تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 182 از 2550 اولاول ... 821321721781791801811821831841851861922322826821182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    عرض شود كه ديروز به ما گفتن اينترنت وصل ميشه ما هم چشمامونو دوختيم به چراغ Adsl مودم تا اين كه بعد دو روز روشن شد ولي بحالت چشمك زن!! از اينترنت مينترنت هم خبر يخ !! تازه تلفن هم قطع شده و با همون روش ديزلي هم نميتونم به اينترنت بيام!!برادران همارا كه يكيشون حسابي منو سركار گذاشت وگفتش كه خط نويز داره كه چراغ چشمك ميزنه و منو مجبور كرد از ورودي ساختمان گرفته تا..... كنترل كنم كه البته نميدونم درست كنترل كردم يا نه ولي خوب ظاهرا اونجا هم خط نبود تا اينكه يكي ديگه از برادران همارا فرمودن چون خود تلفن هم قطعه ربطي به نويز نداره و بايد به 117 زنگ بزنيم نمي دونم واقعا اشكال از كجا مي تونه باشه؟
    عزیزم به همارا ممارا ربطی نداره
    هنگامی که تو مخابرات خط تون رو رانژه میکردن، پورت به صورت صحیح جای خودش ننشسته.
    من عملیات رانژه کردن رو با چشم خودم و به صورت زنده و مستقیم دیدم؛ در مخابرات مدنی.
    هم به شرکت بگید که از زمانی که تلفن برای رانژه قطع شده، وصل نشده و هم به 117 بگید که مشکل از مخابرات هست و مربوط به رانژه میباشد.
    موفق باشید

2. 3 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هنگامی که تو مخابرات خط تون رو رانژه میکردن، پورت به صورت صحیح جای خودش ننشسته.
    من عملیات رانژه کردن رو با چشم خودم و به صورت زنده و مستقیم دیدم؛ در مخابرات مدنی.
    لطفا یک گزارش زنده و مستقیم هم برامون بزار که ماهم بدونیم چه جوریاس

ممنون

4. 3 کاربر از hoomany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا یک گزارش زنده و مستقیم هم برامون بزار که ماهم بدونیم چه جوریاس

ممنون
    از فاش کردن اطلاعات امنیتی معذوریم
    قدیما با یکی رابطه داشتیم تو همارا (حاج مسعود میدونه)
    یه روز واسطه شد رفتیم مرکز مدنی......
    در کل کار خاصی انجام نمیدند.
    اگه اون کاری رو که در 45 دقیقه برای همه ی متقاضیان اون روز انجام میدند، به هر نفر تقسیم کنیم، شاید بشه گفت که رانژه کردن هر خط، چیزی مابین 10 الی 15 دقیقه زمان میبره.
    بیشتر از این باید فیلم برداری کنم
    موفق باشید

6. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Neo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    توحيد جان ربطش به همارا اين بود كه منو حدود دو سه ساعت فرستاد دنبال نخود سياه!! يعني نويز خط تلفن!! منم افتادم به جون همه پريزا و .. آخرسرم تو اون هواي سرد و تاريكي هوا با آوردن نردبون از طبقه چهارم به كوچه (فقط تصورش رو بكنيد كه پائين آوردن اين از پله ها و بعد دوباره بالا بردنش بدون اينكه ديواري چيزي هم خراش بخوره چه مصيبتيه آخه لامصب تو آسانسور كه جا نگرفت) و امتحان از جعبه تلفن كوچه بكمك چراغ قوه و...چه حالي از آدم ميگيره ولي انصافا همون برادر دومي!!بمحض شنيدن اينكه خود تلفن هم قطعه گفت كه ربطي به نويز نداره و بقول شما مربوط به مخابراته وحتما به همكار ايشون نگفتم كه تلفن هم قطعه!! منم ديشب به 117 زنگ زدم و امروز هم اونا بهم زنگ زدن! و الان هم دارم با لپ تاپم بصورت وايرلس اين پست رو ميفرستم فقط يه روز ديرتر به اينترنت وصل شديم بعلاوه زحمت بيخودي براي نويز پيدا كردن !! كشيديم ولي در كل بايد بگم كه تا الان از برخورد وهمكاري همارا راضي هستم
    راستي الان چندتا سوال:
    اينا از دو روز پيش اينترنت ما رو حساب ميكنن يا از الان؟
    اين تست سرعتائي كه ميزاريد چجورياس؟يه آموزشكي!بديد لطفا
    من اگه بخوام پسورد اتصال به وايرلسم رو عوض كنم چيكار كنم؟
    مخلص همگي

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

از فاش کردن اطلاعات امنیتی معذوریم
    قدیما با یکی رابطه داشتیم تو همارا (حاج مسعود میدونه)
    یه روز واسطه شد رفتیم مرکز مدنی......
    در کل کار خاصی انجام نمیدند.
    اگه اون کاری رو که در 45 دقیقه برای همه ی متقاضیان اون روز انجام میدند، به هر نفر تقسیم کنیم، شاید بشه گفت که رانژه کردن هر خط، چیزی مابین 10 الی 15 دقیقه زمان میبره.
    بیشتر از این باید فیلم برداری کنم
    موفق باشید
    در هنگام رانژه كردن يك خط، دقيقا چه اقداماتي انجام مي دهند كه اين همه زمان مي بره؟

مگر غير از اينست كه بايد سيم مسي صاحب خط را از تجهيزات شركت ADSL دهنده، عبور دهند؟

9. این کاربر از Nevissande بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان از وضعیت اینترنتتون یه گزارشی بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در هنگام رانژه كردن يك خط، دقيقا چه اقداماتي انجام مي دهند كه اين همه زمان مي بره؟

مگر غير از اينست كه بايد سيم مسي صاحب خط را از تجهيزات شركت ADSL دهنده، عبور دهند؟

در مخابرات دو سیم برای شما وجود دارد یکی رفته به سمت سوییچ مرکز و یکی هم آمده سمت شما. برای رانژه این دو تا قطع میشه و رانژه جدید از سوییچ به ترمینال های ISP و از اونجا هم به سمت شما کشیده میشه. در کل کار 5 دقیقه است. ولی مخابرات درخواست ها را جمع میکند و یک دفعه انجام میدهد یا بعضی مرکزها میگویند مثلا فقط یک شنبه و سه شنبه ADSL رانژه میکنیم. برای همین یکی دو هفته طول میکشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از وضعیت اینترنتتون یه گزارشی بدین
    سلام.
    امروز عصر سرعت همارا سیستم افت کرده بود.....
    این فقط مشکل من نبود.
    چند تا از دوستان و فامیل ها هم اشتراک همارا دارند، اونا هم همین حرف رو میگفتند.
    ولی الان در کل بهتر شده.
    راستی!
    همارا جلوی سرعت ها رو برای سرویس های محدود باز گذاشته. با اینکه هنوز سرعت روی 59 میمونه ولی خیلی وقتها سرعت دانلود به 110 پرش میکنه.
    امروز باز هم تلفن رو برداشتم و به دفتر زنگ زدم و با آقای چنگیزی، صحبت کردم.
    گفت بله!
    محدودیت سرعت، در مرکز مدنی، به 1 مگ تبدیل شده؛ ولی هنوز در روترها تغییری ندادند. برای همین هست که سرعت روی 59 میمونه. و فقط هنگام نوسان به 110 میرسه.
    اونطور که پیش میره، در آینده ای بسیار نزدیک، من هم به جمع 1 مگ داران عزیز، خواهم پیوست. و شبها 1600 مگ دانلود خواهم کرد.

راستی! کم مونده بود یک مطلب بسیار بسیار مهم رو فراموش کنم.

مطلبی کاملا مربوط به وضعیت اینترنت.

بله!

درست حدس زدید.

تست سرعت

بنابه درخواست دوستان، یک مطلب هم در مورد رانژه کردن، به طور کاملا خلاصه بگم.
    میدونید پورت چیه...؟
    پورت یک نوع جعبه هست که در داخل اون تعدادی محل برای وصل کردن سیم تلفن تعبیه شده.
    به یک طرف پورت هم، دیتای ISP میاد.
    خب.... وقتی میخواهند خطی رو رانژه کنند، از سیم تلفن منزل تون، یک انشعاب میگیرند به این پورت.
    لازم به ذکر هست، هر پورت، ظرفیت 48 عدد خط تلفن رو برای تقسیم دیتا داره. (یعنی به هر پ.رت، 48 تا سیم تلفن وصل میشه.)
    خب........
    در این شرایط، بیشتر از این نمیشه توضیح داد.
    اگه میدونستم قراره که در این مورد پست بدم، حتما زمانی که به مخابرات رفته بودم، چند تا عکس میگرفتم و بهتر و بیشتر توضیح میدادم.
    قابل توجه افرادی که به ناقص بودن این مطلب، اعتراض خواهند کرد، لطفا اعتراض نکنید. کاملش کنید.
    من فعلا سرم خیلی شلوغه؛ اگه به زمان این پست هم نگاه کنید، متوجه میشید که از وقت خواب کسر کردم و اومدم نت.....
    به همین خاطر بیشتر از نمیتونم توضیح بدم......
    به بزرگواریه خودتون ببخشید.

موفق باشید

13. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

eco 128 1:10 AM

راستی توحید جان یه تست از باکو میگیری ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

eco 128 1:10 AM
    راستی توحید جان یه تست از باکو میگیری ؟
    بفرمایید:

باکو: 01:12 AM

موفق باشید

16. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •