تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 241 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض آغاز فروش COWON C2 در نمایندگی های امرتات

مدل جدید کووان با گارانتی امرتات رسما فروشش رو آغاز کرد
    اینم لیست قیمت:
    4 گیگ: 177 هزار تومان بدون 4% مالیات ارزش افزوده
    8 گیگ: 198 هزار تومان بدون 4% مالیات ارزش افزوده
    16 گیگ: 229 هزار تومان بدون 4% مالیات ارزش افزوده

لطفا همینجا نظرتون رو درمورد قیمت این مدل بگین که چطوره؟

راستی یه خبر دیگه به احتمال زیاد به زوردی قیمت مدل های دیگه هم میاد پایین.

2. 7 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کاری با قیمت شرکت ندارم با احتساب این که تقریبا نسبت به D2 فرقی نکرده و سخت افزار همونه نوع صفحه نمایش حتی هنوز مقاومتی هست و .... انتظار میره که قیمت محصول پایینتر باشه به قول یکی از دوستان این نوعی همون Color therapy هست که متاسفانه سالیان سال هست iRiver در پیش گرفته شاید برای بعضی از دوستان جذاب باشه ولی برای کسی که محصول مشابه داره هیچ جذابیتی نداره.

و خودم + D2 با حجم 8 گیگابایت رو 200 تومن(با کاور و شارژر ) گرفته بودم

4. 7 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه مدل خوب تا سقف 400 اینا معرفی کنین ، من خودم یه زمانی x5 داشتم غولی بود برای خودش ! صدای کاملا حرفه ای میخوام .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

یه مدل خوب تا سقف 400 اینا معرفی کنین ، من خودم یه زمانی x5 داشتم غولی بود برای خودش ! صدای کاملا حرفه ای میخوام .
    فکر کنم اگه شما کمی از بودجه پلیرتون کم کنید و به هدفون ( 60 تومن) اضافه کنید بهتر باشه.

تو کیفیت تقریبا همون کاری که پلیر 600 تومنی میکنه اگه انتخاب درست بکنید پلیر 150-250 تومن میکنه ولی تا حدی هر چقدر خرج هدفون بکنید ضرر نمیکنید. این مبلغ به راحتی میتونه تا 350 تومن باشه. و در کنار اون بهتر کیفیت آرشیوتون رو حداقل به mp3 320 برسونید و بیشتر فرمت هایی مثل Flac 16 bit و ...

7. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فکر کنم اگه شما کمی از بودجه پلیرتون کم کنید و به هدفون ( 60 تومن) اضافه کنید بهتر باشه.

تو کیفیت تقریبا همون کاری که پلیر 600 تومنی میکنه اگه انتخاب درست بکنید پلیر 150-250 تومن میکنه ولی تا حدی هر چقدر خرج هدفون بکنید ضرر نمیکنید. این مبلغ به راحتی میتونه تا 350 تومن باشه. و در کنار اون بهتر کیفیت آرشیوتون رو حداقل به mp3 320 برسونید و بیشتر فرمت هایی مثل Flac 16 bit و ...
    به نظر من شما بری احتمال های مختلفی که بنده میتونم خرید کنم یه سری پیشنهاد بدی که سردرگم نشم آخه نمیدونم چی بخرم چه مارکی الان بهترینه در صورتی که فن ِ کوونم اما خو پول که فن بودن نمیشناسه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به نظر من شما بری احتمال های مختلفی که بنده میتونم خرید کنم یه سری پیشنهاد بدی که سردرگم نشم آخه نمیدونم چی بخرم چه مارکی الان بهترینه در صورتی که فن ِ کوونم اما خو پول که فن بودن نمیشناسه
    Cowon C2 16GB + audio Technica M50 رو منطقی ترین حالت میبینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

Cowon C2 16GB + audio Technica M50 رو منطقی ترین حالت میبینم
    D3 چطوره ؟ یه چیزی باشه حداقل بتونم توش ویدیو ببینم این 4:3 بود سایز ِ تصویرش .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

D3 چطوره ؟ یه چیزی باشه حداقل بتونم توش ویدیو ببینم این 4:3 بود سایز ِ تصویرش .
    پلیر خوبی هست و من متوجه بودم منظور شما رو با احتساب بودجه ایی که مد نظرتون بود اگر هم قصد خرید پلیری مثل D3 رو دارید توصیه میکنم حداقل موقت یه هدفون با حداقل استاندارد ها مثل ep 650 یا mdr ex 77 pl تهیه کنید.
    ولی حتما بعدا یه هدفون با حداقل بودجه 200 تومن تهیه کنید ( سر فرصت هر موقع برای شما مقدور بود.) تریجها اگه میتونید از خارج از ایران تهیه کنید. ولی خوب خیلی فرقی بین D3 و C2 و J3 و ... نیست. و شما گفته بودید که برای شما کیفیت پخش از همه چیز مهمتره و اسمی از تصویر نیاوردید من هم برای همین این طور نتیجه گیری کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پلیر خوبی هست و من متوجه بودم منظور شما رو با احتساب بودجه ایی که مد نظرتون بود اگر هم قصد خرید پلیری مثل D3 رو دارید توصیه میکنم حداقل موقت یه هدفون با حداقل استاندارد ها مثل ep 650 یا mdr ex 77 pl تهیه کنید.
    ولی حتما بعدا یه هدفون با حداقل بودجه 200 تومن تهیه کنید ( سر فرصت هر موقع برای شما مقدور بود.) تریجها اگه میتونید از خارج از ایران تهیه کنید. ولی خوب خیلی فرقی بین D3 و C2 و J3 و ... نیست. و شما گفته بودید که برای شما کیفیت پخش از همه چیز مهمتره و اسمی از تصویر نیاوردید من هم برای همین این طور نتیجه گیری کردم.
    برام کیفیت صدا خیلی خیلی مهمه ، اما خو آخه تصویر 4:3 یه خرده ناک اوته اگه کیفیت صداش بقیه رو قورت میده راضیم .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

برام کیفیت صدا خیلی خیلی مهمه ، اما خو آخه تصویر 4:3 یه خرده ناک اوته اگه کیفیت صداش بقیه رو قورت میده راضیم .
    نظرم راجب به کیفیت صدای این پلیرها و تفوتشون رو بیان کردم نیاز به دوباره کاری نیست .

به دید من هزینه برای هدفون مناسب و حتی بسته به نیاز چند هدفون مناسب منطقی تر از تغییر پلیر هر 2-3 سال یک بار هست چون معمولا تغییرات پلیرها ناچیز ولی تاثیر داشتن چند هدفون با صدای مختلف و با کیفیت بالا بسیار بیشتر هست ( البته به شرط سازگاری با پلیر و سبک مورد علاقه فرد. )

یعنی حتی اگه شما پلیر هم نخرید و همه هزینتون رو خرج خرید هدفونی مثل

denon d2000
    AIAIAI TMA-1
    Sennheiser HD 25-1 II
    و....
    یا مدلهای دیگه از انواع دیگه هدفون مثل داخل گوش و... حالا بسته به نیاز شما از دید من کار خوبی انجام دادید.
    ------------------------

آیا شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی Cowon X5 نصب کردید؟

میدونستید میتونید حجم پلیرتون رو افزایش بدید؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تعویض باطری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •