال خود رو همين انكيو 608 معرفي كرده كه ميتونيد به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد.

2- اسپيكر
    همونطور كه گفتم ست اسپيكر جامو 606 هست كه داراي دو باند جلو، دو تا سراند و يك سنتر هست. با توجه به وجود ساب روي دو تا باند ساب مجزا نگرفتم . قيمت ست اسپيكرها 795 اتيكت خورده بود كه با اضافه شدن يك ساب 250 واتي به قيمت حدود 280000 تومان بيش از 1100 درميومد. به هر حال من نيازي به ساب مجزا احساس نكردم ولي در صورت نياز ميتونم اضافه كنم.
    تو ريويوهايي كه از اين اسپيكر ديدم، اين ست رو با توجه به قيمتش بسيار خوب ارزيابي كردند. همينطور كه گفتم شما نكته منفي توي نت درباره اين ست اسپيكر نميبينيد.

با توجه به اينكه از اتصال سيم روي زمين براي اتصال سراندها خيلي بدم مياد، تصميم گرفتم سيم اتصال سراند رو از طريق عبور دادن سيم از توي كار و سقف كاذب ( با استفاده از فنر مثل سيمكشها) انجام دادم كه عليرغم اينكه كار پردردسر و نسبتا سختي بود، ولي نتيجه خوبي داشت و در حال حاضر ضمن داشتن صداي سراند فوق‌العاده، منظره زشتي هم از انواع سيمها تو خونه وجود ندارد.

اسپيكرها بسيار خوش ساخت از mdf با كيفيت، پايه‌هاي قابل رگلاژ و قلاب براي اتصال سنتر و سراند به ديوار هست. صداي با تفكيك بسيار عالي و مناسب براي فيلم. تنها نكته‌اي كه بايد بگم اينه كه به نظرم براي يك مهموني يا پارتي خونوادگي شايد صداي خيلي بلندي نداشته باشه. البته اين مورد رو هنوز امتحان نكردم. ولي به نظرم نمياد كه بتونه توقع كساني كه عادت به باندها و سيستمهاي استريو با توان بالارو دارند برآورده كنه. براي من كه علاقه به صداي زيبا و تفكيك صداي خوب با اين حدود قيمت رو داشتم بسيار رضايتبخشه و فكر نميكنم تو اين رنج قيمت سيستم بهتر و زيباتري رو ميتونستم جمع كنم. دوباره تاكيد ميكنم اگه به زيبايي و دكوراسيون خونه اهميت ميديد، شايد به ندرت اسپيكري با اين ظاهر زيبا بتونيد پيدا كنيد. در اولين فرصت عكسي از سيستم براتون ميذارم. ممنون از دوستاني كه با راهنمايي خوب منو تو خريد يك سيستم دلخواه كمك كردند

13. 9 کاربر از dariusha1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

توی آمپ ها از قطعاتی به نام ترانزیستور قدرت استفاده میشه که گرمای زیادی تولید می کنند و به خاطر همین آمپ ها به تهویه مناسبی احتیاج دارند.
    البته 60 سانت هم خیلی زیاده فکر می کنم اگه در مدت های طولانی ازش استفاده نمیکنید کمتر از این هم کارتون رو راه بندازه یه چیز دیگه اگه میز تلویزیونتون پشتش بسته است بهتره چند تا سوراخ برای برقرار شدن جریان هوا ایجاد کنید.
    می تونید میزان باس سیستم رو خودتون کنترل کنید و کم و زیادش کنید من هم از این ساب 12 اینچی سری RS خیلی خوشم می یاد. باس خیلی قوی تولید می کنه ولی یه مشکلاتی هم داره مثلاً بعضی مواقع صداش به گوم گوم کردن می افته.
    ممنونم پژمان جان
    من در طول روز نهایتش 2 ساعت ازش استفاده می کنم.این 2 ساعت و فاصله 5 سانتی که عرض کردم آسیب می رسونه؟
    پشت میز یه سوراخ به ابعاد 10*5 هست که برای رد کردن سیم ها هست.این کافی نیست؟
    من میز رو به خاطر این که آمپ توش جا میشد خریدم یعنی حالا باید آمپ رو بیارم بیرون؟!
    راه دیگه ای هست؟ مثلا یه فن کوچولو یه جایی بذارم که به خوبی تهویه شه... حالا فن از کجا گیر بیارم؟!
    ممنون از راهنمایی و توجه شما.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم از نمایندگی زیر پل حافظ پرسیدم گفت نمیشه امپ رو عوض کرد.

پژمان جان این جامو های شما صداش تو مایه همین ارس 70 هست؟

این ست شما رو منم ممکنه جمع کنم.
    البته اقای محمدپور گفتن دیگه اونکیو 607 نیست و مدل جدیدش که 608 هست موجوده اما قیمت 780000 تومان که به نظر من دیگه نمیارزه.
    سیم این باندها رو باید جدا تهیه کرد؟
    یک قیمت از سیمهایی که شما گرفتید و چند متر تهیه کردید و قیمت و مارک و از کجا و.... هم توضیح بدید ممنون میشم.
    البته من 2 تا کابل اچ دی ام ای 1.4 به طول هرکدام 1 متر و یکی هم 5 متری از المان گفتم بیارن که دیشب رسید.
    اما سیمهای باندها رو همینجا میخوام بگیرم. اگر یکم در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.

هفته پیش رفته بودم جمهوری و رفتم همون نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ.
    همین rs70 رو تست کردم و هم 787 سینمای خانگی رو.
    اصلا از صدای 70 خوشم نیومد. بینهایت صدای شلوغ و بلندی بیخودی داشت. از اون سبکهای صدا بود که ادم رو سر نیم ساعت خسته میکنه. دقیقا عین صدای پخش ماشینهای پایونیر و بدتر از پخشش باندای ماشین پایونر که یکسره تیس تیس بیخود و به اصطلاح عامیانه صدای جوادی داره داشت.(از الان از دوستان عذر خواهی میکنم و امیدوارم به کسی بر نخوره)

به نظر من صدای 787 از صدای 70 خیلی دلنشینتر بود. البته بلندی صدای 70 رو نداشت اما به نظر من صدا یا کیفیت تر و زنده تر بود.
    خیلی شانس اوردم که rs70 نگرفتم چون سر 2 روز پشیمون میشدم.

از دوست عزیزمون رایان گرامی هم که 787 دارن و صدای rs70 رو هم زیاد شنیدن و تست کردن هم خواهش میکنم در مورد این دوتا نظر بدن.

در مورد سيمهاي اسپيكرها ميتونيد از همونجايي كه سيستمتون رو تهيه مي كنيد سيم حرفهاي هم بگيريد
    تو انتخاب سيم مهم هست درجه بندي سيمها بر اساس ميزان طول سيمه كه اين معيار رو با gauge
    نشان ميدهند. عموما براي اسپيكرهاي جلو از سيمهاي با كيفيت بالاتر كه معمولا در رده gauge=14 هستند استفاده مي‌شود. براي اسپيكرهاي سنتر و سراند از gauge=10 يا 12 استفاده ميشود. مطابق جدول زير:
    less than 100 feet : gauge=14
    between 100 to 200 feet : gauge=12
    more than 200 feet : gauge=10

در مورد مارك يا برند سيمهاي اسپيكر من خيلي آشنايي ندارم

رسيور انكيو 608 هم به نظر من با توجه به قابليت و تواناييش ارزششو داره، البته همونطور كه گفتم قيمت جهانيش 599 دلاره ولي خوب اينجا ايرانه و قيمتها بالاتر از قيمت جهانيش هست. مثلا همين 1019 پايونير حدود 350 دلاره ولي اينجا 580 تومانه

16. 2 کاربر از dariusha1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در اولين فرصت عكسي از سيستم براتون ميذارم. ممنون از دوستاني كه با راهنمايي خوب منو تو خريد يك سيستم دلخواه كمك كردند
    من به شخصه منتظر عکسها به خصوص از اسپیکرها هستم

18. این کاربر از FAHIM2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •