نه اگه تست شده داری بدهمن اگه میگم بخری بهتره به خاطر اینه که راحت و بی دردسر میتونی بازی رو بدست بیاری وگرنه اگه خواستی لینک دانلود هم بذارم ولی ریسکه دیگه؟![]()
![]()
نه اگه تست شده داری بدهمن اگه میگم بخری بهتره به خاطر اینه که راحت و بی دردسر میتونی بازی رو بدست بیاری وگرنه اگه خواستی لینک دانلود هم بذارم ولی ریسکه دیگه؟![]()
![]()
نه تست شده که ندارم ولی میشه پیدا کرد ولی همونطور که گفتم خرید این بازی هم ریسکش کمتره هم دردسرش
چون همینجوری بازی کلی باگ داره وای به حال اینکه لینک بازی هم بخواد مشکل ساز بشه![]()
دشمنت شرمنده مهم نیست
شما یه مراحلی هست که اگه هیمنطوری که من میگم انجام بدی باید مشکلت حل بشه
مراحل قبل از اجرای بازی
پس از نصب بازی به طور کامل محتویات فولدر کرک را در فولدر EFLC به طور کامل Paste کنید
توی استارت ویندوز در قسمت Run تایپ کنید regedit پس از باز شدن registry editor به آدرس زیر برین
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Rockstar Games/EFLC
در صورت نبود فولدر EFLC روی Rockstar Games کلیک راست کرده و یک key به نام EFLC باز کنید
در داخل EFLC یک stringvalue ایجاد کنید و اسم آن را InstallFolder بگذارید روی این value راست کلیک کرده modify را انتخاب کنید و در قسمت value data آدرس محل نصب بازی را بنویسید
بر روی lunchEFLC.exe کلیک کرده و وارد بازی شوید
این رو من به صورت فارسی نوشتم ولی این هم به زبان انگلیسی ولی به فارسی توضیح داده رو میذارم
1:pas az extract kamele bazi dar drive folder crack ra dar folder EFLC betore kamel paste konid.
2:rooye start windows click karde dar ghesmate run regedit ra type konid. pas az baz shodane registry editor be addresse HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Rockstar Games/EFLC rafte va dar soorate nabood in ghesmat dar Rockstar game yek key be esme EFLC baz konid. dar dakhele in ghesmat yek stringvalue ijad karde va esme an ra InstallFolder bogzarid. rooye in value rightclick karde va modify ra entekhab konid va dar ghesmate value data addresse mahale extract bazi ra benevisid.
3: bar rooye lunchEFLC.exe click konid va bazi konid.
اگر تمام این کار ها رو درست انجام بدی بازی اجرا خواهد شد
سؤالی داشتی بپرس
دوستان من چه پچی بریزم که رو ویندوز سون این بازیو بتونم روون و بدون مشکل اجرا کنم و بتونم بازیو سیو کنم
به نظر من که اصلا پچ نریز چون هیچ تاثیری نداره و شاید تازه بازی رو مشکل دار هم بکنه
ولی اگه کسی از دوستان هست که دانلود کرده باشه و سالم بوده به من بگه
من اگه یه لینک درست و حسابی پیدا کردم که تست شده بود برات حتما میذارم![]()
چرا انقدر دردسر؟
سیستم من
cpu: AMD Athlon X2 dual Core processor 5200+ 2.70GHZ
Graphic: Gforce9500 GT
Ram 4ddr2 (3.90 Usable)
بنچمارک تست=
cpu 98%
memory:56%
%graphic 33
Windows 7 Enterprise
من با این سیستم دارم خیلی روون و بدون پچ بازی میکنم.5 تا دیویدی هست.
هرکی تهران میشینه و میخواد بگه براش رایت کنم پولم نمیخواد.غرب میشینیم.(پیغام خصوصی)
کلا این نسخه GTA IV و این نسخه همینجوری هست از هر 20 تا یکیش سالم و کامل از آب در میاد من خودمم بازی رو نسخه 4DVD دارم و هیچ مشکلی هم ندارم ولی شانس بعضی ها اینجوری از آب در مباد دیگه![]()
دوستان این windows live game چی هست که باید نصب بشه و توش پروفایل بسازیم برای بازیها
لینک دانلودی ازش پیدا نکردم
سیستممم سون 64 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)