راستی من قدم 175 هست و جثه ی ریزی دارم. گفتم شاید مهم باشه...
راستی من قدم 175 هست و جثه ی ریزی دارم. گفتم شاید مهم باشه...
سلام
من یه موتور تلاش مدل 82 دارم موتور خوبی بوده تا حالا ولی کم کم داره میره تو خرج. حالا میخوام یه موتور بخرم که در حد معمولی باشه.
الان دو گزینه در ذهن دارم یکی همین سی جی های معمولی و یکی هم یه مدل کاب ایران دوچرخ داره اسم AVA JS 125 هست . به نظر شما کدومش بهتره؟
این مدل کاب با مشکل قطعات یدکی یا گرون بودن اونها یا پیدا نشدن تعمیر کارش مواجه نیست؟
شما چی پیشنهاد میکنید؟
بنظر مناسب شما نمی رسه . چون وزن این موتور حدود 160 کیلوگرمه با شتاب متفاوت از موتورسیکلت پیشین شما . اگر هم خریدید که پیشنهاد می کنم حداقل تا زمان آب بندی کامل کمتر از 40 کیلومتر در ساعت برانید تا تمرکز و تعادل موتور رو دقیقتر بشناسید و با سیستمهای ترمز و کلاچ بهتر آشنا بشید . راندن این موتور ها در بزرگراه کلا خطرناکه و مختص شما هم نیست . بخصوص با فصل بارندگی که لاستیکهای لغزان هم دارند .
ممنون از جوابتون.
راستش من خودم خیلی محتاط هستم و مطمأناً تا کاملاً مسلط نشم رو موتر، تصمیم دارم شب ها تو جاهای خلوت تمرین کنم.
تا چند کیلومتر کارکرد، میشه گفت که موتور آب بندی شده؟؟اگه نکته ی دیگه ای هم باید برای آب بندی بهتر رعایت کنم ممون میشم تذکر بدین.![]()
سلام
موتورسیکلتهای پولسار عموما دفترچه تخصصی دارند که توضیحات خوبی در مورد طرز نگهداریشون نوشته شده . تقریبا هر چیزی در دفترچه توضیح مبسوط داره .
یکسری جداول "تعمیر و بازربینی دوره ای" هم دارند که در مورد هر چیز از فیلتر گیری تا کنترل روغن ترمز و ... در اون قید شده . بهتره من چیزی نگم . اما بطور کلی معمولا کمپانیها دوره ی 1000 کیلومتر اول رو برای آب-بندی پیشنهاد می کنند . این دوره بیشتر برای موتورسیکلتهای کمپانیهای معروف ژاپن ، اروپا و امریکا اعلام می شه . برای موتورسیکلتهای هم قدرت و چیزایی که ما معمولا در ایران می تونیم سوار شیم کمی بیشتر از حد معموله که بخاطر کیفیت آلیاژ و تکنولوژی انجینه
ممنون از جوابتون کامل بود![]()
سلام
دوستان میخواستم نظرتونو در مورد هوندا هورنت 250 بدونم
راستش 3 روز پیش نشستم پشتش.....
حرف نداشت
خیلی تمیز بود
مدل 98
در مورد قیمتشم اگر میشه ی صحبتی بکنید
مرسی
سلام
دوستان این 135 پولسار چند تا مدل داره؟
قیافه هاشون فرق داره؟
اخه من تو سایت باجاج به یک شکل دیگه دیدم ولی اینی که تو خیابونه به یک شکل دیگست!!
قضیه چیه؟
من بدبخت که با موتور خوردم زمین انگشت چهارم پای چپم قطع شد !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)