عزیزم سیستم عامل همه این لپ تاپها ویندوز بوده؟
عزیزم سیستم عامل همه این لپ تاپها ویندوز بوده؟
بردازنده های گرافیکی قدیمی آنبرد , تنها وابستگیشون به خارج از طریق اشغال حافظه ی رم رفع میشد ولی بردازنده ی گرافیکی که اینتل داره و درون خود سی بی یو به صورت بک هستش به صورت هماهنگ با سی بی یو کار میکنه و در حقیقت علاوه بر اینکه از حافظه رم استفاده میکنه به صورت متغیر از توانایی خود سی بی یو هم استفاده میکنه
ای مفهومش اینه که همزمان شما نمی تونی از حداکثر توانایی سی بی یو و کارت گرافیکت استفاده کنی . مثلا در مورد mc700 اگر سرعت بردازش برنامه ایی به 2.9 گیگاهرتز میل کنه دیگه تقریبا کارت گرافیکی نخواهی داشت و سرعت بردازنده ی گرافیکی خیلی کم میشه
لینک زیر توضیحات خود اینتل هست و واقعا خیلی خوبه نه تخصصی شده و نه اونقدر سطحی گفته که چیزی دستت رو نگیره ,
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rave-87; 21-07-2011 at 23:23.
لینک دانلود مستقیم شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فایل تورنت لاین رو دارم دانلود می کنم
تو توضیحاتش گفته شده که از اپل استور دانلود شده و در تاریخ 20/7/2011 واسه دانلود قرار گرفته که تو قسمت نظرات کلی کامنت بود که گرفتن و کار کرده
اینم لینکش
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خرید لیون....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر کار نکردن فایل های adobe در شیر توسط این شرکت تکذیب شد!خیالتون راحت دانلود کنید منم دارم دانلود میکنم.![]()
723 الان چنده ؟؟
گرافیکش شیر هم میکنه ؟؟ . .
از Sandy Bridge میتونی اطلاعاطی بدی ؟؟
با cpu قبلی چه فرفی میکنه ؟؟ . .
الماس پایتخت میده 2630قیمتش خیلی خوب شده 2ماه پیش 2760 قیمت کردم.
نقش هم میده 2800
راجب شیر گرفیک اطلاعی ندارم ولی مگه میخوای چیکار کنی توی سایت notebookcheck.net یه نقد وبررسی گرافیک نوشته اگه نگاه کنی اکثر بازی های روز رو به راحتی اجرا کرده ! 1 گیگ ddr5 من تا حالا روی هیچ لپتاپی ندیده بودم به جز اپل![]()
سندی بریدج ها مصرف کمتری نسبت به core i های معمولی دارن یه دونه هم تعداد تریدشون بیشتره و سرعت خیلی بالاتری هم دارن
داخلشون یه جی پی یو هم تعبیه شده که خیلی از کارای کوچکتر گرافیکی رو انجام میده
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
رم کارت گرافیک 1 گیگ DDR5 منظورتونه؟
این که روی خیلی از لپ تاپ ها هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)