سلام بر همه کتابهای خوب برای هندسه پایه و تحلیلی و گسسته چیه؟ لطفا نظر بدید
(خودم به ترتیب از قلمچی ابی و مازیار رامین راد(نشر اموزش فیزیک: فرید شهریاری)وخوشخوان)
سلام بر همه کتابهای خوب برای هندسه پایه و تحلیلی و گسسته چیه؟ لطفا نظر بدید
(خودم به ترتیب از قلمچی ابی و مازیار رامین راد(نشر اموزش فیزیک: فرید شهریاری)وخوشخوان)
من دو بار كنكور دادم عربيمم خوبه دارم بره 100 مي خونم قواعدم خوببلدم فقط يه كتاب خوب بره تست ميخوام كه جواباي تشريحي خوبي داشته باشه!كتاب عربي هم به نظر من يادتون باشه كه سال يعد كنكور عربي 60 % اينا معنا و لغت خواهد بود . من با توجه به دانش آموزاي سال گدشته كه نتيجه كرفتن اينا رو پيشنهاد مي دم
1- ترمينولوژي عريي براي لغت
2- فن ترجمه عربي از نظر الگو
3- فوت و فن عريي از كتاب سبز
4- براي تمرين تستم كتاب نوبل
براي تمرين كتاب فوت و فن عربي كه داراي تستهاي خوبي هست . اما تستهاي معنايي نشر الگو رو هم بزن . كار خوبي مي كني رو عربي سرمايه گذاري مي كني
تا امروز تمدید شد
نه کد رهگیری و کد پرونده نیست !دقیقا نوشته کد شناسایی
فقط 50 دقیقه تا محرومیت از کنکور سال آینده ... !![]()
![]()
ببين تو تا يه مرحلش رفتي . تا اطلاعات آزموني . الان بايد تاييد نهايي مي كردي كه كد رهگيري بده . اگه نكردي دوباره از اول بيا
سلاممن دو بار كنكور دادم عربيمم خوبه دارم بره 100 مي خونم قواعدم خوببلدم فقط يه كتاب خوب بره تست ميخوام كه جواباي تشريحي خوبي داشته باشه!
يعني الان سومين سال هست كه داري كنكور ميدي؟!!!!!!!!!!!!!!!
چه جوري تونستي دو سال پشت كنكور بموني؟
ديگه ما اينيم ديگه ! چون معشوقم رو بايد پشت اين كنكور پيدا كنم والا ديگه نميتونم پيداش كنم!سلام
يعني الان سومين سال هست كه داري كنكور ميدي؟!!!!!!!!!!!!!!!
چه جوري تونستي دو سال پشت كنكور بموني؟
محسن جان من يه سري آزمون ها و سولات براي رشته رياضي دارم كه چند تاش مال حلي هست چند تاشم مال موسسه . اگه هدفت بزرگ باشه به مرور مي زارم اينجا استفاده كن
سلام
براي عربي تست فقط گاج سفيد
اموزش هم رمزينه
بخون 100 بزن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)