بله دوست عزیز ، حداقل سی پی یو 3 میخواد که مال شما 4.4 هستش و گرافیک 7600 و در سیستمت فکر کنم تقریبا خوب بتونه اجراش کنه
بله دوست عزیز ، حداقل سی پی یو 3 میخواد که مال شما 4.4 هستش و گرافیک 7600 و در سیستمت فکر کنم تقریبا خوب بتونه اجراش کنه
ممنون دوست عزيز
البته فراموش نشه لب تاپه هاااا !!!
مشكلي پيش نمياد ؟!؟
مثلاً با اين سيستم چند فريم ميتونم بگيرم؟ رزوليشنش رو چند ميشه اون وقت ؟
میشه بازی را تا حد 2 مگابایت فشرده کرد ؟ لازم دارم ؟ (شاید کمی سوالم مسخره باشد)
آقا من که نفهمیدم چی شد !!
این صفحه ی دانلود ترینر هست دانلودش کن و به ما یاد بده!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافیکت برای بازی کافی نیست اما میتونی بیاریش 1 گیگ 9500 لگ میده چی باشه این......
ببینم دارین فیلم هندی میگین؟؟؟![]()
آخه 4 تا دی وی دی و 15 گیگ حجم رو چجوری می خواین به 2 مگ فشرده کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بدون شوخی .. اگه یادت باشه جی تی ای سان را در 64 کیلو بایت در اورده بودند ... به جان خواهرم قسم![]()
من از روی پک سی دی خودنم 7600 حد اقل ، ولی لابد دوستمون بهتر میدونی چون اینا چرت و پرت رو پک سی دی هم مینیویسن ،
2 مگ!؟؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!!!!!!!!! من فکر کنم از فیلم هندی هم رد کرده کاروخوبه نگفته بریزیم رو گرامافون
منظورت 2 گیگ نبوده ؟ ؟؟
دو حالت داره :
1- یا خواهر نداری
2- اگه خواهر داری که بابا بیخیال اصلا امکان نداره !!!!!!!!! دمت گرم بابا تو دیگه کی هستی
عمو بهتره بری تو تاپکیک هک و ویرایش جی تی ای سان بگردی ... من قسم میخورم جی تی ای سان را در حجم 64 کیلو بایت فشرده کرده بودند ....... حالا با همون برنامه حتما باید بشه این را هم در حجم کم در اورد .
بعد از اينكه بازي نصب ميشه وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم سريال نامبر و unlock code ميخواد.
unlock code رو خودش داه ولي سريال رو چي بدم؟؟؟؟![]()
ببخشید جدید ترین و بهترین پچ بازی تا حالا که گذاشتید کدومه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)