دوستان عزیز این گوشی قابلیت ارسال عکس و موزیک و ... به حالت مارک دار داره؟اگه داره لطف کنید یه توضیح کوچیک بنویسید.ممنون.
دوستان عزیز این گوشی قابلیت ارسال عکس و موزیک و ... به حالت مارک دار داره؟اگه داره لطف کنید یه توضیح کوچیک بنویسید.ممنون.
متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید؟ ارسال با بلوتوس؟ مارک دار یعنی اینکه ارسال چندتایی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحاتش هم از لینک زیر بخون.
بله دوست عزیز با بلوتوث.مارک دار هم یعنی همون چندتایی.امکان داره یکی یه توضیح بمن توی این زمینه بده؟
سعید جان من این htc sens رو میخام نصب کنم مشکلی نداره؟چون یکی ازدوستان میخواست پاکش کنه!
یهنی فقط همینو اجرا کنم؟؟؟؟
این کار خطر نداره؟؟؟
یه کم سنگینه. منم پاکش کردم. الان دارم یه کار جدید میکنم. یه برنامه برای تغییر آیکون های گوشی پیدا کردم و یه سری آیکون خیلی زیبا. میخوام کلا گوشیم رو سفارشی کنم و بعد از تست .عکساشو بذارم براتون. شما سنس رو نصب نکن چون یه کم سنگینه و رام خیلی سبک میخواد.
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
توضیحات لینک رو بخون. این برنامه فقط از رام بک آپ میگیره و ظاهرا باید scard storage داشته باشید. نه خطری نداره.
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
من با این برنامه ( یه جور فایل منیجر قوی) میتونم چندتایی ارسال کنم
این هم خوبه:
نصبش که کردی و از رامت بک اپ گرفتی.(فکر کنم باید کارت حافظه رو گوشیت بذاری) برای استفاده از فایل بک آپ گرفته شده در گوشی دیگه . این پست رو بخون:
این فایلیه که گذاشته برات اینجا آپ کردم:
سلام به همگی دوستان.
خوب من هم اخطاری شدم و بعد از پستهایی که دادم اول پستهام رو پاک کردند و بعد هم به من اخطار دادند ، گویا بعضی از مدیران و همکاران انجمن ها از جمله کسی که در اینجا داشت از موقعیت همکار بودن خودش سوءاستفاده میکرد و به نظر سایرین بی توجه بود ، ظرفیت شنیدن انتقاد ندارند و بلافاصله بعد از شنیدن حرف حق کارهایی از قبیل پاک کردن پست و اخطار دادن به بنده رو انجام دادن که این نشان از ضعف در این نوع افراد هست که بلافاصله واکنش نشون میدن ، امیدوارم روزی شایستگی و لیاقت افراد برای همکار بودن و مدیر شدن در انجمن ها به ستاره و پست بالاتر نباشه بلکه به اطمینان سایر اعضای اون انجمن باشه و بر اساس یک رأی گیری عادلانه.
خوب دوستانی که این گوشی رو دارند گفتم بد نیست که بدونند مقاومت این گوشی تقریبا زیاده و جنس بدنش عالیه چون در این چند وقته بنده در اینترنت مشاهده کردم که افرادی که این گوشی رو دارند برای گوشیشون سوانح مختلفی پیش آمده که خدا رو شکر مشکلی برای گوشیشون پیش نیومده به طور مثال یکی گفته بود که گوشیش از 4 طبقه افتاده پایین و خدا رو شکر هیچیش نشده و یکی دیگه هم گفته بود که به علت فراموشی گوشی در جیب شلوارش جا مونده و شلوار رو انداخته داخل ماشین لباس شویی که بعد از 20 دقیقه متوجه شده که خدا رو شکر برای گوشیش هیچ اتفاقی نیفتاده و گوشیش رو با سشوار خشک کرده و سالم بوده.
اینها نشان از کیفیت ساخت بالای این گوشیه که من خودم بعد از مطالعه این مطالب خیلی خوشحال شدم از این چنین کیفیت ساختی.
راستی برای شما ها هم این چنین مواردی تا حالا رخ داده؟؟؟
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 14-05-2010 at 13:16.
اگه بخوایم eboot و phone و pda و... عین رام های دیگه جدا جدا بیاد بیرون کدوم روش بهتره؟
Last edited by Arashdn; 14-05-2010 at 11:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)