تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 182 از 465 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

داره خودمونی میشه sims232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

و سعی کنید تا جمعه هفته اینده ایمل های خودتون رو بزاری تا شنبه همه یک کنفرانس در مورد این بازی تشکیل بدیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در زمن همون جور که گفته شده سیمس 3 در راه است ولی از الان بگم که سیستم هتون رو فول کنید چون از گرافیک بالایی بر خوردار است تا فردا چند عکس زیا از محیط این بازی برای شما میگزارم[]

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اينم از خونه اي كه من ساختم:

سلام
    maggy جان این خونه عالیه
    اگه خودت ساختی باید بهت آفرین بگم
    بای

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

maggy نگفتی موضوع امتحان چیه؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    maggy جان این خونه عالیه
    اگه خودت ساختی باید بهت آفرین بگم
    بای
    پس كي ساخته؟
    مگه من هزار دفعه نگفتم موضوع امتحان يا ساخت لباسه يا ساخت خونه هر كدوم كه راحتيد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من حمیدرضا هستم 25ساله اومدم تا تمام اطلاعات خودم رو در مورد این بازی در اختیار شما بگزارم
    راستش کار من طراحی سه بعدی است ولی دوست دارم در تاپیک های شما فعالیت کنم پس سوال هاتون رو بپرسی البته با اجازه مسعول تایپک که خوشحال میشم نام خودشون رو به من بگن
    تاپيك سيمز 2 اينجاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن لطفا در مورد سيمز 3 توي تاپيك بالا بحث نشه چون اين تاپيك در مورد سيمز 2 هست
    اگر هم خيلي علاقمند هستيد در مورد سيمز 3 بحث كنيد در قسمت اخبار و رمز بازيها تاپيكي به نام سيمز 3 باز كنيد و اطلاعاتتون رو در مورد اين بازي اونجا مطرح كنيد
    ممنون

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12 salam

man bad az omri oomadam ama ba computere taze doros shode. nemidoonam chera farsim moshkel dare. sorry ke daram intori minevisam. maggy joon mikhay emtehan begiri tooye emtahana????
    age too in modat ke naboodam dars dade shode begid be man ke donbalesh begardam tooye in ye alame safhe

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

man bad az omri oomadam ama ba computere taze doros shode. nemidoonam chera farsim moshkel dare. sorry ke daram intori minevisam. maggy joon mikhay emtehan begiri tooye emtahana????
    age too in modat ke naboodam dars dade shode begid be man ke donbalesh begardam tooye in ye alame safhe
    نه عزيز من درس ندادم
    منظورم خونه سازي بود

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

1-چه جوری میشه عروسی راه انداخت(خواستگاری کردن رو بلدم)
    2-در the sims 2 : pets چه جوری میشه طوطی انتخاب کرد
    3-آیا راهی برای به هم ترکیب کردن پک های اصلی بازی (به غیر از stuff ها) هست. مثلا در عین حال که به دانشگاه می روم به پارتی های nightLife نیز بروم...!!یا مثلا با یک کاراکتر هم بتونم در open for business کار کنم و هم در پارتی های شبانه بروم
    4-آیا سایتی در اینترنت هست که بشه از اونجا آیتم های گوناگونی از بازی the sims 2 دانلود کرد.یا رنگ های ترکیبی و کاغذ دیواری و غیره در اختیار ما بزاره یا خونه های جدیدی که خودشون ساختن رو به ما نشون بده تا ما بتونیم اونا رو دانلود کنیم
    5-در برخی مواقع خاص ، یه خرگوش پیدا میشه .واقعا هدف از ظاهر شدن این خرگوش چیست؟
    6-گاهی اوقات نوعی مزاحم پیدا میشه که یه تفنگ داره(فکر نکنم دزد باشه چون دزد تا به حال چند بار خونمو زده) معمولا این فرد با ماشین میاد. اسم و قصد این آدم چیه!؟ و راه مقابله با اون چیه!؟؟
    7- گاهی اوقات زنی با ماشین استیشن میاد که به زور به ما بچه میده و ما راه دیگه ای جز پذیرفتن بچه نداریم. آیا این زن در مواقع ویژه ای ظاهر میشه یا نه .راه مقابله با اون چیه!!؟؟
    8-در یکی از سه شهر بازی که از اول ، خود سازنده اونا رو فراهم کرده ، خانواده ای زندگی میکنند که سبز رنگ هستند(پوست سبزی دارن). و جالب اونجاست که بچه ی اونا هم سبز رنگ میشه. در مورد اینا چه میدونید...؟
    9-من از زمانی که کد های تقلب اصلی بازی رو به زبان انگلیسی گرفتم ، فقط رمز پول اون به درد من خورد. و از بقیه سر در نیاوردم. حتما شما هم با اونا روبرو شدید. اگه راهنمای فارسی کل کد های تقلب اصلی و فرعی بازی رو دارین یا لینک اون رو به زبان فارسی دارین لطفا دریغ نکنین
    10- چه جوری میشه از مسابقات شنا و از این قبیل مسابقات در سطح شهر با خبر شد!!؟؟
    11- یه سری خونه های منحصر به فردی در این سه شهر یافت می شوند که دارای مصالح خاصی هستند.... چه جوری میشه این مصالح رو برای ساخت و ساز گیر آورد.؟؟
    12- سیمز ها به چه زبانی صحبت می کنند!!؟؟
    13- سایتی نیست که در مورد عملکرد تک تک وسایل درون The Sims 2 به ما کمک کنه و توضیح مختصری راجع به هر وسیله ای به ما بده!!؟؟

ببخشید که بدون سلام و احوال پرسی وارد تاپیک The Sims شما شدم و این همه سوال کردم ..... اگه زحمتی نیست تا اونجایی که براتون مقدوره به سوالات من جواب بدید....... با تشکر فراوان از همه ی عاشقان دنیای سیمز ها.............

اینجانب، عاشق و دلباخته و در به در The Sims 2.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •