آقا تو الکام تو قرفه ی se یه یارو خارجی یه بود میگفت x1 سنسور داره اما غیره فعاله و همه جا کار نمیکنه ( انگلیسی میگفت)
البته فکر می کنم چرت و پرت میگفت
اما با این نرم افزار می شه مطمئن شد پس یکی امتحان کنه خیالمون راحت بشه
آقا تو الکام تو قرفه ی se یه یارو خارجی یه بود میگفت x1 سنسور داره اما غیره فعاله و همه جا کار نمیکنه ( انگلیسی میگفت)
البته فکر می کنم چرت و پرت میگفت
اما با این نرم افزار می شه مطمئن شد پس یکی امتحان کنه خیالمون راحت بشه
Last edited by Hamid..God; 20-01-2009 at 20:46.
Microsoft supposed to push Windows Mobile 6.5 next month
ماه آینده توی نمایشگاه بارسلونا قرار هست Windows Mobile 6.5 معرفی بشه و 3 تا گوشی با این پلت فرم ارائه میشن.امیدواریم که سونی اریکسون یکی از این 3 تا گوشی رو معرفی کنه.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار بود x1 با wm6.5 بیاد به بازار اما چون wm6.5 به موقع آماده نشد x1 با همون wm6.1 اومد به بازار .
میگم از اون جایی که قرار بوده x1 با wm6.5 بیاد به بازار شاید یکی از این سه گوشی که شما گفتی باشه !!!!
خدا کنه !!!
x1 با ram و cpu که داره به راحتی میشه روش ویندوز 6.5 و حتی 7 نصب کرد و مشکلی از این بابت نداره
آخرین قیمت مشکی 680 با گارانتی متفرقه
آره از نظر سخت افزاری که خیلی قوی هست فقط میمونه این که سردمداران تکنولوژی چی تصمیم بگیرن !!! اگه لطف کنن و برای x1 هم wm6.5 بدن خیلی توپ میشه !!!
دوستان برای یکی از دوستام میخوام بخرم(البته با هزینه خودش) در مورد تاچش سوال کرده که چجوریه؟با انگشت قشنگ کار میکنه و خنگ نمیزنه؟؟یا حتما مداد و ناخن و ..میخواد و کار کردن باهاش راحت نیست؟
چون سايز ال سي دي كوچك هست شما فقط با قلم بايد كار كني اگر ميخواي خطا نداشته باشي در غير اينصورت حتما تا 20% خطا رو شاخشه !
تاچش مثل ایفون نیست که با انگشتت باهاش کار کنی برای اکسپریا باید کمی ناخن داشته باشیتا بتونی به راحتی باهاش کار کنی.با ناخن عملکردش خوبه ولی با انگشت نه.
البته اکسپریا با پنلها کار رو برای بعضی افرادی که میخواهند بدون در اوردن قلم کار کنند راحت کرده برای مثال خود من هم اکثرا با پنل spb mobile shell کار میکنم چون ایکانها سایز خوبی دارند و کار کردن باهاش راحته.
یکی از دوستان تو همین فروم 5800 داره اکپریا هم داره.میگفت اکسپریا تاچش بهتر و دقیقتره.حالا با این تفاسیر 5800 دیگه چی میشه! خوده منم فعلا ایی 71 دارم و میخوام بفروشمش یه تاچ بخرم.به نظر شما ان 97 هم مشکلات تاچ این گوشی هارو داره(البته سوال یه ذره ایراد داره چون گوشی نیومده..ببخشید..)
منوهای آیفون رو میشه روش ریخت با شل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)