دوستان اون دو جلسه فنی دقیقا" چی هست (البته فکر میکنم از اسمش مشخص باشه !) !؟ امتحانی داره یا نه !؟
اگه آموزش کوتاهی هست لینکی بدید ممنون میشم
دوستان اون دو جلسه فنی دقیقا" چی هست (البته فکر میکنم از اسمش مشخص باشه !) !؟ امتحانی داره یا نه !؟
اگه آموزش کوتاهی هست لینکی بدید ممنون میشم
چیز خاصی نیست.در مورد موتور ماشین و کار هر قطعه ش توضیح میده
امتحان هم نداره
وقتی پاکت گواهینامه گرفتم یک رسید هم بهم دادند . میخواستم ببینم اون برای چیه و اگه گمش کنی چی میشه ؟ ( من گمش کردم و حتی نرسیدم بخونم ببینم چی هست )؟
اون رسید در اصل دو تا برگ هست که یکیش پیش آموزشگاه میمونه و یکیشو به شما میدن.و کاربردش اینه که اگه گواهینامه تون طی مدت زمان روال صادرش به دستتون نرسید میتونید مراجعه کنید و با نشون دادن همون رسید ثابت کنید که ازشون گواهینامه طلبکارید
حالا چه خاکی به سرم بریزم ؟
یعنی اگه گواهینامم نیومد دیگه نمیتونم پیگیری کنم ؟
یه سوال دیگه واسه موتور هم باید از این پاکت ها بگیری ؟
Last edited by aali361; 16-09-2012 at 11:37.
سلام
من 26سالمه نه خدمت رفتم نه درس میخونم.
گواهینامه ماشینو وقتی 18 سالم شده بود یک ماه وقت داده بودن تا بدون ارائه کارت پایان خدمت یا اشتغال به تحصیل بگیرم.ما هم رفتیم و گرفتیم.
حالا میخوام گواهینامه موتور بگیرم ولی پایان خدمت یا اشتغال به تحصیل میخواد که هیچکدومو ندارم.
خدمتو که اصلا نمیتونم برم سراغش چون بچم الان 3 سالشه.
ولی برای گرفتم اشتغال به تحصیل کسی میتونه کمکم کنه که باید چیکار کنم.درضمن با افتخار تا اول دبیرستانم بیشتر نخوندم.(عاشقی بد دردی بود اون موقع ها)
با احترام.
شما هیچ راهی جز اینکه بری ادامه تحصیل بدی و گواهی استغال به تحصیل بگیری نداری.
راه های ادامه تحصیل هم زیادن که جای بحثش اینجا نیست
فکر نکنم بتونی ادامه تحصیل بدی چون طبق قانون جدید معافیت تحصیلی تا 20سال شده و بعد 20سال اگه درس نخونی جز رفتن به خدمت راهی نداری!
22 مرداد امتحان شهری قبول شدم ولی تا الان که بیش از 35 روز میگذره هنوز گواهینامه نیومده. امروز رفتم آموزشگاه، گفتن که سیستم قطعه! برو پلیس+10 ...
رفتم پلیس+10 و اونا هم گفتن که قطعه!! تازه گفت اگه وصل هم بود ما پیگیری نمیکردیم! (جل الخالق). تا این مدت طول کشیدن عادیه؟ راه دیگه ای جز صبر کردن نیست؟ برا ثبت نام یه گواهی از دانشگاه گرفته بودم که اعتبارش تا پایان شهریور بوده. اگه اون اعتبارش تموم بشه، مشکلی برا صدور گواهینامه پیش نمیاد؟ ممنون
فکر نمی کنم ادامه تحصیل قبل از انجام خدمت واسه ایشون ممکن باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)