آقا دوباره سلام
امروز دوباره زنگ زدم فراژه (نماینده اصلی ایسوس - 88502050) ، گفت نماینده فروشمون ( رهنمون - 88537260 ) هم asus-am604m داره هم asus-wl600g .
رفتم اونجا ، جاتون خالی از انواع مودم های asus تو جعبه های بزگ از زمین تا سقف چیده بودن.
گفتم آخ جووون . لونشون رو پیدا کردنم.gif)
هرچند واسه 604g رفته بودم ، بعد از 40 دقیقه صحبت کامل با مسئول فنی شون بالاخره ASUS-WL600g رو خریدم
( 160 تومن ) . درضمن 604 رو هم میداد 105 تومن.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فاکتورهای اصلی ای که باعث شد wl-600g رو بخرم ( که خیلی هاشو مدیون دوستان این فروم ام ) :
1- config به نسبت بی دردسرتر با ISP نسبت به سایر مودم ها .( مخصوصا شاتل که من از اون سرویس دارم )
2- برد بیشتر و عالیش که تا سه طبقه رو جواب میده ( به گفته بخش فنی شون که تا فردا دقیقشو خدمتون میگم
)
3- داشتن دو پورت usb که اجازه میده هر نوع پرینتر ، هارد اکسترنال یا flash memory بهش وصل بشه و بصورت مستقل در شبکه در اختیار سیستم ها قرار بگیرن.
4- محشرترین قابلیت : میشه یه فلش یا هارد رو به usb وصل کرد و توسط یه نرم افزار که تو پکیج هست ، دستور دانلود رو داد و سیستم رو خاموش کرد. مودم خودش فایل رو بدون نیاز به کامپیوتر روی flash ذخیره میکنه. ( قابل توجه اونائی که مثل خودم خوره دانلودن و سیستم شون مجبوره تا صبح واسه دانلود روشن بمونه.gif)
)
5- گارانتی دوساله (am-604 یک سال گارانتی داره )
حالا یه سوال : واسه نصبش خوردم تو بن بست !!.gif)
.gif)
گفته واسه دیدن login page تو url بزنین 192.168.1.1 . نه این جواب میده و نه 192.168.1.2 که یکی از دوستان تو پاسخ های قبلی گفته بود. ضمنن تو network connection آیکن Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet هم هست و تو internet Protocol اون هم IP روی 192.168.0.1 تنظیم شده که به گفته یکی از دوستان تو پست های قبل به 192.168.0.2 تغییر دادم که کارساز نبود!
ISP ام شاتله و جالب اینکه تمام چراغ های ADSL و IP و wireless و LAN سبز ثابت میشن.
ممنون . . .