یعنی یکی از شماها معرفت نداشت جواب من رو بده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟![]()
یعنی یکی از شماها معرفت نداشت جواب من رو بده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟![]()
مثل بقیه عزیز.یکیه . وقتی با USB وصلی یک شبکه مجازی lan برات ساخته میشه . جفت سیستمارو IP اشونو تنظیم کن و توی یک رنج بنداز مثل 192.168.0.5 و 192.168.0.50 یا هر عدد دیگه جای اون اخریه.در اخرم تنظیمات security و sharing برای فولدر یا درایوی که میخوای share کنی
برادر اول ping کن و ببین پینگ میخوره یا نه تا بعد با ip دادن وارد شو بهتر و راحت تره
این error واسه تنظیمات advance sharing settings توی network sharing center توی control panele سیستمه
همچنین تو security ی فولدر یا جایی که میخوای به اشتراک بزاری رو تنظیم کن همونطور که گفتم
ip سیستمارو موقع تنظیم بزار روی obtain an IP address automatically
بعد فولدریو که میخوای به اشتراک بزاری رو راست کلیک کن برو properties اونجا دو تا سر برگ میبینی به نامهای security و sharing
توی sharing برو گزینه share رو بزن و تو قسمت بعدی everyone رو add کن و تیکای زیر allow رو بزن براش
بعد به security برو edit رو بزن روی add کلیک کن سپس everyone رو اینجام وارد کن و تیکهای allow رو همرو بزن
مرسی ولی گرینه اول که گفتی آی پی سیستمارو بزارم رو اتوماتیک که دیگه سیستم ها شیر نمیشن . من اتوگذاشتم هردورو ولی هیچ کدوم دیگه همدیگه رو پیدا نکردن . فقط خودشونو پیدا میکنن ؟!!!!
ولی من دوباره اعداد رو دادم و همدیگه پیدا کردن ..در کل مشکل من وارد شدن از دسکتاپ به لپ تاپه . ( یعنی لپ تاپم کاملا وارد دسکتاپ میشه )
توی دسکتاپ وقتی پنگ لپ تاپ رو میگیرم ارور request time out میده ولی از توی لپ تاپ پنگ دسکتاپ رو میگیرم مشکلی نداره ... آخه این یعنی چی مگه میشه ؟ به نظرت به خاطر اتصال بی سیم لپ تاپ نیست ؟
اینم اعدادی که میدم به دستگاها .. منتها برای لپ تاپ عدد آخری آی پی رو 2 میدم و بقیه همون ...
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 17-12-2012 at 13:46.
چقدر مسخره ... بی خیال وایرلس شدم و لپ تاپ رو با کابل به مودم و دسکتاپ رو هم با کابل به مودم وصل کردم مشکل حل شد .. یعنی اینکه لپ تاپ با وایرلس به مودم وصل باشه نمیشه ؟ خیلی مسخرست که ...![]()
اقا دستت درد نکنه شیر شد بسیار عالی فقط چون مودم من نسل جی هست سرعت خیلی پایینه وقتی خواستیم یه فیلم 720p رو کپی کنیم با نهایت 4 مگ کپی میکرد
فقط اگر میشد از وایرلس مادربردم که نسل n هست شیر کنم عالی میشد
برای این کار تو cmd->ipconfig رو زدم و ای پی وایرلس مادربرد رو گرفتم و رفتم روی لپ تاپ از سرچ استارت منو با دو تا \\ ای پی مادربرد رو سرچ کردم اما چیزی پیدا نکرد به خاطر همین اومد از پی سی رفتم به قسمت
network and sharing center->change adapter settings-> wireless network connection 2-> properties-> internet protocol version 4 (tcp/ipv4)-> properties
مقادیر ip address و subnet mask بود ولی default geteway و preferred DNS server و alternete DNS sever خالی بود
رفتم رو لپ تاپ و مقادیر ای پی ادرس رو با یه شماره اخر بالاتر و مقادیر سابنت مسک رو هم زدم و بقیه رو خالی گذاشتم دقیقا مثل پی سی اما با این وجود باز هم لپ تاپ مادربرد رو نشناخت
به نظرت باید چی کار کنم؟
راستی گفتی برای شیر کردن بازی باید فایروال ها اجازه بدن منظورت فایروال ویندوز هست یا فایروال مودم؟
اصلا چطوری میشه بازی رو شیر کرد؟تا به حال بازی شیر نکردم
Last edited by osmaan; 17-12-2012 at 19:10.
با سلام
من یه مودم معمولی (بدون وایرلس) با یه پورت usb و یه پورت lan دارم . میخواستم با یکی از دوستام که در آپارتمانی در طبقه زیرین واحد ماهستش اینترنتم رو شبکه کنم. میخواستم ببینم با این مودمم میشه اینکارو کرد ؟ اگه میشه چطوری؟اگه نمیشه و باید مودم وایرلس بگیرم آیا جواب میده با توجه به اینکه یک طبقه فاصله داریم؟(در ضمن دوستم سیستم داره یعنی شبکه بی سیم نداره)
چرا نشه اخه من خودم اینجا یک pc ی 2 تا لبتاپ با وایرلس که همه هم به هم شبکن تا گوشیا مم شبکه ان فقط همش به تنظیمات بستگی داره
بازی موقعی که سرور بسازی توش شروع میکنه به broadcast کردن و اون یکی سیستم خودش پیدا میکنه نیاز به share کردنه چیزی نیست
firewall ی ویندوز منطورمه
و اصلا منظورت و از IP ی ماردبورد نفهمیدم
برای بالا بردن سرعت باید از مودم با پهنای بانده بالا استفاده کنی که خیلی گرون تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)