من یه پست دادم 4-5 صفحه قبل بود این کارو انجام بدی درست میشه
هیچ مشکلی ندارن
من یه پست دادم 4-5 صفحه قبل بود این کارو انجام بدی درست میشه
هیچ مشکلی ندارن
باور کن من خیلی خیلی دوست دارم این گوشی رو بخرم!ودر صداقت حرفای تو هم هیچ شکی ندارم
ولی میترسم، آخه پول کمی نیست!
![]()
دوست عزیز همچی میگی میترسم مثل اینکه مشکلش سوختنه یا اینکه پوکیدنه !!!...
مطمئن باش مشکلش اگه رفع هم نشده باشه ...بوسیله اپدیت ها رفع میشه ...چون به احتمال 99 درصد نرم افزاری میباشد و مشکل از باتری نیست
اینجور که منم موبایلستان بودم کسی از باطریش دیگه شاکی نبود ...فقط یک نفر هست که میگه من دارمش ! ولی عکس گوشی htc رو داره ...
اون اگه از اول پستهاشو بخونی .. تا اخر ...یک کلمه مثبت در مورد این گوشی صحبت نکرده ..
بازم دوستانی که دارن بهترین راهنما هستند
سلام
آقا هرکی ناراحته از گوشیش یا مشکل داره می خواد بفروشه من با هر مشکلی که داشته باشه خریدارم پیغام خصوصی بده،این همه چرا آخه وسواس واسه یه مشکل که حل شده و میشه.
پول زیادیه به خاطر این که کامله همه چی داره دستش درد نکنه.
اگه پول زور میگرفتن اون وقت یه چیزی.
ببین یه کاری کن خب
گوشی فروش آشنا داری؟
برو بگو که این گوشیو 2 روز می برم ببین چی میشه
بعدشم
اگه گوشی فروش آشنا نداری
برو از یکی بگیر اگه کسی داره از آشنایان
پاور سیوینگ رو آف کن
باهاش موزیک گوش بده 2-3 ساعت که گوش بدی معلوم میشه خوبه یا بد
برادر کسی مجبورت نکرده بخری میتونی وایسی omnia hd بخری
سلام من از کجا می تونم بفهمم گوشی آپدیت شده یا نه؟
سلام دوست عزيز. با زدن كد زير ميتونيد ورژن گوشيتونو مشاهده كنيد:
#1234#*
به کوری چشم بعضی از برند ها مشکل شارژ هم کلا حل شد حالا دیگه می خواید از کجا ایراد بگیرید؟![]()
اگه از من میشنوید بعنوان کسی که ظرف 17 روز استفاده از گوشی 220 ضرر کردم فعلا دست نگه دارید به 2 دلیل. 1. فعلا این روشها در مرحله تست هستند (به نظر شخصی من که خیلی مسخره است این کارا چون گوشی نباید اینقدر ادا و اصول داشته باشه اما چه کنیم ماکروتله و نمایندگی رسمیش در جهت حل مشکل کاربرای ایرانی) 2. طوفان گوشی های سامسونگ تو راهه. چندین مدل گوشی متنوع میخواد امروز و فردا میاد که در راس اونها 8910 هست که خود دوستان بهتر از من ویژگیهاشو میدونند.
پس فعلا دست نگه دارید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)