قبلا نوشته بودم که من یه ماجیکار مدل 339 تصویری از نمایندگی ماجیکار توی رباط کریم روی تیبام نصب کردم قیمت اصلی حدود 195 بود که چون نمایندگی دوستم بودم 185 تومان برام حساب کرد.سوکت پرایدهای جدید با تیبا یکیه و مشکلی نداره.
قبلا نوشته بودم که من یه ماجیکار مدل 339 تصویری از نمایندگی ماجیکار توی رباط کریم روی تیبام نصب کردم قیمت اصلی حدود 195 بود که چون نمایندگی دوستم بودم 185 تومان برام حساب کرد.سوکت پرایدهای جدید با تیبا یکیه و مشکلی نداره.
دوست عزيز چه مشكلي پيش مياد؟؟
كارتو انجام ندادن؟
چي كار بايد كرد؟؟براي من هم sنداره.شنبه بايد ببرم سرويس اوليه!!!!!!!!!!!!!!:(
امروز شنبه است ماشین رو به باربری هم ندادن مسئول سایپا کاشان گفت اخر هفته دستتون میرسه
بنظرتون کارت ماشین و سایر مدارک کی میرسه؟
اقا نوید قیمت لاستیکهایی که گفتین چقدر است حدودا؟
نه منظورم این بود که محاسبه کردم جواب این عدد شد و قبلا مصرف شهری رو حساب نکرده بودم .ولی فکر کنم مصرف نسبت به روزای اول اومده پایین تر.
980 کیلومتر.
(با شرمندگی اصلاح می کنم) captainpersian عزیز
مگه نمی دونستی ؟فکر کردی من برا چی تا الان صبر کردم و ماشینو تحویل نمی گیرم؟
اگه مثلا شما الان رنگ سفید تحویل بگیری و به شما ماشین تولید فروردین و حتی مدل 89 دادند نباید زیاد تعجب کنی
مثلا دوست گرامی آقای e_hsanاواسط تیر ماه خودرو را تحویل گرفتند با رنگ مشکی و شماره شاسی s5810089002721 که نشون میده 2721 امین تیبای تولیدی به ایشون تحویل داده شده که تولید سال 89 است.
در مورد دیگه مطمعن باش سیسنم جلو بندی و تعلیق مال پراید نیست و تقریبا با ریو یکیه
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
آقا فرزاد میشه شما که نوک مدادی تحویل گرفتی و اواسط تیر ماه هم بود بگی شماره شاسی ماشینت چه عددیه ؟
Last edited by ali1323; 23-07-2011 at 11:07.
علی جان من علی هستم نوید اونیکی دوستمونه شماره شاسی این تیبا که من عکسش گذاشتم 6171 تازه تولید اول اردیبهشته
من گفته بودم سفید تحویل گرفته ام
توی سند خودرو چیزی بنام شماره شاسی نداریم
شماره شناسایی:s5810090010367
حضور دوست گرامی captainpersian عرض کنم که مورد اول با شرمندگی در پست اصلاح شد.
اما در مورد ماشینی که شما ازش عکس گرفتی بگم که طبق برآورد من تولید اردیبهشت یا فروردین ماهه
اگه میتوانی تا بعد از تعطیلاات سایپا صبر کن.
1-کارت های با ایراد مشابه حتی امثنی ان نیز با همان ایراد صادر میشود.
2-قرار است ایراد فوق توسط سایپا حل شود.
3-تعمیرگاه مرکزی شماره 1 بیش یک بار بصورت اظطراری به این نوع خودرو ها سرویس نمی دهد.
4- پنج نمایندگی از تعویض کارت معیوب من خوداری کردند.
سلام ماشين من سفيد تو تيرماه تحويل گرفتم و تاريخ توليدشم خرداد 90
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)