سلام دوستان عزیزم . سوالی ازتون داشتم .
کیفیت فیلمبرداری و عکسبرداری این گوشی نسبت به N95 چطوره ؟
نسبت به 8 مگاپیکسلی های جدید که اومدن چطور ؟مثلا ً سامسونگ i8510 یا ال جی kc910 renoir ؟
سلام دوستان عزیزم . سوالی ازتون داشتم .
کیفیت فیلمبرداری و عکسبرداری این گوشی نسبت به N95 چطوره ؟
نسبت به 8 مگاپیکسلی های جدید که اومدن چطور ؟مثلا ً سامسونگ i8510 یا ال جی kc910 renoir ؟
سلام دوستان .یه سوال داشتم رم 1 گیگ همراه گوشی یه سری فایلهایی مثل نقشه ها و غیره داره حالا برای انتقال این فایلها به رم دیگه دقیقا چه فایلهایی رو کپی کنم تو رم جدید و آیا لازمه یا نه؟
سامسونگ ها اگه تنظیم نباسشن کیفیت خوبی ندارن.
من که با 6220 عکس انداختم عکساش رضایت بخش بود
ضمن اینکه نصبت به قیمتش گوشی مناسبیه
دوست من درسته که استفاده از باتری n82 خوبه ولی این به شرطیه که شما بتونی باتری اصلی n82 رو گیر بیاری نه این که بری از این باتری درپیتا بخری.چون ممکنه حتی این نوع باتری های n82 از باتری 6220 هم بدتر باشن.پس اگه باتری اصل n82 رو بخری کار درستی کردی وگرنه خرج الکی
سلام دوستان.در كل 6220 خوبه؟
سلام وقتي با اين گوشي عكس ميگيريد ميشه صدا و فلاش رو قطع كرد طوري كه هيچ كس متوجه نشود؟
ghazal_1988
دوست عزیز از قوانین انجمن موبایل و کلا این فروم اینه که پشت سر هم پست ندید !
بـــعــلهsalam .vaghti kasi zang mizane mishe aksesho ro safhe bozorg did ya na?
آره با توجه به قیمتش عالیهسلام دوستان.در كل 6220 خوبه؟
فلاش از تو تنظیمات دوربین و صدا رو با نرم افزار یا هک !سلام وقتي با اين گوشي عكس ميگيريد ميشه صدا و فلاش رو قطع كرد طوري كه هيچ كس متوجه نشود؟
شرمنده.گالريش مثل سري ان 73 عكس و اهنگ ها يك جا هستند يا عكسا از اهنگا جداست؟
پس دوربينش صدا داره
كيفيت صدا چه جوريه؟
نه گالریش مثل سری N نیست. دوربینش هم 4 نوع صدای شاتر داره. کیفیت صداش خوبه اکولایزرش جواب میده. حجمش متوسط به بالاست.در کل نسبت به قیمتش فوق العادست![]()
سلام خدمت دوستان عزیز منم یه 2 ماهی میشه که 6220 گرفتم و ضمنا" با راهنمای بچه های سایت که انصافا با قیمتی که داره گوشی خیلی خوبی است ولی چند مشکل برای گوشی پیش امده که لطفا کمکم کنید !
1- وقتی در دوربین رو باز میکنم اتوات به حالت دوربین نمیره مو باید دستی انجامش بدم
2-فیلم ها رو اول خوب نشون میداد ولی حالا همه فیلمها رو مثل فیلم خش دار نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)