بهتر از خرید بازار آزاد است
جنسهاش قابل اعتماد تره
بهتر از خرید بازار آزاد است
جنسهاش قابل اعتماد تره
سلام ی سوال دارم اینکه بجز تعویض روغن موتور دیگه کجاهای ماشین روغنش باید تعویش شه
مدل 89 85 هزار کارکرد
احتیج به تعویض چیز دیگری ندارد ولی بازهم
واسکازین گیریبکس,روغن ترمز ,اب رادیاتور ,شمع هارو بدید چک کنند
و در صورت لزوم نعویضشون کنند
سلام به همگی دوستان
من خرید نقدی سمند ef7 با مولتی پلکس و سیستم رهیاب انجام دادم و موعد تحویل خودرو دهه اول اسفند 91 .
درکل می خواستم با این ماشین تعطیلات عید به مسافرت برم مخصوصا اینکه مسافت زیادی حدود 4 الی 5 هزار کیلومتر میرم آیا اطمینان بخش هست یا نه لطفا دوستان راهنمایی کنید. از نظر فنی چه چور ماشینیه باتشکر
مرسی برادر
میخواستم بدونم این موتور ها نیاز به فیلر دارن یا ندارن
اگه نیاز دارن حتما باید نمایندگی برد ؟؟
برای اینکه ماشین سالمی داشته باشید باید 5000 کیلومتر اول رو با احتیاط و شرایط خاصی رانندگی کنید. تو دفترچه خودروها معمولا این شرایط توضیح داده شده. به این دوره میگن آب بندی. ماشینی که در دوره آب بندی درست باهاش رفتار نشه بعدها برای صاحبش مشکل ایجاد می کنه. بنابر این با ماشینتون سفر نرید.
چون ماشین آبندی نشده زیاد بهش فشار وارد نکنید و پر گاز رانندگی نکنید
ماشین خوب و نرمی است
تنها ایرادی که بیشتر بنزینی ها دارن اینه که روغن ریزی اویل ماژول بعد از یه مدتی پیدا میکنند
که شما زیاد فعلا روش حساس نباشید
نیاز ندارند
الکی نبرید نمایندگی
میان این چششو درست کنن میزنند چشم دیگه هم کور میکنند
فردا دارم میرم سمند رو تحویل بگیرموEF7 دوگانه.دعا کنین این تخم مرغ شانسی خوب در بیاد.تقریبا در 18 روز کاری تحویلم دارن میدن.
با تشکر از راهنمایی های شما دوستان عزیز.
نکته ای که باید بگم اینه که ماشینی که می خوام تحویل بگیرم پایه گاز سوز می باشد و در ضمن همه ef7 ها مشکل اویل پمپ دارند یا نه اگر ایجور باشه همون اول تحویلی بفروشمش.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)