تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 394 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون از همهٔ دوستان من واقعاً خوش حالم که بحث به سمتی‌ اومد که من توش مشکل داشتم یعنی‌ این مدل سونی هم دیدم و خیلی‌ دودل شدم که کدوم رو بخرم من واقعاً کیفیت صدا واسم مهمه چون باور کنین نمیتونم تا چند سال دیگه دوباره هزینه کنم دوست عزیزمون you _star که هر دو مدل رو داشته و امتحان کرده خواهش می‌کنم نظر نهایش رو در باره کیفیت هر ۲ دستگاه اعلام کنه وبا اینکار واقعاً لطف بزرگی‌ در حق من کرده
    مخصوصا اگه بتونن با هر ۲ دستگاه و یک دونه هدفون و یک موزیک صدای هر ۲ تا دستگاه رو تست کنن و مقایسه ای رو انجام بدن که جواب سوالات خیلی‌ از بچه ها رو دادن
    اگر هم دوستان جایی مقایسه کاملی از هر ۲ دستگاه انجام داده اونم ممنون میشم لینک بدین
    بابت جواب‌های کامل دوستان و وقتی‌ که میزارن بسیار ممنونم و منتظر جوابم
    دوست من؛الان با موبایل هستم نمیتونم لینک بدم با اطمینان بهت میگم این مدل کوون هم تو صدا و تصویر و باطری بالاتره حد اقل 5 نفر میشناسم که هر دو رو داشتند
    مخصوصا صدا میتونم فردا ایمیل بدم بپرسی (البته باید انگلیسی بپرسی.

2. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست من؛الان با موبایل هستم نمیتونم لینک بدم با اطمینان بهت میگم این مدل کوون هم تو صدا و تصویر و باطری بالاتره حد اقل 5 نفر میشناسم که هر دو رو داشتند
    مخصوصا صدا میتونم فردا ایمیل بدم بپرسی (البته باید انگلیسی بپرسی.
    آقا ممنون میشم اگه زحمتی نیست آدرس هاشونو برام پیغام خصوصی کنی‌ بهرحال شما صاحب نظر تری من این ۲ تا دستگاه رو فقط ظاهری دیدم و امتحان نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

خوب من میتونم بگم این دو مدل تو دو تا جریان جدا هستن یه مقدار توضیح بدم برا فرقهای این دو تا غول:

1اگه بالاترین عمر باتری رو میخوای برو سمت کوون چون 64 ساعته(یعنی 50 ساعت واقعی)نسبت به 33 ساعت سونی(30 ساعت واقعی)
    2.کیفیت صفحه نمایش سونی بهتره اما کوچیکتره
    3.هر دو بلوتوث دارن!
    4.کیفیت صدا هر دو برند یه سری امکانات کاملا خاص رو پلیراشون میذارن.اگه نظر من رو بخوای میگم برای سبک راک و متال کوون بهتره.برای پاپ . ترنس سونی که کاملا نظر شخصی هست شاید گوش من یا هد فون هام مشکل داره.تازه الان من هدفون خوبی ندارم که در باره ی کوون نر دقیقمو بگم.ولی مطمئنم هیچکدوم از این نظر موردی ندارن.
    5.سونی وای فای داره.اگه خارج ایرانی یا اگه تو ایران دانشگاه و این جور جا ها زیاد میری کاملا به کاذت میاد.
    6.سونی بخاطر اسم برندش و کیفیت ساختش پول بیشتری طلب میکنه که بنظرم خیلی منصفانه نیست.
    7.وزن سونی 100 گرم هست ولی کوون 80 هست.
    8.زیبایی سونی به نظر من بیشتره.
    9.دگمه خفه کردن نویز که به طور کامل صدای بیرون رو با توجه به هدفون نصب شده روش از بین میبره(سونی)
    و در مورد خودم با این که طرفدار برند سونی هستم و تا حالا از 3 تا پلیری که داشتم 2 تاش سونی بوده و الان یه هفته س i9 گرفتم.
    از ه9 بخاطر باتریش یه کم ناراضیم چون من صبح تا شب دارم آهنگ گوش میدم. اما مشکل دیگه ای نسبت به سونی هایی که داشتم نداره.واسه همین باتری هم میخوام احتمالا j3 بگیرم.
    حالا چرا سونی رو نمیگیرم.فقط و فقط بخاطره قیمتش که برام قابل قبول نیست!

باز انتخاب با خودته.
    اما مسلما اگه j3 یا x1060 رو بگیری بعد هیچ وقت فکر نمیکنی که ای کاش اون یکی رو میگرفتم!هر دو عالین.

البته پیسفول عزیز رو کامل نظراتش رو قبول دارم.ایشون هم این جا هم تو فروم اصلی کوون صاحب نظر هستن.

پیشنهاد میکنم کامل این ریویو رو بخون و فیلم اولش رو حتما ببین.:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این:
    کد:
    Last edited by your_star; 01-09-2010 at 23:40. دليل: adding some useful links

5. 2 کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خوب من میتونم بگم این دو مدل تو دو تا جریان جدا هستن یه مقدار توضیح بدم برا فرقهای این دو تا غول:

1اگه بالاترین عمر باتری رو میخوای برو سمت کوون چون 64 ساعته(یعنی 50 ساعت واقعی)نسبت به 33 ساعت سونی(30 ساعت واقعی)
    2.کیفیت صفحه نمایش سونی بهتره اما کوچیکتره
    3.هر دو بلوتوث دارن!
    4.کیفیت صدا هر دو برند یه سری امکانات کاملا خاص رو پلیراشون میذارن.اگه نظر من رو بخوای میگم برای سبک راک و متال کوون بهتره.برای پاپ . ترنس سونی که کاملا نظر شخصی هست شاید گوش من یا هد فون هام مشکل داره.تازه الان من هدفون خوبی ندارم که در باره ی کوون نر دقیقمو بگم.ولی مطمئنم هیچکدوم از این نظر موردی ندارن.
    5.سونی وای فای داره.اگه خارج ایرانی یا اگه تو ایران دانشگاه و این جور جا ها زیاد میری کاملا به کاذت میاد.
    6.سونی بخاطر اسم برندش و کیفیت ساختش پول بیشتری طلب میکنه که بنظرم خیلی منصفانه نیست.
    7.وزن سونی 100 گرم هست ولی کوون 80 هست.
    8.زیبایی سونی به نظر من بیشتره.
    9.دگمه خفه کردن نویز که به طور کامل صدای بیرون رو با توجه به هدفون نصب شده روش از بین میبره(سونی)
    و در مورد خودم با این که طرفدار برند سونی هستم و تا حالا از 3 تا پلیری که داشتم 2 تاش سونی بوده و الان یه هفته س i9 گرفتم.
    از ه9 بخاطر باتریش یه کم ناراضیم چون من صبح تا شب دارم آهنگ گوش میدم. اما مشکل دیگه ای نسبت به سونی هایی که داشتم نداره.واسه همین باتری هم میخوام احتمالا j3 بگیرم.
    حالا چرا سونی رو نمیگیرم.فقط و فقط بخاطره قیمتش که برام قابل قبول نیست!

باز انتخاب با خودته.
    اما مسلما اگه j3 یا x1060 رو بگیری بعد هیچ وقت فکر نمیکنی که ای کاش اون یکی رو میگرفتم!هر دو عالین.

البته پیسفول عزیز رو کامل نظراتش رو قبول دارم.ایشون هم این جا هم تو فروم اصلی کوون صاحب نظر هستن.

پیشنهاد میکنم کامل این ریویو رو بخون و فیلم اولش رو حتما ببین.:

کد:
    و این:
    کد:
    توضیحاتت عالی‌ بود دوست خوبم اما فقط یه سوال شما با یک هدفون هر ۲ رو تست کردین چون واقعاً هدفون تاثیر گذر هستش
    من هدفون معمولی‌ استفاده می‌کنم و توی گوشی استفاده نمیکنم چون گوشم رو اذیت می‌کنه پس هدفون هیچ کدوم بدردم نمی خوره
    من همه سبک آهنگی گوش میدم... اما در کل j3 اقتصادی تره ...
    از i9 که گرفتی راضی هستی؟ همین که شمایی که 2 تا رو گوش کردی j3 رو انتخاب کردی بهترین راهنمایی هستش
    Last edited by dooste.man83; 02-09-2010 at 00:39.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

اه نکته:من هیچکدوم از این دو مدل رو تست نکردم.من سونی و کوون رو تست کردم اما مدلهای دیگشون رو.من e2 , ا9 از کوون و nwz-a729 و nw-e005 (معجزه ی سونی که تو پلیرها انقلابی بود تو زمان خودش) و بر طبق اینها دارم میگم.
    من الان متاسفانه فقط یه هدفون جی وی سی گامی دارم و هدفون اصلی i9 که برا نظر دادن واقعا خوب نیستن.

در آخر هم اینها هم امکانات رستریکت شده ی sony برا صدا هستن:

سونی x1060:

سیستم دیجیتال از بین برنده اختلالات (DNC)
    با به کار بردن سیستم ابداعی و نوآورانه نرم افزار DNC که در داخل واکمن قرار داده شده، سیگنال های مربوط به اختلالات و پارازیت ها از صدا حذف شده به گونه ای که واکمن® سونی، اختلالات الکتریکی در صدا را دیگر به تاریخ سپرده است.
    تنظیم کننده دیجیتال صدا، کیفیت و شفافیتی فوق العاده همانند خود صدای اصلی ایجاد می کند، به علاوه با در نظر گرفتن یک جفت هدفون دارای سیستم از بین برنده اختلالات که در اختیارتان قرار گرفته، کیفیت بی نظیر صدا یا حتی سکوت محض در زمان مسافرت با قطار یا در حین پرواز یا در دفتر کارتان تضمین می گردد.

نحوه عملکرد سیستم
    در ابتدا سیگنال های پارازیت در محیط از طریق میکروفون های تعبیه شده در هر کدام از هدفون ها، شناسایی می شوند. این پارازیت ها آنالیز شده و سپس با کمک امواج صوتی خارج شده از مدار پیشرفته از بین برنده اختلالات و پارازیت واکمن، روبه رو شده و از بین می روند.
    سه حالت مختلف سیستم از بین برنده پارازیت های صوتی، اختلالات صوتی موجود در محیط اطراف را در هنگام مسافرت با قطار، در حین پرواز یا در دفتر کار برطرف می کند.
    مجموع میزان کاهش پارازیت های صوتی معادل با تقریبا 98% (-17dB) افت انرژی صدای محیط در مقایسه با زمانی است که هدفون را بر روی گوش های خود قرار نداده اید. (محیط مورد بررسی برای کاهش اختلالات صوتی : در داخل کابین پرواز)

آمپلی فایر دیجیتال S-Master

اصولا ساده ترین روش، بهترین روش است چون هر چقدر سیستم پیچیده تر باشد، خطا و مشکلات بیشتری ممکن است رخ دهد. آمپلی فایر S-Master یک آمپلی فایر دیجیتال بی همتا است که کلیه سیگنال های دیجیتال را دریافت و پذیرش کرده و بدون این که نیاز به تبدیل آن ها به حالت آنالوگ داشته باشد، کاملا سیگنال ها را تقویت می کند.

سیستم های قدیمی آمپلی فایر آنالوگ بسیار پیچیده هستند و کار با آن ها مشکل است. در این نوع آمپلی فایرها، قبل از تقویت سیگنال ها لازم است که ابتدا سیگنال های دیجیتال به حالت آنالوگ تبدیل شوند.
    آمپلی فایر S-Master به طور قابل ملاحظه ای طراحی آمپلی فایر را ساده کرده است. تمامی سیگنال های دیجیتال به همان صورت دیجیتال مورد تقویت قرار می گیرند تا کیفیت صدا کاملا حفظ شود.
    علائم و اختصارات:
    DSP = پردازشگر دیجیتال سیگنال
    D/A Converter = مبدل دیجیتال به آنالوگ
    LPF = فیلتر با میزان عبوردهی کم
    موتور دیجیتال ارتقاء دهنده صدا (DSEE)

تکنولوژی افزایش دهنده پهنای باند صوتی که توسط سونی ابداع شده بخش های تخریب شده صداهای فشرده شده را بهبود بخشیده و میزان فرکانس بالای آن را ترمیم و اصلاح کرده تا صدایی طبیعی دقیقا مشابه به آن چه که در حالت اصلی شنیده می شود، توسط شنونده دریافت گردد.

صدای بم شفاف و واضح

دارای سیستم ATL (کنترل اتوماتیک) که صدای بم را با کیفیت عالی و وضوح فوق العاده بدون هیچ گونه اختلالی بازسازی کرده و پخش می کند.

سیستم صدای استریو شفاف (Clear Stereo)

از انتقال سیگنال های صوتی از یک کانال به کانال دیگر جلوگیری می کند و در نتیجه صدای استریو بسیار واضح و شفافی را بازسازی می کند که کاملا مشابه با منبع اصلی صدا می باشد، به این ترتیب لذت شنوایی شما را به یک سطح کاملا جدید و هیجان انگیز ارتقاء می بخشد.

j3هم کلی از این امکانات داره.پیسفول عزیز باید زحمتش رو بکشه..
    Last edited by your_star; 02-09-2010 at 00:36.

8. 3 کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

جالبه تو فروم‌های خارجی‌ وقتی‌ بیشتر مطالعه کردم دیدیم نظر اونایی‌ که هر ۲ رو داشتن از نظر کیفیت روی سونی هستش (البته ننوشتن که با یک هدفون تست کردن یا نه... چون فکر می‌کنم هدفون سونی بهتر از cowon باشه که این خودش مارو تو انتخاب اینکه کدوم دستگاه خروجی بهتری میده گمراه می‌کنه)
    بعضی هام نوشتن اصلا جنس صدای این ۲ دستگاه باهم کاملا متفاوته و به نظر کسی‌ که گوش می‌کنه بستگی داره ولی‌ بازم سونی به نسبت گرونه
    راستی‌ مغازه ای هستش که بتونیم این cowon j3 رو اونجا تست کنیم ؟ یادمه قبلاً تو پاساژ رضا یه نمایندگی cowon داشت که اونجا هر مدلی‌ رو میخواستی بازش رو داشت و تست میکردی
    ممنون از کمک هاتون
    Last edited by dooste.man83; 02-09-2010 at 00:43.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

i9 با این قیمت و با این امکانات و کیفیت خیلی عالی هست.فقط کاش باتریش قدرت i7 رو داشت.
    رقیب i9 تو سونی nwz-s745 هست که گرونتره اما باتریش دو برابر عمر داره.

11. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

i9 با این قیمت و با این امکانات و کیفیت خیلی عالی هست.فقط کاش باتریش قدرت i7 رو داشت.
    رقیب i9 تو سونی nwz-s745 هست که گرونتره اما باتریش دو برابر عمر داره.
    خوبه پس راضی‌ هستی‌ از i9 . یعنی‌ بنظرت از پلیر‌های سونی قبلیت کیفیت صداش بهتره؟
    ولی‌ خوب باید در نظر گرفت j3 تقریبا ۲ برابر i9 قیمت داره..مبلغ کمی نیست تفاوتش

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

آره راضی هستم.
    البته تفاوت قیمت به خاطر امکانات j3 هست و نه کیفیت صدای متفاوت.پیسفول هم اشاره کرد که کیفیت صداشون قابل تمیز دادن نیست.من موقع خرید با پیسفول و دوستان مشورت کردم.اگه احساس میکردم که واقعا کیفیتها خیلی فرق دارن از اول میرفتم طرف j3.تنها مشکل i9 همون باتری.البته باتریش همچین کم هم نیست!
    i9 تمرکزش فقط رو موسیقی هست نهایت کیفیت موسیقی رو سعی داره بهت بده.j3 ولی یه جور psp هست مثل x1060 یعنی اگه خیلی رویایی بخوایم نگاه کنیم میتونی لپتاپت رو بذاری خونه وقتی اینها همراهتن.

بله کیفیت بهتری داره نسبت به مدل قدیمیnw .اما نسبت به nwz نمیتونم با اطمینان بگم که آره .

حتما هر جور شده هردو رو تست کن اونم با یه هدفون که خودت با خودت میبری.
    Last edited by your_star; 02-09-2010 at 01:26.

14. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

آره راضی هستم.
    البته تفاوت قیمت به خاطر امکانات j3 هست و نه کیفیت صدای متفاوت.پیسفول هم اشاره کرد که کیفیت صداشون قابل تمیز دادن نیست.من موقع خرید با پیسفول و دوستان مشورت کردم.اگه احساس میکردم که واقعا کیفیتها خیلی فرق دارن از اول میرفتم طرف j3.تنها مشکل i9 همون باتری.البته باتریش همچین کم هم نیست!
    i9 تمرکزش فقط رو موسیقی هست نهایت کیفیت موسیقی رو سعی داره بهت بده.j3 ولی یه جور psp هست مثل x1060 یعنی اگه خیلی رویایی بخوایم نگاه کنیم میتونی لپتاپت رو بذاری خونه وقتی اینها همراهتن.

بله کیفیت بهتری داره نسبت به مدل قدیمیnw .اما نسبت به nwz نمیتونم با اطمینان بگم که آره .

حتما هر جور شده هردو رو تست کن اونم با یه هدفون که خودت با خودت میبری.
    i9 هم خیلی‌ خوبه اما توی سایت‌های خارجی‌ گفتن که کیفیت صدای j3 بالاتره...فکر کنم هر ۲ رو باید تست کرد دقیق تا معلوم شه تا چه حد این موضوع حقیقت داره و تفاوت چقدر هست.
    اگه اجازهٔ تست بدن که خیلی‌ عالیه اما احتمالش کمه هر ۲ تاش بازش موجود باشه
    Last edited by dooste.man83; 02-09-2010 at 08:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •