تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 198 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پس Awakening رو تا ته نرفتی که Armored Ogre Alpha رو ببینی. بهش بگیم دیوار بهتره ولی فکر نکنم Ogre معمولی آرموری داشته باشه که با Shattering Shot بخواد خیلی فرقی بکنه. نامرد فقط جونش خیلی زیاده. حالا اینو میتونی جاهای دیگه با Shattering Shot امتحان بکنی ببینی قبلش وریورت چقدر بهش دمیج میزنه بعدش چقدر. منم دوست دارم مطمئن بشم. دیدم امتحان میکنم نتیجه رو همینجا میگم.

اتفاقا خودم که تنک وریور رفتم Precise Striking ـم همیشه روشن بود. 10 تا اتک و 15% شانس بیشتر تو critical زدن در ازای 10% کند شدن ضربه ها چیز کمیه؟! بعدشم چون الیستر تمپلاره باید willpower ـش رو ببری بالا. دیگه 40 تا upkeep مهم نیست اونقدر.
    اتفاقا تنک وریور زیاد به fatigue نیاز نداره. ولی Two-Hand خیلی fatigue میخواد بخصوص اگه Berserker بشه.

بالاخره بلای مد ها سر تو هم اومد. گفتم که تجربه تلخی دارم ازشون. خوب میتونستی سیو هاتو نگه داری که!!!!! البته بهتر... من اصلا از اون آساسینت خوشم نیومد. خیلی بیخودی قوی بود!!!
    مگه تانک واریورت میخواد دمیجرت هم باشه که pierce striking رو روشن کنی ؟ استمیناش رو باید گذاشت واسه تمپلار تلنتها و champion تلنتها .

واسه اساسینم که سیوش رو نگه داشتم ولی به خاطر مودهایی که قبلا داشته لود نمیشه . force load هم نمیشه و بازی crash میکنه . بیخیال . همونطور که گفتی خیلی قوی شده بود و بازی بیمزه بود . راستی واسه arrow of slaying این اختلاف لول مربوط به اونهایی که از لول تو هم بیشترن میشه ؟ یعنی ضریبش واسه کسی که 1 لول از تو بیشتره و کسی که 1 لول ازت کمتره یکیه ؟
    Last edited by Gregar; 27-09-2010 at 19:33.

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

چون خودم تنک وریور بودم دوست داشتم دمیج هم بزنم خوب. کلا اون موقع من اونقدر استمینا داشتم که Rally و Precise Striking و Shield Wall رو میزدم بازم دو سوم fatigue ـم پر بود.

با اینحال چون الان اسلحه خوبی به الیستر دادم با سنگ های خوب دوست دارم بازم دمیج بزنه. واسه همین Precise Striking رو واسه الیستر روشن میذارم یعنی خودش تو تاکتیک Defender میاد.

Arrow of Slaying هم باید یا هم لول باشی یا بالاتر. اگه پایینتر باشی فقط critical damage ضربدر 2 میزنه. مثلا من به Ogre Alpha ی قرمز که تو Deep Roads ـه 110 تا زدم. اون موقع critical ـم تقریبا 70 میزد.

راستی اینم عکس جدید از کارکترم تو Brecillian Ruins:

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من می خواستم این بازی رو تازه تهیه کنم 2 تا سوال داشتم
    بیرون این بازی گیر میاد یا باید دانلود کنم ؟
    اگه از بیرون می شه تهیه کرد دموی،انیمیشنی،چیزی که ازش حذف نکردن ؟
    چون من این بلا سرم اومد 2-3 تا بازی گرفتم بیرون و دیدم انیمیشن های بین بازی بعضی هاشون حذف شده
    ممنون می شم جواب بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام
    من می خواستم این بازی رو تازه تهیه کنم 2 تا سوال داشتم
    بیرون این بازی گیر میاد یا باید دانلود کنم ؟
    اگه از بیرون می شه تهیه کرد دموی،انیمیشنی،چیزی که ازش حذف نکردن ؟
    چون من این بلا سرم اومد 2-3 تا بازی گرفتم بیرون و دیدم انیمیشن های بین بازی بعضی هاشون حذف شده
    ممنون می شم جواب بدید
    بیرون خیلی راحت گیر میاد. فقط اگه خواستی بگیری نسخه ایش رو بگیر که Awakening رو هم داشته باشه. اینجوری هم Origins رو داری هم Awakening رو.

نسخه Awakening ـش 3 تا DVD ـه.

هیچی از بازی رو هم نزدن. خیالت راحت. مشکل کرک هم نداره. کلا بازی تر و تمیزیه.

ببینم... نکنه بخاطر عکس کارکتر من هوس کردی بری این بازی رو بگیری؟! بگیر که آخرشه.....

ولی بی شوخی این بازی اونقدر باحاله که چند ماهی سر کارت میذاره. پولش حلال میشه خلاصه...

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بیرون خیلی راحت گیر میاد. فقط اگه خواستی بگیری نسخه ایش رو بگیر که Awakening رو هم داشته باشه. اینجوری هم Origins رو داری هم Awakening رو.

نسخه Awakening ـش 3 تا DVD ـه.

هیچی از بازی رو هم نزدن. خیالت راحت. مشکل کرک هم نداره. کلا بازی تر و تمیزیه.

ببینم... نکنه بخاطر عکس کارکتر من هوس کردی بری این بازی رو بگیری؟! بگیر که آخرشه.....

ولی بی شوخی این بازی اونقدر باحاله که چند ماهی سر کارت میذاره. پولش حلال میشه خلاصه...
    ممنون از راهنمایی
    نه بابا به خاطر کاراکتر شما نبود چه خبره دیگه با انیمیشن هم اره ...
    من تازه از شر درس و اینها خلاص شدم و سیستمم رو هم عوض کردم واسه همین گفتم به عنوان اولین بازی درست و حسابی بعد از 2-3 سال این رو امتحان کنم خواستم دانلود کنم دیدم با نسخه های دیگه اش حجم کلش زیاد می شه 3-4 روزی طول می کشه با تورنت اگه seed باشه تازه
    از اونجایی که چند صفحه ای پست های دوستان رو خوندم راجع به بازی گفتم احتمالاً یا نیست یا اگه هست ازش زده باشن که شما خیال ما رو راحت کردی چون این جور بازی های داستانش خیلی مهمه
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

ممنون از راهنمایی
    نه بابا به خاطر کاراکتر شما نبود چه خبره دیگه با انیمیشن هم اره ...
    من تازه از شر درس و اینها خلاص شدم و سیستمم رو هم عوض کردم واسه همین گفتم به عنوان اولین بازی درست و حسابی بعد از 2-3 سال این رو امتحان کنم خواستم دانلود کنم دیدم با نسخه های دیگه اش حجم کلش زیاد می شه 3-4 روزی طول می کشه با تورنت اگه seed باشه تازه
    از اونجایی که چند صفحه ای پست های دوستان رو خوندم راجع به بازی گفتم احتمالاً یا نیست یا اگه هست ازش زده باشن که شما خیال ما رو راحت کردی چون این جور بازی های داستانش خیلی مهمه
    بازم ممنون
    من خودم ترجیح میدم اینجور بازیا رو که حجمشون زیاده بخرم. هم راحتتره هم سریعتر هم مطمئنتر.

حالا بیای دانلود کنی حساب برق و استهلاک و سه چهار روز تو ذوق موندن و احتمال ویروسی شدن و از همه مهمتر خراب بودن فایل دانلودی رو که بکنی میبینی ارزش داره یکی دو ساعت وقتت رو بذاری و بری از یه جای معتبر بازی رو بخری.

در ضمن تبریک که از شر درس و مشق خلاص شدی. آخه درس به چه درد آدم میخوره؟! اگه فردا ازت بپرسن موریگان بهتره یا للیانا و نتونی جواب بدی خیلی ضایع میشیا... حالا هی برو درس بخون. از ما گفتن...... (از طرف عضو رسمی انجمن حمایت از جوانان بی غم)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نظرت راجع به کاراکتر جدیدم چیه ؟ البته همین طوری واسه خندش ساختمش

شده مثل Drark Elf ها

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

دست از سر این مد ها بردار... آخه این چه کاریه؟ نمیگی الیستر بدبخت از این به بعد با چه جراتی شبا تو کمپ بخوابه؟

حالا که یه همچین مد هایی داری یه کارکتر مثل استن بساز حداقل. خودم خیلی دوست داشتم کلاس Qunari هم داشت بازی. گردن کلفت و خشن و غیور. از اخلاق استن خوشم میاد. اهل پاچه خواری نیست روی اعتقاداتشم استواره. خوراک Two-Hand ـه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دست از سر این مد ها بردار... آخه این چه کاریه؟ نمیگی الیستر بدبخت از این به بعد با چه جراتی شبا تو کمپ بخوابه؟

حالا که یه همچین مد هایی داری یه کارکتر مثل استن بساز حداقل. خودم خیلی دوست داشتم کلاس Qunari هم داشت بازی. گردن کلفت و خشن و غیور. از اخلاق استن خوشم میاد. اهل پاچه خواری نیست روی اعتقاداتشم استواره. خوراک Two-Hand ـه.
    مد کجا بود . من که گفتم پاکشون کردم . نکنه تو به اونهایی که تو پوشه override میریزی میگی مد . اینا خوبن . چون به سیستم بازی کاری ندارن . بیشتر ظاهر بازی رو عوض میکنن . اخه خداییش تو همون للیانا رو میتونی تحمل کنی ؟ این قیافه sacred ashes واسه للیانا خیلی خوبه . جیگر میشه

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام

من تازه می خوام این بازیو از اول بازی کنم و اصلا نمیدونم چی به چی هست

از این اصطلاحاتیم که استفاده میکنین هیچ سر در نمیارم

می خواستم بدونم این Awakening و Witcher Hunt برای دانلود پیدا میشه ؟

Origins رو کامل دانلود کردم میخوام اینارو هم داشته باشم که یهو شروع کنم به بازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •