بخش اول رو متوجه نشدم، منظورتون از اصطلاک ABS چیه؟
خالی شدن مخزن آب دلایل زیادی می تونه داشته باشه که یکیش هرز بودن درب مخزن یا نشتی شیلنگهاست که هوا می کشن و آب مخزن تخلیه میشه. اول این رو چک کنید اگر نبود مراحلبعدی رو میگم بهتون.
بخش اول رو متوجه نشدم، منظورتون از اصطلاک ABS چیه؟
خالی شدن مخزن آب دلایل زیادی می تونه داشته باشه که یکیش هرز بودن درب مخزن یا نشتی شیلنگهاست که هوا می کشن و آب مخزن تخلیه میشه. اول این رو چک کنید اگر نبود مراحلبعدی رو میگم بهتون.
من پرايد رو تحويل گرفتم چيزي به اسم كارت خدمات خودرو(گارانتي) همراهش نبود.
اما تو دفترچه خودرو نوشته در زمان تحويل خودرو بايد تحويل بگيريد و در زمان مراجعه به نمايندگي همراه داشته باشيد!!
چطورياست؟
همچين كارتي وجود خارجي داره؟
بله دوست عزیز وجود خارجی داره
شما وقتی ماشینو تحویل میگیری باید همونجا کارتم بگیری مگه اینکه مشکل دیگه ای وجود داشته باشه که خود نمایندگی توضیحات لازم رو میده مثلا میگه کارت مورد نظر رو پست میاره در خونتون
یه کارت سفید رنگه که مشخصات شما و شماره موتور ماشین و .... روش -- شده و بانک ملت هم صادرش کرده و میتونی به جای عابر بانک هم ازش استفاده بکنی
درود
رفقا من 3 ماه پیش با پراید تصادف بدی کردم که الان ماشینو از صافکار گرفتیم و مثل اولش کار میکنه اما یه چندتا مشکل دارم باز!
1. سنسور گازش موقع تصادف شکسته یا متلاشی شده یا... خلاصه اینکه ماشینم دوگانه سوزه اما از بعد تصادف بدلیل نبود سنسور گاز نمیتونم از گاز استفاده کنم (صافکاره که همه هزینه ماشین روش بود میگه اصلا سنسور پیدا نکردم! میگه سنسور تایوانی گرفتم انداختم کار نکرد، میگه مال پراید صفر آلمانیه...)
حالا بنظرتون آیا سنسور اینقدر کمیابه، یکی در این مورد به منه از همه جا بی خبر کمک کنه؟؟؟
2. وقتی ماشین رو دنده یک میدم و کلاج رو آروم ور میدارم یه صدای تگ (فک کنم از گیربکسه) میاد و همین مشکل در دنده دو و سه هم وجود داره اما در دنده 4 و 5 خیلی کمه... مشکل از کجاست؟ (شاید بگید مشکل از دنده عوض کردن و طرز ورداشتن پام از کلاج باشه اما قبل از تصادف من ماشین رو همینطوری میروندم و هیچ مشکلی نداشت!)
3. مشکل سومم اینه که چراغ Check من از وقت تحویل گرفتن از صافکاره روشنه و صابت!
از یکی شنیدم گفت مشکل از تنظیم نبود سنسور اگزوزه... یکی هم بهم گفت پرایدهای دوگانه همه بعد مدتی چراغ Checkشون روشن میشه و طبیعیه!
این مشکلش چیه؟؟؟
در مودر سوال 1 :
ماشین مدل 89 هست؟ اگه آره پس مشکل اینه:
چیزی به اسم سنسور گاز نداریم. اون سنسور احتمالا همون سنسور مپ هست که روی مقسم انژکتور گاز نصب شده، بالای اتاقک ارامش! این سنسور تکی گیر نمیاد! باید با مجموعه بگیری که چیزی حدود 200 هزار تومن قیمتشه، البته تکیشم هست اما متاسفانه اکثرا تقلبیه و قیمت تکی هم کمتر از 70 هزار تومن نیست!
در مورد سوال 2 :
اینو باید از نزدیک دید اما احتمال شکستگی شاسی میدم تا گیربکس. احتمالا یه جایی بین سینی جلو و شاسی ترک یا شکستگی داره. بازم می گم تا از نزدیک نبینی نمیشه قطعی نظر داد.
در مورد سوال 3 :
نه طبیعی نیست، یکی از سنسورها که احتمالا همون سنسور مورد بحث در بخش 1 هست مشکل داره و اطلاعات صحیح نمیده. سنسور اگزوز هم در حقیقت همون سنسور اکسیژنه که اگه تصادف از جلو داشته باشی حتما صدمه دیده. یه راه آماتوری برای چک کردنش اینه که کاپوت رو بالا بزنی و منیفولد خروجی اگزوز رو نگاه کنی این سنسور روی خروجی منیفولد طرف چپش نصب شده، اگه دفرمگی یا پارگی سیم داره (تا کانکتور مشکی رنگ سنسور باید نگاه کنی، جایی که سیم سنسور به سیم کشی اصلی وصل میشه) پس مشکل داره و باید تعویض بشه قیمتش هم 40 هزار تومن بود.![]()
Last edited by heinrich_himmler; 05-04-2011 at 20:53.
واقعا ممنون از راهنمایی کاملتون
بله مدل 89 هست، حالا کلا یعنی راهی برای خرید این سنسور مپ وجود نداره؟ اینکه میگید مجموعه بگیرم یعنی چی؟ آخه تکی چرا نباید گیر بیاد اونم برا ماشینی مثل پراید که باید همه چیش تو ایران پیدا بشه!!؟
شما میدونین از کجا میشه تکی تهیه کرد؟؟؟
2. حالا اگه بذاریم که شاسی مشکل داره و اونی که شما گفتین اون قابل تعمیره دیگه، نه؟
حالا اگه گیربکس بود مشکل از کجاشه؟
3. اینو حتما نگا میکنم الان بعد مزاحمتون میشم.
در مورد سنسور مپ خب همونطور که خودتون فرمودید ایرانه دیگه! چه میشه کرد؟ دو ماه پیش خودم لازم شدم نبود! شوش شاید بتونی پیدا کنی اما هیچ تضمینی به اصل بودنش نیست!
این شماره ها رو بگیر زنگ بزن شاید داشته باشن اینا لوازم CNG میفروشن:
استواری
09124195085 ، 02133902649
رفیعی
02133901201
زمانپور
09126989863 ، 02133997707
لازم به ذکره که هیچ شناختی ازین فروشگاهها ندارم و فقط تو آگهی مجله قطعات دیدم!
در مورد شاسی بله درست شدنیه اما یه احتماله. گیربکس هم باید از نزدیک به یه مکانیک نشون بدی، اینطوری هیچ نظری نمیشه داد.
آقا این منیفولد خروجی اگزوز دقیقا کجای کاپوت قرار دارهمن زیاد از نظر فنی ماشین سر در نمیارم (درحال تعلیمم)
میشه یه راهنمایی ساده بگین که مثلا کناره فلان چیز جلوی فلاو و....
![]()
جلوی موتور یه 4 راهه چدنیه که زیر یه روکش آلومینیومیه. اون منیفولد خروجیه. چهار راهه تبدیل به یه راه میشه و به اگزوز وصل میشه. دقیقا همینجا یه سنسور قلمبه هست.
از جلوی ماشین که ایستادی سمت چپ رادیاتور آب و پشت فن خنک کننده کولر (پشت رادیاتور کولر) یا بالای کمپرسور کولر سمت راست روی منیفولد اگزوز این سنسور مشخصه.
سلام
سیم کشی برای آمپ چه گیجی هست؟
قطرش؟
باطری چی رو ماشینه؟
اون آمپ 400 وات چیه؟
ساب توی باکس هست دیگه؟
دینام هم چیز های مختلفی هست
مثلا از میتسو ها
و اینکه
پسره خوب
اگه سابت باکس داشته باشه
میتونی خیلی خیلی راحت 900 وات رو روی 2 اهم بهش بدی و حالشو ببری
چون آمپت روی 4 اهم 500 وات و روی 2 اهم 900 وات میده طبق ادعای سازنده!
با این اوصاف نه دینام قوی تر لازم داری و نه خازن
یه بیگ 3 میخوای و یه باطری خوبه اتمیه 75 آمپری
حتی با باطری فابریک خودتم زیاد به مشکل نمیخوری!
چون مصرف زیادی نداری
فقط یادت باشه سیم کشی خیلی خیلی مهمه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)