تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 940 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تقریبا 9 روز مونده دیگه نه؟من هم دارم میمیرم!!دستم هم از دموش کوتاه هست!!!همین جور هاج و واج موندم!تا بازی بیاد!!!
    یعنی ممکن بعضی موقع ها 3 روز اینا زودتر بازی تو ایران میامد امیدوارم این جوری بشه!!!
    اگر هم اینطور بشه فکر کنم بازی مشکل دار باشه البته منظورم ناکامله

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

11

اگر هم اینطور بشه فکر کنم بازی مشکل دار باشه البته منظورم ناکامله
    نه همچین چیزی نیست
    بازی رو اپلود می کنن و لینکش رو میذارن
    بقیه هم دانلود می کنن و ما هم میخریم
    همیشه همینطوری بوده....فقط بعضی مواقع بعضی بازی ها مشکل کرک داشته

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه طرفدارای دو آتیشه PES (فوتبال تکاملی حرفه ای)

شاید کمی دیر باشه اما بنده چند نکته رو میخوام در مورد pes 2009 عرض کنم .....

البته این مسایل برای بنده پیش آمده و شاید شما هرگز با این مسائل روبرو نشدید.

امیدوارم این مسائل در نسخه اصلی بازی رفع بشه....
    .................................................. ..............
    1.
    اولین نکته حرکت بازیکن بعد از زدن گل بود که وقتی گل میزنه زمانه خیلی کمی شاید 2 ثانیه صبر میکنه و بعد خوشحالی میکنه .. یه جورایی انگار کمی دیر میفهمه که گل زده !
    .................................................. ........................
    2.
    این نکته رو تو هر بازی میبینم . بازیکن حریف که تکل میره زیر پای بازیکن من توی مواقعی خطا میگیره که نباید بگیره !

منظورم اینه که وقتی REPLAY اون صحنه تکل رو نگاه میکنم بازیکن حریف دقیقا توپ رو میزنه اما داور باز هم اعلام خطا میکنه !

البته بعد از خیلی تکلها امکان زمین خوردن بازیکن هست .

.اینجا به مسئله ای بر میخوریم که میگه اگه تکل صحیح باشه اما خشن بازیکنی که تکل رو زده میتونه از داور کارت بگیره...
    .................................................. .........................
    3.
    تکلهای خود به خود بازیکن من.....؟!

بعضی مواقع پیش میاد که داری با بازیکن حریف شانه به شانه میری بعد یه دفعه بازیکن خودی خود به خود تکل میره زیره پای حریف و الکلی اکلی کارت میگیره و پنالتی میدی و ......
    این مسئله تو 8 خیلی منو آزار میداد و اینجام داره تکرار میشه ......
    .................................................. ................................
    4.
    .در مواقع شلوغ داخل محوطه جریمه دروازه بان با دفاع قاطی میکنه ...............................
    .................................................. ................................
    5.
    در مواقعی از بازی تکل میزنیم زیر پای حریف اونم از پشت و داور برای اینکه روند بازی حفظ بشه آوانتاژ میده و بعدا هیچ کارتی به بازیکن که تو اون صحنه تکل خشن رفت رو نشون نمیده؟!

.................................................. .......................................
    6.
    این مشکل تا حالا تو بازی 4 بار برام پیش اومده
    پاس عقب میدم به درواربان و میخوام با دروازبان توپ رو دور کنم و دکمه دایره رو میرنم ..(عکس زیر)

دروازبان بجای دور کردن توپ یه جورایی تکل میره ! و توپ از بغل پاش رد میشه و بازیکن حریف میاد یه گل مفت رو میزنه!!؟

در پایان اینو میگم که مسایل و مشکلات بالا هیچ موقع از ارزشهای کونامی و PES2009 کم نمیکنه .....

هر بازی ایراداتی داره ....

فوتبال تکاملی حرفه ای ............شایسته احترام

امیدوارم در نسخه اصلی بازی مشکلات بالا که گفتم رفع بشه ........خصوصا تو خطاها خیلی مورد دیدم !

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نه همچین چیزی نیست
    بازی رو اپلود می کنن و لینکش رو میذارن
    بقیه هم دانلود می کنن و ما هم میخریم
    همیشه همینطوری بوده....فقط بعضی مواقع بعضی بازی ها مشکل کرک داشته
    درسته
    منظورمو درست نرسوندم منظور من نقصهایی که از کرک بازی ایجاد میشه بود مثل فیفا 09 که البته بعد یکی دو روز کرک کامل اون اومد

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم تو صیف بازی از زبان سایت pcaction.de که فک کنم به بازی نمره 9 داده

Next Generation PES, part three.
    10.10.2008 13:29 Uhr -

PES 2009 is the third chapter of next generation football from Konami and you can see that at first sight. The improved graphics feature nice wrinkles at shirts and shorts, outstanding player faces and even more smooth animations. But such details can't be enough for a new PES update, so this year's version presents the Champions League licence. On top of the main menu, the new mode gives the player the opportunity to experience Europe's premier competition with all it's teams and venues. That‘s what you would think when you purchase the "official product" of the Champions League. Unfortunately, this is not the case. Especially German players will be disappointed to see that there is no club from the Bundesliga included. There are even more teams missing such as Famagusta from Cyprus, Denmark's Aalborg and BATE Borisov from Belarus. These are no European top clubs of course, but the fact that you can't compete with this year's accurate starting field gives the CL mode a negative connotation. Furthermore, Konami has lost the licence for Spain's Primera Division. Even though the biggest clubs like Barca and Real are still completely authentic, Champions League competitor Atletico Madrid is called "MAD ROJO/BLANCO" for example. One step forward, two steps back regarding the licences.

Concerning the gameplay, PES 2009 is slower and more tactical than it's predecessor, reminding of PES 5. Stars like Torres, Messi and Henry are quick, but not that superior as in PES 2008. But sometimes they stumble through the center backs with the ball on their feet, which is very annoying. A positive aspect is the improved AI. The opponent passes the ball more cleverly and defends well.

The new mode named "Become a Legend", in which you control only one player, is very frustrating at first. As a young talent you start your career by impressing your manager at training matches. But after more than six matches on the training ground you want more action. When you have patience, you will finally arrive at the bench and you'll get more and more appearances for the team. Then it becomes very satisfying to see your player developing and scoring goals in third person perspective. You even get offers from bigger clubs when you're good enough. "Become a Legend" can not compete with the presentation of FIFA's "Be a Pro", but the gameplay is more fluid than EA's counterpart. You should consider this new mode as a entertaining alternative to the Master League.

As a conclusion, PES 2009 is how PES 2008 should have been, although the differences between the two games are not overwhelming. Anyway, there is no better football game for PC, period.

عکسهای زیر با دوربین دیجیتال از یه تلویزیون lcd گرفته شده .....اول که دیدم شوکه شدم فک کردم آرسنال و چلسی تو جام قهرمانان لیسانس دارن اما متوجه شدم که دستکاری شدن .......اما خدایی طراحی لباسش کم نظیره

6. 4 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یکی از دوستان آدرس داد که دانلود کنم ، ولی اولای دانلود پسورد می خواد ، چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گوگل بوی عزیز این تیمها دستکاری نشدن
    این قسمت چمپیونز لیگ هستش و در این قسمت 32 تیم حاضر لیسانس شده هستن و با لباس رسمی خودشون بازی می کنن
    این گفته خود شرکت کونامیه
    ولی در بقیه مودها این تیمها لیسانس نشدن

9. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته ای که این بازی داره، اینه که باید صبر کنی توپ درست بهت برسه بعد ضربه بزنی.

چند تا نمونه بگم. مثلا توی کرنر، ما قدیما عادت داشتیم 50-60 بار دکمه شوت رو قبل رسیدن توپ بزنیم، اما اینجا اگه این کار رو بکنی، هد رو بالا می زنه. من به تجربه دیدم اگه بیشتر از یه بار و اونم به موقع بزنی، ضربه سر دقت درستی نداره و یا از بالا میره بیرون یا می خوره به تیر

یه حالت دیگه که وقتی با داداشم بازی می کنم پیش میاد، اینه که موقع کرنر، اون هم طبق عادت هی دکمه رو می زنه و گاهی یهو بازیکنش تو محوطه بازیکن من رو بدون توپ می زنه و پنالتی ...

به نظر من این نکته جزئی اما خیلی خوبیه! از این حالت های تند تند دکمه رو بزن در حالت دو نفره واقعا خلاص می کنه آدمو!

11. 4 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

گوگل بوی عزیز این تیمها دستکاری نشدن
    این قسمت چمپیونز لیگ هستش و در این قسمت 32 تیم حاضر لیسانس شده هستن و با لباس رسمی خودشون بازی می کنن
    این گفته خود شرکت کونامیه
    ولی در بقیه مودها این تیمها لیسانس نشدن
    آیا این تیمها فقط در چمپیونز لیگ لایسنس هستند یا وقتی در لیگ با این تیم ها بازی میکنیم هم لایسنس هستند؟
    Last edited by Damian; 11-10-2008 at 01:22.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

آیا این تیمها فقط در چمپیونز لیگ لایسنس هستند یا وقتی در لیگ با این تیم ها بازی میکنم هم لایسنس هستند؟
    بعضی از تیمها همه جای بازی لایسنس دارن. مثل رئال.

اما بعضی هم فقط در چمپیونزلیگ، مثل چلسی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •