اون کد CVV2 هست! رمز رو که اصلا باید بیشتر از 5 رقم باشه و هیچ gateway شما رو محدود به وارد کردن تعداد رقم مشخصی نمیکنه!
شما این راهنما رو مطالعه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون کد CVV2 هست! رمز رو که اصلا باید بیشتر از 5 رقم باشه و هیچ gateway شما رو محدود به وارد کردن تعداد رقم مشخصی نمیکنه!
شما این راهنما رو مطالعه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هادی جان پهنای باند که نامحدوده ولی اگر منظورت سرعت دانلود هست که تازگی ها خیلی خوب شده من هر موقع با idm میزنم دانلود حتی تا 50 هم میره و در حدود 6 ساعت 400 مگ دانلود داره که به نظرم خوبه ولی باز چیزی رو نمیشه یقین گفت همین یه مدت پیش وضعیت خیلی خراب بود![]()
من یه دو هفته پیش 128 نامحدود داشتم، سرعت تقربا روی 22-28 بود. که اینجوری پهنا میشه تقریبا 170 تا.
اینکه رو 128 بیان 256 ببندن احتمالا کار جدیدشون باید باشه.
بله پینگ به سرور ربط داره
ساعات رایگان از 1 شروع میشه ولی ظاهرا برای بعضی ها مثل من تا 8 صبح و برای اکثر کاربرا تا 7 صبح هستش
البته دیشب من 1 تا 8 دانلود کردم و 64 مگ از حجمم پرید ولی اگه برای من هم تا 7 صبح باشه اونوقت باید بالای 300 مگ کسر میکرد نه 64 مگ، ولی من تا حالا بغیر از خودم کسی رو ندیدم تا 8 دانلود کنه!
در مورد وی پی ان هم باید بگم از هر کسی یا هر جایی که میخری بد جوری داره بهت میندازه! اکثر سایتها ماهیانه 2 تومن یا 3 تومن میگیرن البته اکانت اختصاصی گرونتره و تا 7 تومن هم دیدم برای یکماه
بهترین سایتی که سراغ دارم اینه ولی بعد از ماجرای بسته شدن پورتها نمیدونم کار میکنه یا نه ولی قبل از اون ماجرا اکانتهای بسیار عالی داشت
site.mixvpn.com
من الان 2 ماهه از 1 تا 8 داونلود میکنم(مخابرات) و تا حالا هیچی حجمم کم نشده به جز یه شب که 150 مگم رفت
پس شدیم 2 نفر
جالب شد، پشتیبانی میگه 1 تا 7، بعضی از دوستان هم 1تا7 دانلود میکنن
من هم شنبه 1 تا 8 دانلود کردم پس چرا 64 مگ کم کرد؟؟؟ لابد خمس و زکات اون 2/5 گیگ رو گرفته !!!
Last edited by urumchi; 17-10-2011 at 01:47.
داداش دمت گرم
اشتباه من اونجا بود که باید رمز دوم رو وارد میکردم نه رمز اول
مشکلم حل شد
ولی واقعا خیلی عالیه که آنلاین پرداخت کنیم
چون همین که آنلاین پرداخت کردم تو عرض چند ثانیه اکانتم فعال شد
دیگه مجبور نیستم چند ساعت خودمو علاف کنم
Last edited by Pi_Ro; 17-10-2011 at 08:32.
سلام دوستان خوبم
کسی از وضعیت discovery مکس خبری داره؟ من نزدیک به یه ساله که مکس توربو دارم 10 12 روز دیگه از اکانتم مونده می خواستم دوره ی بعدی رو discovery ببندم
روز و شبم یکیه معمولا با 100 110 دان میکنم
سرور باکو
![]()
Last edited by milad_heartsick; 17-10-2011 at 11:54.
با این وضعیت شما؛ احتمالا دیسکاوری هم بالای 200 بهتون ترنسفر میده!
من فکر نمیکردم ماکس نت پهنای بالا هم بده ولی مثل اینکه شرایط فرق کرده
تست سرویس 128 نا محدود سوپر ویژه مکس نت امروز ظهر البته سرویس 256 آنا هم داشتیم با همین یکی بود با پینگ بالاتر .دوستان ما تمدید کردیم رفت امیدوارم بدتر نشه که بهتر بشه .
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)