من تسك منجر خوده سامسونگ رو كه سه بعدي بود كفتم باحال بود نگفتم شده!
الانم يه تسك منجير خوده ويندوز هست!
من تسك منجر خوده سامسونگ رو كه سه بعدي بود كفتم باحال بود نگفتم شده!
الانم يه تسك منجير خوده ويندوز هست!
من یه بار یه پلیر نصب کرده بودم که شده بود دیفالت پلیر، اینجوری شده بود، بعد با رسکو اکسپلورر عوض کردم گذاشتم رو مدیاپلیر خود ویندوز، درست شد
ممنون
فك كنم مشكل همين باشه!
پس احتمالا من پستتو بد يادم بود
شرمنده
مطمئنی؟
من توی Call log هم که میرم چیزی نشون نمیده تماس های دریافتی و .. هست ولی در مورد تماس های دایورت شده به این گوشی چیزی نداره
ببخشید اگه توضیحم مبهم بود
من توی spb shell که ویجت اضافه می کنم توی اولین صفحه ای که ظاهر میشه کنار بقیه ویجت های خود spb مثل ساعت و .. آیکون backlight هم هست.
برای اضافه کردن ویجت ها یا آیکون برنامه های نصب شده هم که باید انگشت رو چند لحظه روی صفحه گذاشت و بعد هم علامت به علاوه
یا اینکه از آیکون سمت راست صفحه اصلی spb که فلاش رو به بالا هست گزینه Add widget رو انتخاب کرد
رفته بودم نمایشگاه رسانه های دیجیتال،یه پک برنامه واسه سامسونگ دیدم خریدم
.ماله باران سی دی بود!
دیشب وقت کردم که بریزمش،یه چیزایی ریختم،فکر کنم واسه همین بود.مدیا پلیر خوده ویندوز هم اصلا باز نمیشه
و جاش Cubicplayer اومده!
باید یه هارد ریست کنمو این دفعه اصلا پلیر نریزم!
ممنون!![]()
سلام
کسی میدونه چطور میشه توی ویندوز 7 دکستاپ (منظورم کامپیوتر) پوشه ویندوز که تو حافظه اصلی گوشی هست رو دید؟ و واردش شد؟
البته اون پوشه ویندوزی که تو کارت حافظه هست رو نمیگم
شما وقتی میری تو مای کامپیوتر,اون پایین عکس یه گوشی به اسمه samsung gt-b7300 اومده اگه گوشیت وصل یاشه و حالتش رو active sync باشه!اگه حالت رو mass storage باشه فقط کارت حافظه میاد!
بعد که وارد اون میشی،یه درایو کارت حافظه هست و یه درایو حافظه گوشی،وارد گوشی که بشی،پوشه ویندوز معلومه!
دوستان مساعدت کنند یک لینکی راهنمایی چیزی برای تعویض رام بدهند
ممنون
[QUOTE=m_azadeh;5558708]با تشکر
این رام را چطور نصب بکنیم
ببخشیدها
\نوشته شده توسط ashkanliver;5557683
[IMG
از دوستان خواهش میشه آموزش نصبو بزارن....![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)