تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 1126 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

سلام
    امروز بالاخره بدهی توی سایت گلستان صفر شد، ولی توی گزینه های منو، گزینه ی انتخاب واحد وجود نداره! مشکل نمی دونین چیه؟
    یعنی منوی ثبت نام ندارید ؟؟
    اگه بدهی رو صاف کردید پس 48 ساعت بعد فعال میشه...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام، دوستان یه سوال داشتم، آیا امکان این هست که مرخصی بگیرین و برین سربازی؟ یعنی بدون اینکه دانشگاه رو بیخیال شی، بری سربازی و برگردی؟

میگن پیام نور میشه!

داره خودمونی میشه mahdi256's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    In my DREAM

پيش فرض

با سلام
    شهریه این ترم من شد 172915 تومان
    اگه 173000 تا واریز کنم و موقع پرداخت اگه بنویسم 173000 چی میشه؟
    اضافش تو بستانکاری میمونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    من وقتی دکمه ی ثبت نام اصلی رو می زنم، پیغام خطا می ده که حداقل واحد قابل اخذ در ترم رعایت نشده است. در صورتی که هنوز لیستی نیومده که انتخاب بکنم.
    نمی دونین مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه mahdi256's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    In my DREAM

پيش فرض

سلام
    من وقتی دکمه ی ثبت نام اصلی رو می زنم، پیغام خطا می ده که حداقل واحد قابل اخذ در ترم رعایت نشده است. در صورتی که هنوز لیستی نیومده که انتخاب بکنم.
    نمی دونین مشکل چیه؟
    منم همین مشکلو داشتم
    واسه سرعت پایین اینترنت بود
    5 دقیقه صبر کردم ... اومد
    ولی حالا بازم اینطوری شده
    این دفعه واسه سرعت اینترنت نیست

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    نمی دونین مشکل چیه؟
    منم همین مشکلو داشتم
    واسه سرعت پایین اینترنت بود
    5 دقیقه صبر کردم ... اومد
    ولی حالا بازم اینطوری شده
    این دفعه واسه سرعت اینترنت نیست
    سلام
    واسه همه همینه
    این پیغام واسه همه میاد که الکیه و شما میتونی انتخاب واحدت رو انجام بدی

در آغاز فعالیت elham21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظرم شما آزاد خوندید که اینطوری راجع به ارزش مدرک دانشگاه های دیگه اظهار نظر میکنید
    1-اعتبار هر دانشگاه به قدرت علمی وسخت کوشی دانشجوهاشه نه چیزی که تبلیغ میشهبطور مثال نگاهی به آمار قبولی کنکور سراسری بندازید،ببینید آمار قبولی کنکورکسایی که تو مناطق محروم مثل یزد درس خوندن نسبت به جاهایی با امکانات نرم افزاری وسخت افزاری بیشتر چقدره!؟این مسئله در سطوح بالاتر مثل ارشد هم صدق میکنه،پس اگر دانشگاه آزاد خوندید،فکر نکنیدMITخوندید!باید دید چقدریاد گرفتید
    2-اگرهم این ملاک رو قبول ندارید برید ببینید رتبه دانشگاه آزاد کجای رنکینگ دانشگاه های ایران ،آسیا یا جهانه!بعدش بیایید وظیفه تبلیغش رو به عهده بگیرید
    3-من رفیقم کارشناسی ارشد شیمی فیزیک دانشگاه تبریز(روزانه)داره ولی الان دو ساله بیکاره!پس به نظرم تو این سیستم اگه یه نفر ترمی یه میلیون خرج تحصیل تو دانشگاه آزاد یا امثالهم کنه،یا خیلی مایه داره که نمیدونه این پول بی زبونو کجا خرج کنه یاتجزیه تحلیل درستی از جاییکه توش زندگی میکنه نداره،یااینکه فکر میکنه هر چی پول بیشتری توحساب بانکی بعضیا ریخته باشه مدرک بهتری گیرش میاد
    پس به دوستای عزیزمون که مرددن کجا درس بخونن بگم فقط یه کم تفکر وسرچ در منابع معتبر اونا رو به جواب میرسونه ونبایدتحت تاثیر بعضی تبلیغات بی مایه وسخیف قرار بگیرن

8. 2 کاربر از elham21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظرم شما آزاد خوندید که اینطوری راجع به ارزش مدرک دانشگاه های دیگه اظهار نظر میکنید
    1-اعتبار هر دانشگاه به قدرت علمی وسخت کوشی دانشجوهاشه نه چیزی که تبلیغ میشهبطور مثال نگاهی به آمار قبولی کنکور سراسری بندازید،ببینید آمار قبولی کنکورکسایی که تو مناطق محروم مثل یزد درس خوندن نسبت به جاهایی با امکانات نرم افزاری وسخت افزاری بیشتر چقدره!؟این مسئله در سطوح بالاتر مثل ارشد هم صدق میکنه،پس اگر دانشگاه آزاد خوندید،فکر نکنیدMITخوندید!باید دید چقدریاد گرفتید
    2-اگرهم این ملاک رو قبول ندارید برید ببینید رتبه دانشگاه آزاد کجای رنکینگ دانشگاه های ایران ،آسیا یا جهانه!بعدش بیایید وظیفه تبلیغش رو به عهده بگیرید
    3-من رفیقم کارشناسی ارشد شیمی فیزیک دانشگاه تبریز(روزانه)داره ولی الان دو ساله بیکاره!پس به نظرم تو این سیستم اگه یه نفر ترمی یه میلیون خرج تحصیل تو دانشگاه آزاد یا امثالهم کنه،یا خیلی مایه داره که نمیدونه این پول بی زبونو کجا خرج کنه یاتجزیه تحلیل درستی از جاییکه توش زندگی میکنه نداره،یااینکه فکر میکنه هر چی پول بیشتری توحساب بانکی بعضیا ریخته باشه مدرک بهتری گیرش میاد
    پس به دوستای عزیزمون که مرددن کجا درس بخونن بگم فقط یه کم تفکر وسرچ در منابع معتبر اونا رو به جواب میرسونه ونبایدتحت تاثیر بعضی تبلیغات بی مایه وسخیف قرار بگیرن
    والا من ندیدم تو این چند صفحه اخیر کسی تبلیغ آزاد کرده باشه..شاید پستشون پاک شده
    بعید می دونم با وضع بد سطح علمی دانشگاه ازاد دیگه کسی تبلیغ این دانشگاه رو کنه..حداقل در زمینه علمی هیچ حرفی برای گفتن نداره..بنده خودم ازاد درس خوندم..از نظر سازماندهی خیلی عالی بود ولی خوب از نطر سطح علمی و ...به نظرم بیشتر شبیه دبیرستانه تا دانشگاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان

برنامه 9 ترمه و منابع ترم دوم سال 88 رشته علوم کامپیوتر سنتی را می خواستم .

مرسی

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

یه سئوال داشتم دانشجوی تحت نظارت یهنی چی ؟

به چه کسی میگن دانشجوی تحت نظارت؟

من روز یکشنبه طبق برنامه کلاسی ساعت 8 صبح در ساختمان سپند کلاس ساختمان داده ها داشتم ولی وقتی رفتم دیدم از کلاس خبری نیست و یه کلاس دیگه ای تشکیل شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •