ممنون
توی بازی ها کم نمیاره؟ البته من فقط pes و cod و nfs shift بازی می کنم. فتوشاپ هم زیاد کار می کنم. فیلم HD هم نگاه میکنم
backlit هم داره؟ می ارزه با این قیمت بخرم؟
ممنون
توی بازی ها کم نمیاره؟ البته من فقط pes و cod و nfs shift بازی می کنم. فتوشاپ هم زیاد کار می کنم. فیلم HD هم نگاه میکنم
backlit هم داره؟ می ارزه با این قیمت بخرم؟
کی گفته فقط در ایران بفروش می رسه؟؟؟ سری به سایت
بزنید و مشخصات کامل این سری را مشاهده کنید(سایت رسمی و اصلی سونی).... پس فقط در ایران فروش نمیره ، فکر کنم مشکل از سرچ شما باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم سایت های دیگر که فکر نکنم ایرانی باشند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما داری میگی سونی باشه ،و 16 اینچ به بالا ... فکر کنم همین یک مدل مناسب باشه...
نوت بوک با 6 گیگ رم و این سی پی یو و کارت گرافیک چرا باید در بازی ها کم بیاره؟؟؟
صفحه نمایش هم که FULLHD هست ... پس فیلم FULLHD ببینید نه اچ دی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bacllite رو هم نمی دونم.... برخی مدل های سری F داره و برخی نداره....
سری به این سایت بزنید ، مشخصات کامل ذکر شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين عكسش همينه؟
تو گوگل زدم اينو اوورد برام
ميگم ميگن لبتاپ بدون ويندوز بخريد
چيه نظرتون؟
چرا بايد اينكارو كنيم؟
ممنون
ببين عكسش همينه؟
تو گوگل زدم اينو اوورد برام
ميگم ميگن لبتاپ بدون ويندوز بخريد
چيه نظرتون؟
چرا بايد اينكارو كنيم؟
ممنون
با سلام به همه ی دوستان
من بین مدل های f115 و f11ggx و cw2qgx از سونی یکی رو می خوام بخرم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه .
با سلام به همه ی دوستان
من بین مدل های F115 و F11GGX و CW2QGX یکی رو می خوام بخرم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه .
این مشخصات
SONY VAIO F Series VPC-F115FM/B
CPU: INTEL Core i7 720QM / 2.8 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1333 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 16.4" / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GeForce GT330M + 1GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + i-LINK + CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Professional 64-bit Edition / Blu-Ray Drives
بدون ویندوز قیمتش میاد پایین
فکر نکنم بتونی از گارانتیایه خودش یعنی ایران رهجو و امرتات بدون ویندوز پیدا کنی
اینم چنتا عکس از لپتاپ
سلام
بالاخره کسی تونست F11EGX پیدا کنه؟
به نظر من این مدل از مدل های دیگه مناسبتر هستش.
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
میشه سایت بهتری معرفی کنید چون حداکثر تا 20MB میشه هربار دانلود کرد.
سلام
بالاخره کسی تونست F11EGX پیدا کنه؟
به نظر من این مدل از بقیه مناسبتر هستش.
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
میشه سایت بهتری معرفی کنید؟
Rapidbaz محدودییت 20MB ی داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)