[quote]دوست عزیز شما میتونی بگی این بازی رو که 3DVD از کجا گرفتی نسخه شما setup اصلی یعنی فایل های
DVD رو Extract می کنی رو هارد و نصب میکنی من هر جا رفتم نسخه 4DVD بز تیم دارن اگه یه لطفی کنی
آدرس به پ.خ بفرستی خیلی ممنون میشم![]()
[quote]دوست عزیز شما میتونی بگی این بازی رو که 3DVD از کجا گرفتی نسخه شما setup اصلی یعنی فایل های
DVD رو Extract می کنی رو هارد و نصب میکنی من هر جا رفتم نسخه 4DVD بز تیم دارن اگه یه لطفی کنی
آدرس به پ.خ بفرستی خیلی ممنون میشم![]()
بازی در اصل 3 تا dvd هستش ...تو شهر ما یک مغازه 3 dvd و یکی م 4 dvd می فروشه هر دو رو امتحان کردم
هیچ تفاوتی نداشت..
این همه دیگه پایین نیار ...اونی هم گذاشتی...اگه مانیتورت wide هستش خوب نیست بهتره بزاری روی 1024*1280باید تنظیمات گرافیک بازی رو بیاری پایین ا پایین.
ریزولیشن هم بیار 480*640
فک کنم کارت گرافیکت ساپورت کنه... نه می گیره نه تکه تکه میشه.
دوستان من یک مشکلی که فکر میکنم به هردویه دو نسخه هم ربط داشته باشه پیدا کردم...
اونم اینکه چرا ما مواقعی که با شخصیت هایه فرعی و تقریبا خارج از داستان میریم بازی خیلی خطی و تکراری است؟ حالا در همه ی جاها نمیگم اما خودتون قضاوت کنین با کدوم شخصیت حال کردین؟
Roch ؟ یا Rameiz یا اون یکی دیگه ؟ و یا اصلا خوده Soapخوب معلومه همه در یک کلام میگن Roach !!!
خیلی عجیبه اما در MW1 هم همه با Soap حال کردن نه با Paul Jhonson !
دلیلشم من فکر میکنم واضح باشه چون اگر دقت کنین شما وقتی با Rameiz ( ؟ ) میرین بازی خیلی تکراریه و همش کشت و کشتار و قتل و عام و تقریبا هیچ نو آوری ای نداشت ( البته استسنا هم بود ولی در بیشتر مواقع نداشت تویه این نسخه البته کم تر از نسخه ی قبل نو آوری در بخشی که شخصیت فرعی هستید داشت ) ولی اگر دقت کنین وقتی با Roach میرفتیم اولین بار که یکی از بهترین مراحل بازی رو پشته سر گزاشتیم! دفعه هایه بعد یعنی 3 مرحله ی بعدشم خیلی صحنه هایه جذابی داشت ( بجز تیر زدن و آدم کشتن! ) اما اصلا Rameiz اینطوری نبود!یعنی موقعی که من با این شخصیت میفتادم خدا خدا میکردم تموم شه سریع مرحله! چون میدونستم هیچ نوآوری ای درون نیست! ( کم تر است ). در MW1 هم همتون شاهد هستید که چقدر جذاب بود بازی با Soap !
دوستان بدادم برسید من اون مرحله ای رو که باید بکنی دنبال یک قایق رو رد میکنم اما بعد از او یک لودینگ میاد و پر میشه و یدفه میپره بیرون ...........
میخوام بدونم چندتا مرحله بعد از اون هست و راه حلی برای درست شدنش هست .............
ممنون میشم.........
من یک کلمه در باره بازی میگم و تمام.این بازی خیلی بیخود بوددددددددددددددددددددددد دد
MW1 خیلی خوب بود این چرت بود همش حرکات تکرای اخه اینا کی میخوان ادم شن.
من که اگر نسخه بعدی ازش بیاد بازی نمیکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا تو افغانستان روی تابلوهای شهر و دیوارهاش عربی هک شده مگه افغانها عربن![]()
سلام
من نميدونم چرا شركت سازنده اين بازي اونم تو سال 2009 نتونسته ساده ترين امكانات و نوآوريهاي گرافيكي مثل: Motion Blur يا Depth of the Field يا مثلا انفجارهاي طبيعي رو تو بازيش قرار بده...فكرشو بكنبد اين بازي اگه گرافيك و فيزيك بازي مثل Crysis رو داشت چه بازي محشري ميشد
در ضمن اگه دقت كنين بعضي جاهاش از بازي به ياد موندنيه Splinter Cell Double Agent تقليد شده
مثلا اون مرحله كه تو محيط برفي هستن يا اون مرحله اي كه غواصي ميكنن و دشمن رو ميكشونن توي آب...
اون پیغام برای منم اومد ... میگه این مرحله خشونت زیادی داره و اجباری به گذروندنش نیست و اگر این مرحله رو انجام هم ندید ، میتونید بازی رو دنبال کنید
راستی این بازی چند مرحله داره ؟ برای من که اول ACT III ارور داد و اومد بیرون ...
کاش مدیران یک تاپیک مخصوص مشکلات می زاشتن که این همه پست مشکل با نقد و بررسی قاطی نمی شد!!!!تو صفحه 180 دوستان میان در مورد کرک توضیح می خوان که تو پست 3.4 توضیح داده شده!![]()
Last edited by mamad_rammstein_1; 17-11-2009 at 12:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)