هر کدوم به یه نحوی زیباست. ولی چرا عکس دومی مات شده. ادیت رنگ هم لازمه.نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شخصه اولی رو میپسندم.
هر کدوم به یه نحوی زیباست. ولی چرا عکس دومی مات شده. ادیت رنگ هم لازمه.نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شخصه اولی رو میپسندم.
اینو از مجموع دو عکس درست کردم !
اولی :
محتوای مخفی: عکس 1
اینم دومی :
محتوای مخفی: عکس 2
همین
که شده این :![]()
iso-80
f 3.5
1/125
رنگ ؟ کادر ؟ زاویه ؟
بهترین عکس صفحه
ماشالله یهو همه اومدن ها
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
و اما شما دوست گلم
تا حالا ندیده بودم کسی با موبایل این چنین هنر نمایی کنه افرین
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
ممنونم از عکسات ولی حالم بد شدنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده بزارید منون میشم
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
واقعا حیف شما دوربین حرفه ای با خودتون این ور اونور نمیبرید وگرنه عکاس فوق العاده ای میشدید عزیزم
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
هادی جان رنگش خیلی شد فکر کنم چون با موبایل هست دست نزنن بهتر باشه چون میرزه به هم کلا
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
بهترین عکس این صفحه
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
این بهتره ولی فوکوس درست نیستنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
نویزا خیلی زیاد هست ولی چون مبایل بود عالی هستن افرین
واقعا عالی هستن
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
هادی جان عالی کار کردی افرین
فوتوشاپت خیلی خوب هست
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
رنگ کم
فوکوس بد
زاویه بد
کادر بد
فکر کنم عجله داشتی![]()
سلام
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ،چون دیدم همه حرفه ای هستن گفتم اینجا بپرسم
دوستان این عکس هایی که از گل ها میگیرید ؟ من هر کاری میکنم نمیتونم اینجوری بگیرم دوربین عکاسی ندارم با موبایل نمیتونم
مثلا گل واضح میفته پشت عکس تار میشهیا برعکس
ممنون میشم کمکم کنید
مدل موبایل هم n86 هست
رنگ کم---- خودم فکر میکردم زیاده!!!!!!!رنگ کم
فوکوس بد
زاویه بد
کادر بد
فکر کنم عجله داشتی![]()
فو کوس بد ---- عکس کراپ 100% شده.
زاویه بد ----- شرمنده
کادر بد ---- شرمنده
ممنون از نظرت![]()
دوست عزیز اینجا داره از هم یاد میگیریم منم هروقت میام اینجا به اطلاعاتم اضافه میشه.
منم همینجوری میخام بدی یا خوبیه عکسا گفته بشه.
متشکرم.
من از همه چیز بیشتر با رنگ عکسام مشکل دارم که کم کم از شما ها یاد میگیرم.![]()
همه رفتن تو گار گل و گیاه
Canon EOS 350D DIGITAL
1/4
iso-100
![]()
صحبت های mh جان درسته و تایید می شه !
یکم کادر بسته تر بود عالی میشد ! که گفتی 100 % کراپ !!! یعنی خیلی از دور ؟!
این جور سوژه ها رو نزدیک بگیرید بهتره !
کلوز آپ
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
به به به این میگن عکس
عالی اسپاک جان !تو عکس کلا 3 تا رنگ هست !
مشکی !
سبز !
قرمز !
واقعا تاثیر گذاره !
ممنون از عکست
اگه می شه یه سایز 2000 در 1500 این عکس رو واسه من آپ کن !
attari جان ممنون از نظراتت
خیلی روحیه دادی
Sony Ericsson K800i
اینم یه سری منظره !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)