krauser جان اگه ميشه همين wmv رو آپلود كن
krauser جان اگه ميشه همين wmv رو آپلود كن
يعني كل اون 200 مگ 5 دقيقست!؟حدود 4-5 دقیقه میشه این ویدئو.
سینا جان اینم لینک :
ولی اگه نظر منو میخوای همونطوریکه آرمین گفت مستقیمشو نگاه کن تصویر بزرگتره .یا حداقل چند ثانیه اولشو ببین اگه نظرتو گرفت دانلود کن ( یک جا آپلود کردم که هم بشه دید و هم دانلود کرد )
همینطوره .
Last edited by 4039; 20-08-2009 at 19:59.
حسین خان ، اگه میشه لینک نسخه ی با کیفیتش رو هم بگید تا منم دانلود کنم . ممنون میشم .سینا جان شرمنده باید یک کم صبر کنی چون من هم دارم کیفیتای مختلفو تست میکنم (تبدیل هر کدوم زمان میبره ) و هم باید فشردش کنم و هم آپلود .
من حجمشو تا 40 مگ پایین آوردم (wmv) با کیفیت بالا سایز تصویر نهایتا اینقدره ببین برات میصرفه دانلود کنی ؟ اگه میخوای آپلود کنم .
حدود 4-5 دقیقه میشه این ویدئو.
![]()
sebass فردا در ساعت 6 بعد از ظهر در نمايشگاه بازي بازي خواهد كرد .....
The PES legend Shingo 'Seabass' Takatsuka will play PES 2010 against a human at 6PM on Gamescom, Konami just announced it!
We will be there and film the event so you can finally see how good the legend Seabass is at playing PES.
PS At the moment there are bandwith issues at the press centre so we can not upload any videos now. We will upload all remaining videos once we get home.
لینکشو دو صفه قبل سینا گذاشته بود :
اقا یه جوون مردی نیست این تریلر رو با یه نرم افزار فشرده کننده خیلی فشرده کنه .(زیر 15 مگابایت)
با KBG می شه 100 مگ رو راحت زیر 15 مگ اورد.
آره منم طالب تور دروازه م!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)