من که سر در نیاوردم چی میگید!×!
یعنی مثله شاتل میشه سرعت کم نامحدود رو جای سرعت بالای محدود جا زد و با سرعت بالا نامحدود دانلود کرد و این چیزا؟!
من که سر در نیاوردم چی میگید!×!
یعنی مثله شاتل میشه سرعت کم نامحدود رو جای سرعت بالای محدود جا زد و با سرعت بالا نامحدود دانلود کرد و این چیزا؟!
اینقدر مبهم صحبت کردید ، ما که نفهمیدیم چی میگید
برادران ایمانی کلا بنده متوجه شناعت کارم شدم و از ذات اقدس احدیت و حضار عذر تقصیر میخوام که فرموده : الغذر عند کرام الناس مقبول.
ندید بگیرید
والا این دوستمون اینقدر مبهم حرف میزنن که بنده هم به زور فهمیدم
والا مثه اینکه قضیه از این قراره که دوست ایشون از داتک اینترنت نامحدود 256 دارن که ایشون یه باگی رو در سیستم داتک و پارس آنلاین پیدا کرده که میتونن در شبها و یا روز های تعطیل پهنای باند رو در اختیارشون بگیرن و با سرعت هایی به مراتب بالاتر از سرعت 256 کیلو بیت بر ثانیه دانلود کنن
حالا این باگ ها چی هست که چطوری میشه بهش رسید ایشون دوست ندارن بگن
که دلیل نگفتنشونو نمیفهمم
چون کسی در این تاپیک توی کار اون یکی مداخله کنه چون هیچ کدوم از ما چند نفر در یک منطقه نیستیم که بخواییم از پهنای باند هم استفاده کنیم
به هرحال امیدوارم ایشون بگن که چیکار کردن یا حداقل یه راهنمایی کنن از کجا شروع کردن
من که هرچی گفتم نشد.شما بگین بلکه ایشون بگن
بی خیالش
اون قدرها هم موضوعه مهمی نیست
الان مشکلی که من دارم همون سرعته 16 کیلو بیت هم نمیده!×!
تو 7 ساعت 400 مگ گرفتم که نصفه باید 800 مگی میگرفتم
مسنکه دوباره رپید شیر رو ترکوندن
حالا خوبه قبلا میگفتن ساعت های اداری سرعت رو محدود کردیم ولی مسنکه دیگه دائمی شد خدا روشکر
ما حقمون رو بدن بیشتر نخواستیم
برادر زرتشتی جناب داریوش کبیر بنده میخواستم در باب همین مشگل رپید مختصر توضیح بدم ولی کلا پیغام گیرت رو بدلیل کاملا معلوم مسدود نموده اند پس بحساب الاعمال باالنیات بنده کار نیکم رو انجام دادم.
برادر ممنون من خودم پ.خ رو به خاطره مسائل دیگه لی غیر فعال کردم موردی هست تو پروفایل بزارید لازم دونستید پاک میکنم
را ستی من مسلمون هستم![]()
داریوش جان
منکه بارها با شما گفتم برای استفاده از حداکثر سرعت یه وی پی اس بخر و خللاص.همه فایلاتو به سرور منتقل میکنی و با حاکثر سرعت دانلود میکنی(چون برای یه سروری که معرف نیست نمیتونن قلیتر بزارن اما چون رپیدشیر معروف هست میشه)و هم از قیلتر شکنش استفاده میکنی
خوب برادر بحثه هزینشه
وگرنه تا 4 -5 گیگ رو همین سایته خودم میتونم بکشم و با سرعته خوب دانلود کنم
از یه طرف هم حوصاله میخواد
یعنی ماهی 10 هزار تومن نمیتونی بدی؟
ثانیا اگه 4-5 گیگ داری خوب چرا نمیاری روی سایت خودت
چه حوصله ای میخواد
یه رپیدلیچ روی سرورت نصب کن و تمام لینکاتو بده بهش خودش برات به صورت اتوماتیک میاره رو سرورت
کل 5 گیگتو پر کن تا چند روز میتونی دانلود کنی بعد بدوباره خالی کن و دوباره پرش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)