با سلام,شرکت داتک چه مودم هایی رو تحویل میده؟
سلام دوستان
سوالی داشتم از خدمت شما که ممنون میشم کمکم کنید.
در حال حاضر بنده مقیم کرج هستم و صبا نت دارم. مکررا دیس کانکتی دارم و جدیدا یه مشکل دیگه اضافه شده.
تلفن خونه که زنگ میخوره Dc میشم. و بعد از 30 تا 40 ثانیه میتونم دوباره کانکت شم.
آیا دیگر دوستان هم چنین مشکلی دارند و یا داشتند؟
آیا هنوز صبا بهترین نت کرج هست؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
با تشکر و عرض ارادت
موفق باشید
شما از اسپلیتر استفاده میکنی؟
درست نصب کردی اسپلیتر رو؟
من از حسابگر کرمانشاه استفاده میکنم که قیمتش نسبت به دیگر شرکتها خیلی کمتره..
64 نامحدود : سه ماه 27900 (ماهی 9300)
128 نامحدود : سه ماه 49300 (ماهی 16400)
128 - 2.5 گیگ: 10000
512 - 2.5 گیگ : 12500
1024 - 2.5 گیگ: 18500
میتونی هر چقدر گیگی هم که خواستی اافه کنی که قیمتش بستگی به گیگی که میگیره داره و حداکثر گیگی 5000 تومن هست..
به هزینه های بالایی، 6 درصد مالیات، 3 درصد آبنومان، و مقدار ناچیزی هم عوارض مخابراتی اضافه میشه. که کل این هزینه ها برای هر ماه تقریبا 3500 تومان هست. یعنی به قیمت همه سرویس ها به اضای هر ماه، 3500 تومان اضافه کنید.
مثلا برای 128 نامحدود سه ماهه، 10500 اضافه کنید. (که میشه 50000 تومن برای سه ماه)
علاوه بر هزینه های مذکور، پرداخت 10 الی 15 هزار تومن در اول اشتراک، به عنوان هزینه راه اندازی الزامی است. (البته مقدار دقیقش رو شرکت تعیین میکنه.)
موفق باشید![]()
یه مودم داره که بعید میدونم تو بازرا پیداش کنی ! آخه اسم عجیب و غریبی داشت ! به نظرم گرون میده و نمیصرفه به ریسکش !
شما خودت برو ایسوس ای ام 602 را تهیه کن و خال خودت را راحت کن !
رفقا یه سوال!
این ف ی ل ت ر چیه که اگه میخوایی سر خط تلفن گوشی باشه باید استفاده بشه ؟
قیمتش چقدره؟
یکی از خاصیت های مودم ADSL اینه که هر وقت روشن باشه، روی خط تلفن، نویز خیلی زیادی میافته.
طوری که اگه بخواهید با تلفن حرف بزنید، نمیتونید صدای طرف رو بشنوید.
نویز فیــــلتر یا همون اسپلیتر، یه وسیله ای کوچیک هست که هر جا که تلفن باشه، باید قبل از تلفن وصل بشه. یعنی یک رابط هست که وسط سیم تلفن وصل میشه. و این نویز رو به کلی از بین میبره.
قیمتش هم معمولا بین 3000 تا 4500 تومان هست.
موفق باشید![]()
فی لتر نه اسپلیتر
نویزگیره
وصل میکنی به خطت تا اون مشکلات پیش نیاد
قیمتشم 4 تومن یا 7 تومنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)