تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 209 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

در آغاز فعالیت 2mnzone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستی من قدم 175 هست و جثه ی ریزی دارم. گفتم شاید مهم باشه...

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من یه موتور تلاش مدل 82 دارم موتور خوبی بوده تا حالا ولی کم کم داره میره تو خرج. حالا میخوام یه موتور بخرم که در حد معمولی باشه.
    الان دو گزینه در ذهن دارم یکی همین سی جی های معمولی و یکی هم یه مدل کاب ایران دوچرخ داره اسم AVA JS 125 هست . به نظر شما کدومش بهتره؟
    این مدل کاب با مشکل قطعات یدکی یا گرون بودن اونها یا پیدا نشدن تعمیر کارش مواجه نیست؟
    شما چی پیشنهاد میکنید؟

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستی من قدم 175 هست و جثه ی ریزی دارم. گفتم شاید مهم باشه...
    بنظر مناسب شما نمی رسه . چون وزن این موتور حدود 160 کیلوگرمه با شتاب متفاوت از موتورسیکلت پیشین شما . اگر هم خریدید که پیشنهاد می کنم حداقل تا زمان آب بندی کامل کمتر از 40 کیلومتر در ساعت برانید تا تمرکز و تعادل موتور رو دقیقتر بشناسید و با سیستمهای ترمز و کلاچ بهتر آشنا بشید . راندن این موتور ها در بزرگراه کلا خطرناکه و مختص شما هم نیست . بخصوص با فصل بارندگی که لاستیکهای لغزان هم دارند .

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بنظر مناسب شما نمی رسه . چون وزن این موتور حدود 160 کیلوگرمه با شتاب متفاوت از موتورسیکلت پیشین شما . اگر هم خریدید که پیشنهاد می کنم حداقل تا زمان آب بندی کامل کمتر از 40 کیلومتر در ساعت برانید تا تمرکز و تعادل موتور رو دقیقتر بشناسید و با سیستمهای ترمز و کلاچ بهتر آشنا بشید . راندن این موتور ها در بزرگراه کلا خطرناکه و مختص شما هم نیست . بخصوص با فصل بارندگی که لاستیکهای لغزان هم دارند .
    ممنون از جوابتون.
    راستش من خودم خیلی محتاط هستم و مطمأناً تا کاملاً مسلط نشم رو موتر، تصمیم دارم شب ها تو جاهای خلوت تمرین کنم.
    تا چند کیلومتر کارکرد، میشه گفت که موتور آب بندی شده؟؟اگه نکته ی دیگه ای هم باید برای آب بندی بهتر رعایت کنم ممون میشم تذکر بدین.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از جوابتون.
    راستش من خودم خیلی محتاط هستم و مطمأناً تا کاملاً مسلط نشم رو موتر، تصمیم دارم شب ها تو جاهای خلوت تمرین کنم.
    تا چند کیلومتر کارکرد، میشه گفت که موتور آب بندی شده؟؟اگه نکته ی دیگه ای هم باید برای آب بندی بهتر رعایت کنم ممون میشم تذکر بدین.
    سلام
    موتورسیکلتهای پولسار عموما دفترچه تخصصی دارند که توضیحات خوبی در مورد طرز نگهداریشون نوشته شده . تقریبا هر چیزی در دفترچه توضیح مبسوط داره .
    یکسری جداول "تعمیر و بازربینی دوره ای" هم دارند که در مورد هر چیز از فیلتر گیری تا کنترل روغن ترمز و ... در اون قید شده . بهتره من چیزی نگم . اما بطور کلی معمولا کمپانیها دوره ی 1000 کیلومتر اول رو برای آب-بندی پیشنهاد می کنند . این دوره بیشتر برای موتورسیکلتهای کمپانیهای معروف ژاپن ، اروپا و امریکا اعلام می شه . برای موتورسیکلتهای هم قدرت و چیزایی که ما معمولا در ایران می تونیم سوار شیم کمی بیشتر از حد معموله که بخاطر کیفیت آلیاژ و تکنولوژی انجینه

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    موتورسیکلتهای پولسار عموما دفترچه تخصصی دارند که توضیحات خوبی در مورد طرز نگهداریشون نوشته شده . تقریبا هر چیزی در دفترچه توضیح مبسوط داره .
    یکسری جداول "تعمیر و بازربینی دوره ای" هم دارند که در مورد هر چیز از فیلتر گیری تا کنترل روغن ترمز و ... در اون قید شده . بهتره من چیزی نگم . اما بطور کلی معمولا کمپانیها دوره ی 1000 کیلومتر اول رو برای آب-بندی پیشنهاد می کنند . این دوره بیشتر برای موتورسیکلتهای کمپانیهای معروف ژاپن ، اروپا و امریکا اعلام می شه . برای موتورسیکلتهای هم قدرت و چیزایی که ما معمولا در ایران می تونیم سوار شیم کمی بیشتر از حد معموله که بخاطر کیفیت آلیاژ و تکنولوژی انجینه
    ممنون از جوابتون کامل بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام
    دوستان میخواستم نظرتونو در مورد هوندا هورنت 250 بدونم
    راستش 3 روز پیش نشستم پشتش.....
    حرف نداشت
    خیلی تمیز بود
    مدل 98
    در مورد قیمتشم اگر میشه ی صحبتی بکنید
    مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان میخواستم نظرتونو در مورد هوندا هورنت 250 بدونم
    راستش 3 روز پیش نشستم پشتش.....
    حرف نداشت
    خیلی تمیز بود
    مدل 98
    در مورد قیمتشم اگر میشه ی صحبتی بکنید
    مرسی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام
    دوستان این 135 پولسار چند تا مدل داره؟
    قیافه هاشون فرق داره؟
    اخه من تو سایت باجاج به یک شکل دیگه دیدم ولی اینی که تو خیابونه به یک شکل دیگست!!
    قضیه چیه؟

داره خودمونی میشه arash_uiq3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من بدبخت که با موتور خوردم زمین انگشت چهارم پای چپم قطع شد !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •