واقعا چرا اینجوریه؟
واسه منم دفه آخر که بازی کردم اینجوری شده بود.قبلش کاملا سالم بود.
واقعا چرا اینجوریه؟
واسه منم دفه آخر که بازی کردم اینجوری شده بود.قبلش کاملا سالم بود.
دوستان منو یه راهنمایی بکنید
من زبانم خوب نیست از کجا باید بفهمم که ماموریت بعدی تو کدوم کهکشان یا سیارس، اصلا یعنی چجوری برم ماموریت جدید پیدا کنم؟
برو به قسمت منو...کشتی از اونجا به قسمت جورنی یا ابجکت ها بری میبینی...
+
اگه به نقشه ای کهکشان ها نگاه کنی سیاره هارو نشون میده اونجا به خوبی ابجکت هارو واست نشون میده...
کسی جایی رو می شناسه برای خرید نسخه ی کامل Mass Effect 2 به علاوه ی تمام dlc هاش؟
Last edited by Yi Yi; 29-06-2011 at 22:53.
خدا ازتون نگذره. نمیگید یکی تو ترک Mass Effect این نوشته هارو می خونه و... چه با آب و تاب هم تعریف می کنن.
دیشب به ترتیب
Overlord
Kasumi
Shadow Broker
Arrival
رو تموم کردم. بعدش هم تکرار و تست.
Overlord با وجود اینکه کاراکتر طبیعتا جذاب Kasumi و اهمیت Arrival رو نداره داستان و طراحیش فوق العاده است. بخصوص از جایی که لجیونرهمیشید و صحبت ها رو می فهمید. آخرش در حد صحنه های استثنایی بازیه. Shadow Broker هم که واجبه.
می تونید همرو در یک سری تجربه کنید. فقط باید روابط رو بالا ببرید و با هر کدوم سر صحبت آخر باشید. با Miranda Jack Tali رمنس داشته باشید. رقص Kelly رو ببینید. Samara هم نهایتش همون صحبت شیطنت آمیز هست. برای مثال میراندا قبل از رفتن به Omega 4 Relay اتفاق میوفته. بعد از اون بهش نه بگید و سراغ جک برید. بعد با جک به هم بزنید و حال تالی رو بپرسید. با رد همه کلی رو دعوت کنید. سامارا کاری به بقیه نداره. Morinth مرگبار هم مثل اون.
برای دسترسی کامل به Liara (از دیدن عکس تا رمنس در DLC) باید ME رو با Romance اش تموم کرده باشید و Save رو در ME2 استفاده کنید. هرچند رابطه اش همینطوری هم عمیق و زیباست.
Liara T'Soni
Mass Effect 2
Romance
During the Shadow Broker mission, Shepard has an opportunity to try and confront Liara about their relationship before boarding the Shadow Broker's ship while expressing resentment of Liara for using the Commander to help find the Shadow Broker. Liara responds that she can't "undo two years of mourning." After Shepard has defeated the yahg and Liara has become the new Shadow Broker, Shepard questions whether this is what she wants. Liara begins enumerating the ways that her new position can benefit Shepard but bursting into tears after, unbelieving that her two year quest for vengeance is over. If Shepard chooses to hug Liara, Shepard assures her and are about to kiss but Liara stop short instead. Liara implies they and their relationship have changed over the two years, but if Shepard interrupts her before she finishes, the Commander intimately holds her and they kiss deeply.
Later, Shepard can ask Liara whether she ever developed a romantic relationship with Feron, but Liara assures Shepard that she and Feron are "just friends" and that Liara made it clear to Feron that she was "as you humans say, taken." Then Liara says that she misses Shepard but she doesn't want to put pressure on the Commander. Shepard has the option of just staying friends or becoming involved again. Regardless of the choice, Shepard invites Liara for a drink on the Normandy. Back in Shepard's cabin on the Normandy, if the Commander chose to continue the romance, the conversation focuses on Liara asking Shepard about their future. Shepard jokes about marrying, growing old and having "lots of little blue children." Feeling burdened at the thought of losing Shepard again, Liara needs to know if Shepard is always coming back. Shepard teases Liara for asking a big promise but subtly suggests about needing something special to come back to and hints to her for an offer. In response, Liara says she's open to suggestions, then gasps as Shepard grabs behind her.
پی نوشت: Azureکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by nw_nk; 01-07-2011 at 18:28.
دوستان خسته نباشید...یک سوال داشتم :
چطور میتونم Save های ME 1 را در ME 2 مورد استفاده قرار بدم...منظورم اینه که چطور میتونم داستان دو نا بازی رو با توجه به کارهایی که انجام دادم به هم مرتبط کنم ؟ اگر میشه نرم افزارهایی که مورد نیاز این کار هست رو هم اعلام کنید...
با تشکر![]()
من مس 1 رو بازی نکردم و سیوشو نداشتم ولی فک نکنم نرم افزار خاصی مورد نیاز باشه؟!
فک کنم سیو 1 رو تویه پوشه ی مخصوص سیو بازی واسه مس 1 میریزید و وقتی میرید تو بازی ایمپورت سیو مس 1 رو میزنید.
MASS EFFECT 3
new triler gameplay
high -q
77mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------
medium-q
36mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بازی رو نصب کردم اما تو همون منو که new game و 2تا گزینه دیگه هست میمونه ! انیمیشن ها فعال هستش و هنگ هم نکرده اما هرچقدر اینتر بزنم یا با موس کلیک کنم عکس العملی نداره ! مشکل از کجاست ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)