تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 334 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در مورد دزدگیر مناسب تیبا کسی به نتیجه رسیده،اگر مدل و قیمت هم بفرمایید ممنون میشم.در مورد لاستیک کومیتسوموتو ژاپن اطلاع دارین؟
    قبلا نوشته بودم که من یه ماجیکار مدل 339 تصویری از نمایندگی ماجیکار توی رباط کریم روی تیبام نصب کردم قیمت اصلی حدود 195 بود که چون نمایندگی دوستم بودم 185 تومان برام حساب کرد.سوکت پرایدهای جدید با تیبا یکیه و مشکلی نداره.

2. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان به شماره شاسي ثبت شده روي كارت نارنجي خود توجه كنيد اگه مثل كارت من شماره شاسي با حرف s شروع نشده باشه ( s581009000xxxx) بايد تعويض نمايد.من ديروز براي سرويس اوليه تو تعميرگاه مركزي دچار مشكل شدم.
    دوست عزيز چه مشكلي پيش مياد؟؟
    كارتو انجام ندادن؟
    چي كار بايد كرد؟؟براي من هم sنداره.شنبه بايد ببرم سرويس اوليه!!!!!!!!!!!!!!:(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز شنبه است ماشین رو به باربری هم ندادن مسئول سایپا کاشان گفت اخر هفته دستتون میرسه
    بنظرتون کارت ماشین و سایر مدارک کی میرسه؟
    اقا نوید قیمت لاستیکهایی که گفتین چقدر است حدودا؟

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یعنی قبلا بیشتر میسوزوند؟
    الان ماشینتون چقدرکار کرده؟
    نه منظورم این بود که محاسبه کردم جواب این عدد شد و قبلا مصرف شهری رو حساب نکرده بودم .ولی فکر کنم مصرف نسبت به روزای اول اومده پایین تر.
    980 کیلومتر.

6. این کاربر از mohzoh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    این چند تا عکسی که براتون گذاشتم به خاطر ذکر چند مطلب هستش

مطلب اول دیدن خودرو از زوایا مختلف و مطلب دیگه تاریخ تولید و تحویل خودرو هستش
    این عکس ها برای همین امروز 1.05.1390 است و چیز جالبی که نظر من رو جلب کرد تاریخ ساخت خودرو می باشد
    به 2 عکس ابتدا اگر نگاه کنید روی برگه تاریخ 3.2.1390 ذکر شده
    این یعنی هنوز خودرو هایی که در حال تحویل هستن تولید ماه اردیبهشت هستش!!!؟و تعداد انبوهی از تولید هنوز در پارکینگ سایپا خاک میخوره؟
    خدا کنه که پس معایب و ایراداش رو برطرف کرده باشند و دلیل این باشه که ماشین تولید اردیبهشت تحویل مرداد میخواد بشه
    مورد بعدی اینکه نوع لاستیک به کار رقته مارک یزد تایر بود!!مدل Venus
    من که تا به حال ندیده بودم
    به هر حال من برای کار دیگه امروز صبح نمایندگی سایپا بودم(نمایندگی زینعلی-بالاتر از میدان ملت-شمس اباد -زیر بزرگراه همت) که این عکس ها رو براتون گرفتم .

در پایان امیدوارم سیتم تعلیق و جلوبندی تیبا با پراید متفاون باشه وگرنه بسار بسیار به مشکل برخواهد خورد

Ali
    (با شرمندگی اصلاح می کنم) captainpersian عزیز
    مگه نمی دونستی ؟فکر کردی من برا چی تا الان صبر کردم و ماشینو تحویل نمی گیرم؟
    اگه مثلا شما الان رنگ سفید تحویل بگیری و به شما ماشین تولید فروردین و حتی مدل 89 دادند نباید زیاد تعجب کنی
    مثلا دوست گرامی آقای e_hsanاواسط تیر ماه خودرو را تحویل گرفتند با رنگ مشکی و شماره شاسی s5810089002721 که نشون میده 2721 امین تیبای تولیدی به ایشون تحویل داده شده که تولید سال 89 است.

در مورد دیگه مطمعن باش سیسنم جلو بندی و تعلیق مال پراید نیست و تقریبا با ریو یکیه

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

قبلا نوشته بودم که من یه ماجیکار مدل 339 تصویری از نمایندگی ماجیکار توی رباط کریم روی تیبام نصب کردم قیمت اصلی حدود 195 بود که چون نمایندگی دوستم بودم 185 تومان برام حساب کرد.سوکت پرایدهای جدید با تیبا یکیه و مشکلی نداره.
    آقا فرزاد میشه شما که نوک مدادی تحویل گرفتی و اواسط تیر ماه هم بود بگی شماره شاسی ماشینت چه عددیه ؟
    Last edited by ali1323; 23-07-2011 at 11:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نوید جان مگه نمی دونستی ؟فکر کردی من برا چی تا الان صبر کردم و ماشینو تحویل نمی گیرم؟
    اگه مثلا شما الان رنگ سفید تحویل بگیری و به شما ماشین تولید فروردین و حتی مدل 89 دادند نباید زیاد تعجب کنی
    مثلا دوست گرامی آقای e_hsanاواسط تیر ماه خودرو را تحویل گرفتند با رنگ مشکی و شماره شاسی s5810089002721 که نشون میده 2721 امین تیبای تولیدی به ایشون تحویل داده شده که تولید سال 89 است.

در مورد دیگه مطمعن باش سیسنم جلو بندی و تعلیق مال پراید نیست و تقریبا با ریو یکیه

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

آقا فرزاد میشه شما که نوک مدادی تحویل گرفتی و اواسط تیر ماه هم بود بگی شماره شاسی ماشینت چه عددیه ؟

علی جان من علی هستم نوید اونیکی دوستمونه شماره شاسی این تیبا که من عکسش گذاشتم 6171 تازه تولید اول اردیبهشته

9. این کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من گفته بودم سفید تحویل گرفته ام
    توی سند خودرو چیزی بنام شماره شاسی نداریم

شماره شناسایی:s5810090010367

11. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حضور دوست گرامی captainpersian عرض کنم که مورد اول با شرمندگی در پست اصلاح شد.
    اما در مورد ماشینی که شما ازش عکس گرفتی بگم که طبق برآورد من تولید اردیبهشت یا فروردین ماهه

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزيز چه مشكلي پيش مياد؟؟
    كارتو انجام ندادن؟
    چي كار بايد كرد؟؟براي من هم sنداره.شنبه بايد ببرم سرويس اوليه!!!!!!!!!!!!!!:(
    اگه میتوانی تا بعد از تعطیلاات سایپا صبر کن.
    1-کارت های با ایراد مشابه حتی امثنی ان نیز با همان ایراد صادر میشود.
    2-قرار است ایراد فوق توسط سایپا حل شود.
    3-تعمیرگاه مرکزی شماره 1 بیش یک بار بصورت اظطراری به این نوع خودرو ها سرویس نمی دهد.
    4- پنج نمایندگی از تعویض کارت معیوب من خوداری کردند.

14. 2 کاربر از tiba- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

(با شرمندگی اصلاح می کنم) captainpersian عزیز
    مگه نمی دونستی ؟فکر کردی من برا چی تا الان صبر کردم و ماشینو تحویل نمی گیرم؟

سلام ماشين من سفيد تو تيرماه تحويل گرفتم و تاريخ توليدشم خرداد 90

16. این کاربر از امير رسول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •