این(S800MJPJD2) جدیدترین فریمور فارسیه که هم تاچش خوبه هم منشی داره هم برنامه هاش مشکلی ندارن ولی این فریمور رو فقط مایکروتل داره که اگه گارانتی داری رایگان واست میریزن و اگه نداری10 هزار تومان باید پیاده شی
این(S800MJPJD2) جدیدترین فریمور فارسیه که هم تاچش خوبه هم منشی داره هم برنامه هاش مشکلی ندارن ولی این فریمور رو فقط مایکروتل داره که اگه گارانتی داری رایگان واست میریزن و اگه نداری10 هزار تومان باید پیاده شی
فارسی زیاد واسم مهم نیست فقط یه فریمور بدرد بخور باشه اگه چیزی بهتر از اینا میدونی بگو....نوشته شده توسط ali_z051
دوستان یه فریمور معرفی کنید هم جدید باشه هم هیچ کدوم از این مشکلات تاچ..منشی..برنامه هاش مشکلی نداشته باشه
بهترین و جدید ترین به جزء jpil
فریمور خودم jpih1 هست
با تشکـر
الان آخرین فریمور برای کشورهای جنوب شرق آسیاست (S800MDXJG1)که فارسی رو نشون میده ولی جدا جدا و برعکس که خودم رو گوشیم داشتم خیلی هم خوب بود فقط منشی نداره.
با سلام
بنده برنامه ی NEW SAMSUNG PC STUDIO داخل جعبه این گوشی رو نصب کردم ولی هرکاری میکنم گوشیم از طریق حالت PC STUDIO نمیتونه بالا بیاد هر چی search device رو میزنم انگار نه انگار....
تمامی پورت های USB کیس رو هم امتحان کردم ولی فایده ای نداشت
جالبه که گوشیم رو حالت های MASS STORAGE و MEDIA PLAYER مشکلی نداره و اجرا میشه!!!
نمیدونم مشکل از کجا اب میخوره، از گوشی یا ویندوز
دوستان لطفا راهنمایی کنند چون کارم خیلی گیره
جدیدترین ورژن برنامه new pc studio رو نصب کنی درست میشه
لینک دانلودش رو دارین؟
راستی اصلا گوشی جت امکان اتصال از طریق کامپیوتر به gprs ایرانسل رو داره؟
شرمنده من ندارم.فکر کنم تو صفحات قبل باشه یا تو اینترنت یه سرچ کوچولو بزنی پیدا میکنی .
آره با gprs از طریق کامپیوتر وصل میشه ولی من خودم تا حالا امتحان نکردم چون به کارم نمیومد
سلام
یه ویدیوی باحال از پروژه جتدروید
امیدوارم که تکراری نبوده باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا این دیکشنری Saradic رو چجوری نصب میکنن ؟
من 10 مگ دانلود کردم زیختم تو گوشیم ساپورت نکرد !
از حالت فشرده هم که خارج میکنی یه خروار فایل توشه !
اون ورژن هائی رو باید نصب کنی که زیر 2 مگ حجم دارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
دیدم باحال بود .... بیاد که بشه رو رام ریخت باحال میشه اون موقع آپدیت میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)