یعنی انقد خوبه؟
یعنی انقد خوبه؟
برعکسش فکر کنم داشته باشیم!بچه ها کسی نمیخواد کوکیشو با N78 عوض کنه ؟![]()
امیررضا N78 داره فکر کنم میخواست کوکی بگیره (نکنه امیررضا بهت گفته بیای پست بدی بجاش؟!
).
خوب که هست ولی من بیش از حد عاشقشم !
نه بابا
خودمم محمد
-----------------------------------
نبووووووووووووود ؟![]()
منم بیش از حد عاشقش بودم
ولی از جمعه به اینور بیش از حد ازش متنفر شدم.کلا دیگه این اولین و آخرین گوشی ال جی بود که خریدم
![]()
چطور ... ؟
خالی می بنده!چطور ... ؟دوستش اومده با چکش محکم کوبونده رو ال سی دیش، میگه چرا شکسته!!!!
![]()
پس میخوای نو بشه!؟!خوب میشکنه دیگه!
حداقل بزار محمد بخره بعدا....
جدای از شوخی، زده به PC یهو قاطی کرده، خوب واسه هر گوشی ای (نمونشو یکی از دوستان گفت: N96) پیش میاد (1 در میلیون!) شما اون میلیونیوم نفر بودی دیگه! بده گارانتی درست کنه برات برادر! نمیشه با یه گوشی کل برند رو زیر سوال برد! در ضمن تبلیغ نوکیا مخصوصا 5530 هم ممنوع (از طرف هیئت کاربران فعال کلوپ الجی)!
![]()
Last edited by Michael Ropy; 28-12-2009 at 21:50.
محمد آقا، خوشحال میشیم یه نفر دیگه ئم به کوکی داران اضافه شه
ولی
کل یوم! این کوکی هر کدومش یجوری در میاد . برا یکی هنگی داره زیاد ، برا یکی میپکه ییهو و ... .
شما باید با سلام و صلوات و ذکر و توکل به خدا برا خرید کوکی اقدام کنی که ایشالا یه ردیفش بیفته بت. ضمنا بگم که این روش تست شدس و رو کوکی خودم کاملا جواب داده
و خدا رو شکر، گوش شیطون کر گوشیم داره عینهو بنز کار میکنه
![]()
مال بعضی ها هم گم میشه!کل یوم! این کوکی هر کدومش یجوری در میاد . برا یکی هنگی داره زیاد ، برا یکی میپکه ییهو و ... .
اینقدر تعریف نکن ازش، خدای نکرده، روم به دیفال! یه چیزیش میشه ها!خدا رو شکر، گوش شیطون کر گوشیم داره عینهو بنز کار میکنه![]()
پی نوشت: محمد جان زودتر یه دونه بخر خلاصمون کن!![]()
هی من میام اینجا اقدامات جلوگیری از جواد شدن کوکی انجام میدم هی شما بیاین تعریف کنین. خوب یکم بد بگید ازش نخرن مردم: دی
شانس رو میبینی بعد از ظهر رفتم کامتل بسته بود: دی نوشته بود از 9 تا 5 بعد از ظهر بازه.
من فکر کردم تازه بعد از ظهر میان
باز فردا صبح باید برم( فک کنم بازم نشه) . چون کارت هدیه بانک ملی مو دستگاه خورده. اول باید برم شعبه ای که کارت رو صادر کرده و یک نامه بگیرم و بعد برم این بانک دیگه تا بدن. اونم معلوم نیست که نامه رو بدن یا نه. چون کارت هیچ نام و نشانی نداره. و فقط نوشته هدیه( خیر سرم میخواستم رمز دومشو فعال کنم که رفت تو و یکدفعه نوشت دستگاه موقتا خراب است)بعدش باید برم کامتل. تازه به تضاهرات هم خوردیم
خر تو خره
![]()
ها؟!؟خوب مهم نیست بزار خز بشه!
من در ترویج این گوشی هر کاری میکنم!
نشد دیگه!باز فردا صبح باید برم( فک کنم بازم نشه) . چون کارت هدیه بانک ملی مو دستگاه خورده. اول باید برم شعبه ای که کارت رو صادر کرده و یک نامه بگیرم و بعد برم این بانک دیگه تا بدن. اونم معلوم نیست که نامه رو بدن یا نه. چون کارت هیچ نام و نشانی نداره. و فقط نوشته هدیه( خیر سرم میخواستم رمز دومشو فعال کنم که رفت تو و یکدفعه نوشت دستگاه موقتا خراب است)بعدش باید برم کامتل. تازه به تضاهرات هم خوردیم
خر تو خره
![]()
اول برو کامتل بعد برو بانک!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)