سلام خوبی؟میگم ارزونترین LED TV که تو بازار هست چه مارکیه ؟
![]()
سلام خوبی؟میگم ارزونترین LED TV که تو بازار هست چه مارکیه ؟
![]()
-سلام سعيد جان چطوري برادر؟خوبم خدا رو شكر
-چند اينچ ميخواي؟
سلام دوستان
نظرتون در مورد LCD C685 سامسونگ چیه؟
راستی این 5550 ها انگار جنش این شیشه یا تلق... جلوشون با سامسونگ های دیگه فرق میکنه، یجوری رنگ هارو انگار شفاف تر نشون میده و مقداری هم بازتاب نور دارد.
با سلام تو رنج قیمت یک و دویست سیصد 40 یا 42اینچ چه مدلی رو پیشنهاد میکنید البته ال سی دی از چه برندی باشه مهم نیست ولی کیفیت تصویر قابل قبولی داشته باشه و usbرو هم ساپورت کته
دوستان و متخصصين ، بهترين و ارزونترين lcd نسبت به امكانات چه برند و مدلي رو پيشنهاد مي دين ؟؟ كه بعدا پشيموني به بار نياره (منظورم اينكه يك LCD خوب كه جوابشو پس داده باشه با بهترين قيمت )
منتظر همه ي دوستان گل هستم
من خودم از مدل 42LH 700 خوشم مياد فقط اين كه نوشته يعني چي ؟ (
اين محصول از رده توليد خارج شده و ديگر عرضه نمي شود) يعني مشكل داشته كه ديگه توليد نميشه؟
مخلصم داداش گلم. 32 اینج خوبه دیگه.![]()
بین اینا کدومش را بخرم؟ چرا؟
کدومش را نخرم؟چرا؟
lg lh700yr
lg 470
lg 660
sam c575
x-vision ونوس
x-vision انیکس سری کا
lg 42pj250r
pana 42v20
-قربونت سعيد جان سري هاي 4 و5 سام به نظرم كمترين قيمت ها رو توي ال اي دي داشته باشند
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
-مدل خيلي خوبيه در مورد اين عبارت هم ربطي به پنل نداره
-چون مدل هاي جديد اومده ديگه توليد نميشه و جايگزين وجود داه براشون
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
-به نظرم به c695 فكر كنيد بهترين گزينه هست
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
samsung c550
lg ld660
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
lg lh700
lg 660
sam c575
گزينه هاي بهتري هستند و در بينشون lg 660 به نظرم بهتره
v20 هم كه خوب يكي از بهترين پلاسماهاي بازار هست ولي قيمت شما كه يك تومان بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)