تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 1178 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

agha salam!farsi nadaram!ye soale orjancy daram!
    agha laptope sony vaio modele cr 140e ro ke taraf 1 milion va 500 hezar toman kharide chand bar midarand???
    moshakhasatesh:
    2 gig ram
    160 hard
    cpu 1.8 intel
    khaheshan orjancy hast ta shab pasokh bedid!!
    pak nakonid topic ro!!!
    توی بخش خرید و فروش زدی مشکلی نیست...

کاری به قیمت طرف نداشته باش که چقدر خریده

حدود 1.050.000 در حد نو باشه و اگر تعمیر رفته و آسیب دیده کمتر

چون با این مشخصات الان حدود 1.250.000 قیمت داره که البته الان این مدل اش نیست و شاید استوک باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یه توضیح در مورد لپ تاپ هایی که ویندوز اورجینال ندارند یا به عبارتی free os هستن نحوه ی تشخیص آن از روی اسم و از این جور چیزها ...ممنون می شم

شنیدم کسانی هستن در ازای مبلغی اجناس را از خارج به داخل در محل با پیک تحویل میدهند آیا این درسته ؟
    لپ تاپی گه free OS باشه زیرش کنار باتری برچسب سریال ویندوز اوریجینال نسخه OEM نداره و این هم روی جعبه اش درج شده ... ساده ترین راه تشخیص برای تمام مدل ها

بازار خیلی مسخره بازی شده ... کلا از جای مطمئن خرید کنید که پشیمون نشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    طهران

9 Dell XPS m1530 تقلبی؟

در مورد لپ تاپ Dell XPS m1530 یک علامت سوال برای من باقی است. ایتکه چرا اینقدر در ایران ارزان است!؟ شما به سایت Dell بروید و سیستمی با مشخصات CPU T9300 ، RAM 3GB ، VGA NVIDIA 8600GT 256 MB ، battery 9 cell انتخاب کنید. می بینید که حدوداً 1700دلار برایتان آب می خورد. در حالی که این سیستم در ایران حدوداً 1650 دلار هزینه بر می دارد یعنی 50 دلار کمتر!!! و این غیر ممکن است مگر در صورت استفاده از قطعات تقلبی مثل باتری! چرا که برای تعویض باتری از 6 سل به 9 سل قاعدتاً باید 165 دلار بپردازید! در حالی که این قیمت در ایران 100!!!! دلار کمتر است!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتان هم ببینید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در مورد لپ تاپ Dell XPS m1530 یک علامت سوال برای من باقی است. ایتکه چرا اینقدر در ایران ارزان است!؟ شما به سایت Dell بروید و سیستمی با مشخصات CPU T9300 ، RAM 3GB ، VGA NVIDIA 8600GT 256 MB ، battery 9 cell انتخاب کنید. می بینید که حدوداً 1700دلار برایتان آب می خورد. در حالی که این سیستم در ایران حدوداً 1650 دلار هزینه بر می دارد یعنی 50 دلار کمتر!!! و این غیر ممکن است مگر در صورت استفاده از قطعات تقلبی مثل باتری! چرا که برای تعویض باتری از 6 سل به 9 سل قاعدتاً باید 165 دلار بپردازید! در حالی که این قیمت در ایران 100!!!! دلار کمتر است!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتان هم ببینید.
    عزیز من اولا :

1- اون چیزی که در ایران میبینی ، گارانتی درست و حسابی نداره وگرنه با این کانفیگ حدود 2.000.000 هست و ساخت ایرلند (اگر با گارانتی معتبر یکساله تعمیرات مثلا زیگورات میخوای ، زنگ بزن و قیمت بگیر از خود شرکت زیگورات که از قدیم توی کار دل هست تا ببینی ... با این کانفیگ دقیقا قیمتی که من فکس کرده برام برای یوزرها 1.980.000 هست)

2- اونی که توی ایران می فروشند با این قیمت باتری اش 9 سلولی نیست (کانفیگ های پایین 6 سلولی هست ) و همچنین ساخت مالزی هست

3-کارت گرافیکش 128 مگابایتی 8400 یا 8600 هست نه 8600M GT 256MB dedicate

4- در اینجا LCD دل با فناوری WXGA Bright عرضه میشه اما اونی که توی سایت دل هست با فناوری OLED که جدید تر ، کم مصرفتر و با کیفیت تر هست

5- باورت نمیشه اگر بهت بگم قیمت دبی از کارخانه خود دل هم با free shiping اش ارزانتره

6- قطعات تقلبی نیست در ضمن اونی که توی ایران می فروشند احتمالا ویندوز ویستا نسخه پایین تر هست و با نرم افزارهای free trial که بشدت روی قیمتش در مقایسه با سایت دل که چیز کاملی برات می بنده تاثیر گذاره

7- در مورد باتری تمام باتری ها ساخت چین هست .... خرید باتری گرانتر از تعویض هست ... اما من ندیدم باتری جتقلبی دل ساهت کارخانه ای دیگر هم توی بازار باشه غیر از این که جدیدا از روش کپی زدن

8- به هر حال بازار اینطوره ... درسته ساخت کشور لهستان ، مالزی یا ایرلند هستند ولی خوب قیمت به این دلایل متفاوت هست و توی ایران و دبی ارزانتر میبینی و بیشتر به دلیل کانفیگ پایین هست نه قطعات تقلبی !!! ... پیشنهاد میکنم فقط مشخصات اصلی و تست ها و ریوو ها رو بخونید توی سایت های معتبر خارجی و برای خرید و قیمت گرفتن فقط توی بازار ایران ببینید

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم
    من بین این دو سری لپتاپ وایو سونی که خدمتتون عرض میکنم موندم کدوم رو بخرم
    کوچکی و سبکی برام مهمه ولی از طرفی هم نمیخواهم قدرت و پرفورمنس رو فدای سبکی بکنم
    متاسفانه چون هیچ کدوم از این لپتاپ ها رو از نزدیک ندیدم بهتر دیدم قبلش با شما اساتید مشورت کنم که وقتی اومدم تهران دیگه معطل نشم و فقط خرید کنم

با تشکر
    حامد

سری TZ

Standard TZ features:

* 1.20 GHz (1.33 available) Intel® Core™ 2 Duo Processor
    * Genuine Windows Vista® Business or other editions
    * Ultra portable 11.1" screen, 1" thin, 2.7 lbs.
    * Up to 120GB hard drive
    * Sprint® Mobile Broadband Wireless WAN
    * Biometric fingerprint sensor
    * 4.5 to 8.5 hours of standard battery life

$1,899.99

سری SZ
    Model Features

Premium performance PC with carbon-fiber casing, security, and wireless technology features.

Premium SZ features:

* Intel® Core™ 2 Duo Processor (up to 2.6GHz)
    * Genuine Windows Vista® Business or other editions
    * 13.3" Razor-thin LED backlit widescreen display with XBRITE™ LCD technology
    * Premium portability, 4 pounds, 1" thin
    * NVIDIA GeForce 8400M GS + Intel Graphics Media Accelerator X3100
    * CD/DVD burner
    * 3-6 hours standard battery life
    * Built-in 1.3 megapixel camera

$1,631.00

سری SZ بخر و مطمئن باش ... خیلی دلایل داره که به کرات برای دوستا نگفتم اما دوستان خودم که برایشان خرید کردم بسیار راضی اند از : سبکی ، قدرت ، کیفیت بالا و عمیر طولانی باتری و قطعات

باید حدود بودجه ات مشخص باشه و به نظرم برای خرید SZ باید بین .1.800 تا 2.000.000 کنار بزاری

پیشنهاد من اینه :

SZ 740N07
    2.5-6MB-FSB800
    2G
    250
    DVD RW
    13.3 WXGA
    830 Geforce8400M GT
    Vista-B
    1.8
    USA
    BT/Web cam/FP

با گارانتی معتبر : 1.750.000 تومان که انتخاب فوق العاده ای هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بین این چند گزینه کدام یک انتخاب بهتری است؟
    1HP Pavilion dv6880ee Entertainment Notebook
    15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen
    Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
    2.50 GHz , Level 2 cache 6 MB
    4096 MB
    320 GB SATA
    NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
    3.10 kg (6.87 lbs)
    6 Cell

2.Dell XPS M1530 Notebook
    Intel Core 2 Duo T7250, 2.0GHz/2M/800MHz, Biometric FP reader, Red colour, 2G RAM, 160G HD, DVD+/-RW, 15.4" Wide TrueLife screen with 2 MP camera, 256M NVidia VGA 8600GT, Wireless LAN, Btooth, Vista Home Premium, Drivers & Utilities CD, 9-cell Batt., 3Yr Ltd. warranty.
    2.62 Kg

3.HP Pavilion dv6899ee Special Edition Entertainment Notebook
    2.50 GHz , Level 2 cache 6 MB
    2048 MB
    250 GB SATA
    NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
    3.10 kg
    6 Cell

لازم به ذکر است که قابل حمل بودن اپ تاپ برای من مهم است. طراحی آن و تولید گرما و صدا و باتری نیز به همچنین.

همه لپ تاپ های مذکور 1.450.000 تا 1.550.000 تومان هستند و تفاوت قیمت چندانی ندارند.

اگر به فکر بازی های جدید 2008 نیستی 6880 انتخاب فوق العاده خوبی هست ... ولی از لحاظ قدرت گرافیکی بازی و عمر باتری XPS M1530 دل قوی تر هست البته زا رم و هارد و قدرت پروسس هیچ چیز به پای HP 6880 نمیرسه

من خودم بهت پیشنهاد میکنم HP بخر چون باهاش خیلی راحت تری و 6880 انتخاب بسیار عالی هست چون تمام قابلیت های جدید رو همراه خودش داره و سیستم های نرم افزاری راحت تری داره ... در سری های DV اچ پی هیچ نویز و لرزش غیر عادی شما نمیبینید حتی در هنگام کار کردن با دیسک های مشکل دار درون درایو اپتیک ... حرارت تولیدی اچ پی های سری جدید که فناوری 45 نانومتری انتل مثل T9300 و T9600 سری T9000 دارند بسیار کم و صفر هست

کلا HP ها قابل انعطاف ترند نسبت به سایر نوت بوک ها و همچنین زیبایی بخصوصی دارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان

منم با توجه به کارم مجبور شده ام که تا چند روز دیگه یه لپ تاپ بگیرم . اما هیچ گونه اطلاعی از مدل و... ندارم
    یه لپ تاپ میخوام با قیمت تقریبا 1200 برای کارهای گرافیکی . کارهایی مثل photoshop و Premiere و lllustrator برای طراحی سایت . و بتونه جواب کارهای روزانه ام رو که حدود 12 ساعت هست رو بده . از نظر سرعت هم که دیگه خوب باشه

همچنین چند روز پیش یکی از دوستانم میگفت که cpu هشت هسته ای اومده . واقعیت داره ؟

لطف کنید یه راهنمایی کامل کنید
    منتظرم
    با تشکر

داره خودمونی میشه skyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    این hp قصد نداره یه 15 اینچی با گرافیکه 8600 بزنه؟گیر داده به این 8400!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام و تشکر بخاطر اینکه همیشه به ما لطف داشتید

من متوجه نشدم مثلا acer هم free os پیدا میشه همه برند ها free os میدند بیرون وکلا مثلا توی سایت dell چطوری میشه free os را انتخاب کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام و تشکر بخاطر اینکه همیشه به ما لطف داشتید

من متوجه نشدم مثلا acer هم free os پیدا میشه همه برند ها free os میدند بیرون وکلا مثلا توی سایت dell چطوری میشه free os را انتخاب کرد

خواهش میکنم بزرگی از خود شما دوستان هست

ببین وقتی یک نفر از یک شرکت سفارش تعداد بالا میگیره برای اینکه کاهش قیمت در لپ تاپ های زیر 1000 دلار داشته باشه میاد و سفارش میده که لپ تاپ سیستم عامل نداشته باشه و یک دیسک Free MSDOS همراهش بزنند که طرف لا اقل یک دیسک همراه این لپ تاپ ببینه

برای تمام برند ها هم اینطوری هست ... میشه گفت : NON OS

توی سایت دل برای رنج های پایین در قیمت کانفیگ کردن قوتی به tab سیستم عامل رسیدید برای اون سری اگر داشت گزینه no os هم کنار نسخه های مختلف ویستا پیدا میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •