جدا ؟؟؟
آزمون کارشناسی ناپیوسته ترمی علمی کاربردی ....
آخه تو سایت زده تازه از 27 ام کارت ورود به جلسه میاد ... 29 ام هم رفع نقص کارت ها هست .. معمولا بعد از این مراحل یک هفته یا بیشتر طول میکشه تا آزمون ..
مطمعن هستین برگزار شده ؟
جدا ؟؟؟
آزمون کارشناسی ناپیوسته ترمی علمی کاربردی ....
آخه تو سایت زده تازه از 27 ام کارت ورود به جلسه میاد ... 29 ام هم رفع نقص کارت ها هست .. معمولا بعد از این مراحل یک هفته یا بیشتر طول میکشه تا آزمون ..
مطمعن هستین برگزار شده ؟
مثل اینکه برگزار شده و جا موندم ......
دوستان سری بعدی همین کنکور . یعنی کارشناسی ناپیوسته ترمی کی هست نمیدونید ؟ برای ترم بهمن هم ورودی داره ؟ دوباره کنکور هست یا رفت تا سال بعد ؟
پس گفتین برای کاردانی پودمانی جهاد دانشگاهی برم بهترینه درسته؟
به نظر من! الان در سطح علمی کاربردی، دانشگاه علمی صنعتی خراسان (سجاد، مولوی) سطح کمی و کیفی آموزشی خیلی عالیه و اساتیدش مجربن. چندتا از اساتید در فردوسی تدریس میکنن. تنها دانشگاه عملی کاربردی هستش که کارشناسی ناپیوسته IT گرایش امینیت اطلاعات رو داره و حتی به همین جهاد دانشگاهی هم ندادن!
حرفای دوستمون رو تایید میکنم تقریبا.... من حتی اسم این دانشگاه رو هم نشنیدم.... ولی باید بگم که الان علمی کاربردی به صورتی هستش که برخی مراکز یا سازمان ها، دانشگاه علمی کاربردی خصوصی خودشون رو دارن.... متاسفانه قبولی تو این مراکز 1 به 50 هزار هستش!! ولی خوب سطح بسیار عالیی دارن..... تو هر استان فوقش بشه یه دونه علمی کاربردی پیدا کرد....به نظر من! الان در سطح علمی کاربردی، دانشگاه علمی صنعتی خراسان (سجاد، مولوی) سطح کمی و کیفی آموزشی خیلی عالیه و اساتیدش مجربن. چندتا از اساتید در فردوسی تدریس میکنن. تنها دانشگاه عملی کاربردی هستش که کارشناسی ناپیوسته IT گرایش امینیت اطلاعات رو داره و حتی به همین جهاد دانشگاهی هم ندادن!
علمی کاربردی معمولا امکانات ندارن.... ولی خوب، گاهی برخی مراکز اساتید واقعا باسواد دارن... الان یکی از اساتید ما، دانشگاه فردوسی ارشد هوش مصنوعی گرفته با معدل بسیار عالی.... درس پایگاه داده، تو کلاس 18 نفره، 7 نفر رو انداخت... اکثرا بچه ها 13-14 قبول شدن.... ولی اکثرا ترم های بعدی به دست و پای مدیر گروه افتاده بودن که واحد های ترم بعدی با همین استاده باشه... چون واقعا سواد داره.... و بقیهی استاد های قدیمی تر، وقتی میان سر کلاس، میگن جزوهی ما هم شبیه به استاد فلانیه....
ولی تو کل مرکز ما فقط همین یه نفر هست!!!
جهاد دانشگاهی، معمولا تلفیقی از امکانات و سطح علمی هستش.... ولی برخی علمی کاربردی ها هستن که واقعا سطح علمی شاخی دارن .... باید بگردین... اولویت اول باید اون مراکز بخصوص باشن... بعدش بهتره و پیشنهاد میکنم که جهاد های دانشگاهی رو برید!
حالا واسه پذیرش بیشتر چه شرایطی دارن؟ معل کل دیپلم فنی؟
من با معدل 12.3 دیپلم فنی حسابداری اومدم تو!!!(واقعا حسابداری خوندن بزرگترین اشتباه عمرم بودش....)....
تو پودمان، هرچی معدل بالاتر باشه، واسه دانشگاه های بهتری میتونین انتخاب داشته باشید...
تو کنکور هم که تفاوتی نیست.....
پس شد اول معدل، بعد رشته!!!! مثلا شاید معدل 18 کامپیوتر(فنی!) با ارزش تر از 16 تجربی باشه! ریاضیات ولی استثناست و قلب مهندسی!
معدل دیپلمم (کامپیوتر) 16 شدپس با این حساب میتونم یه علمی کاربردی خوب برم (به کنکور هم که کاری ندارم)
ممنون خیلی کمک کردی رفیق موفق باشی![]()
پودمانی؟ پودمان های اول تا حدود 250 تومن هستش.... پودمان اخر، تقریبا میشه 300 تومن! البته شهریه ثابت رو باید دید که براتون چند محاسبه میکنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)