تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 326 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چرا در این مثال مشخص نیست؟
    چرا اگه کوچیک اول باشه میشه صفر؟! خب مگه باقی مانده تقسیم 3 بر 100 ، 3 نمیشه؟
    خوب خدا خیرت بده جواب خودت رو خودت دادی!!!
    در حالت اول 3*33 +1 =100 (یک باقی مانده)
    در حالت دوم 100*0.03 + 0 = 3 (صفر باقی مانده) اما جواب رایانه 3 چون تقیسم رو به صورت صحیح انجام می ده یعنی دیگه به اعشار کاری نداره

فرمول محاسبه ی باقی مانده:
    a=3
    b=100
    k=0.03<-----a/b=k
    k*b-a=r ------>0.03*100-3=0

اما رایانه k=0 , علامت عدد اول قرار میده که می شه
    0*100-3=-3 علامت عدد اول مثبت جواب 3 در مثال خودت هم این رو داریم منظروم از این اعداد پیدا نمیشه وقتی هست که شما می خواهید باقی مانده ی غیر صحیح رو داشته باشید که
    در برنامه به شما ایراد می گیره و باید تابع رو خودت با نوع متغییر های مورد نظرت بنویسی.
    راستی سوالت رو درست متوجه نشدم مشکلی پیش نمیاد اگر هر دو عدد صحیح باشند اما به وقتایی نیازه که جواب کامل داشته باشیم با هر دو عدد ممیز شناورند دیگه اونجاست که به مشکل بر می خوری --->اما اگه چیز دیگه ای هست بگو چون مطمئن نستم سوالت چیه!!
    موفق باشی

2. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان ترم 3 کامپیوترم-درسای برنامه نویسیمون هم فکر کنم تموم شده(مبانی و پیشرفته) هردوتا هم سی پلاس پلاس خوندیم
    الان واقعن سردرگمم نمیدونم چیکار کنم نمیخوام در حد دانشگاه بمونم الان چندتا راه فکر میکنم که میتونم انجام بدم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم که کدوم رو انجام بدم مسئلن:
    1- سی پلاس پلاس رو بیشتر تمرین کنم حرفه ای بشم توش (اگه اینو پیشنهاد میکنین راهشم لطفن بگین تا کلاسا خوب بلدم ولی توابعی که توی خود سی پلاس تعریف شده رو خوب بلد نیستم)
    2- جاوا یاد بگیرم
    3-سی شارپ یاد بگیرم
    4-لینوکس یاد بگیرم

اگه کمکم کنین خیلی ممنون میشم خیلی سردرگمم
    مرسی

داره خودمونی میشه jetfire72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    somewhere in time

پيش فرض

خوب خدا خیرت بده جواب خودت رو خودت دادی!!!
    در حالت اول 3*33 +1 =100 (یک باقی مانده)
    در حالت دوم 100*0.03 + 0 = 3 (صفر باقی مانده) اما جواب رایانه 3 چون تقیسم رو به صورت صحیح انجام می ده یعنی دیگه به اعشار کاری نداره

فرمول محاسبه ی باقی مانده:
    a=3
    b=100
    k=0.03<-----a/b=k
    k*b-a=r ------>0.03*100-3=0

اما رایانه k=0 , علامت عدد اول قرار میده که می شه
    0*100-3=-3 علامت عدد اول مثبت جواب 3 در مثال خودت هم این رو داریم منظروم از این اعداد پیدا نمیشه وقتی هست که شما می خواهید باقی مانده ی غیر صحیح رو داشته باشید که
    در برنامه به شما ایراد می گیره و باید تابع رو خودت با نوع متغییر های مورد نظرت بنویسی.
    راستی سوالت رو درست متوجه نشدم مشکلی پیش نمیاد اگر هر دو عدد صحیح باشند اما به وقتایی نیازه که جواب کامل داشته باشیم با هر دو عدد ممیز شناورند دیگه اونجاست که به مشکل بر می خوری --->اما اگه چیز دیگه ای هست بگو چون مطمئن نستم سوالت چیه!!
    موفق باشی
    واقعا ممنون از این که وقت گذاشتی
    به قول خودت من منظورم تقسیم صحیح است وگرنه اگه اعشار قرار باشه داشته باشیم دیگه باقی مونده معنی نداره که چون همیشه صفر میشه
    من دانشجوی ترم1 کامپیوترم استادمون یه برنامه برای محاسبه ب.م.م نوشت که اول a و b رو دریافت میکرد ولی خب معلوم نیست کدوم بزرگتره کدوم کوچیکتر. حالا یه جا از برنامه نوشته بود a mod b ---> c حالا استادمون پرسید اگه b از a بزرگتر باشه چه مشکلی پیش میاد
    بازم تشکر

5. این کاربر از jetfire72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان ترم 3 کامپیوترم-درسای برنامه نویسیمون هم فکر کنم تموم شده(مبانی و پیشرفته) هردوتا هم سی پلاس پلاس خوندیم
    الان واقعن سردرگمم نمیدونم چیکار کنم نمیخوام در حد دانشگاه بمونم الان چندتا راه فکر میکنم که میتونم انجام بدم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم که کدوم رو انجام بدم مسئلن:
    1- سی پلاس پلاس رو بیشتر تمرین کنم حرفه ای بشم توش (اگه اینو پیشنهاد میکنین راهشم لطفن بگین تا کلاسا خوب بلدم ولی توابعی که توی خود سی پلاس تعریف شده رو خوب بلد نیستم)
    2- جاوا یاد بگیرم
    3-سی شارپ یاد بگیرم
    4-لینوکس یاد بگیرم

اگه کمکم کنین خیلی ممنون میشم خیلی سردرگمم
    مرسی
    دوست عزیز می خواهی چیکاره بشی ؟؟؟ (انشا نیست!!!)
    اگه می خوای در عرصه ی برنامه نویسی و توسعه ی ماکروسافت پیش بری که باید قید سی رو بزنی بری سراغ زبان ها کاملا شیی مثل همون c.# جاوا و ... که همش نیازه
    اگه می خواهی در عرصه ی امنیت شبکه فعالیت کنی که کارت در اومده!!!! باید از سی ++ گرفته تا حتی با html , Php وPerl واز همه مهمتر اسمبل رو بلد باشی تا متد های شبکه و سخت افزاری ....
    اگه می خواهی در عرصه ی اگه می خواهی در زمینه ی هوش مصنوعی و رو بو کاپ از این جور کارا فعالیت داشته باشی همون سی خوبه اما پایتون خیلی بهتره و باید ریاضی و آمار (غزلیات عشق مال جان فروند)رو مثل جونت دوست داشته باشی..
    اگه الان ترکیدی از این همه یاد گرفتن زیاد نارا حت نشو چون راه های میان بری هم هست ونم اینه که به کاری که می کنی عشق داشته باشی

راستی اینم بگم که هچ کدوم در آمد درست حسابی ندارند البته اگه از استادا بپرسی می گن که هر کدوم کلی پول می تونی در بیاری اما من می گم وقتی که سنت شد هم سن استاد اون وقت می تونی اونقدر در بیاری اما خودت باید ببینی چی دوست داری
    هیچ کس نمی تونه عشق به کاری رو به کسی تزریق کنه!!!!

من که جای تو بودم می رفتم دنبال هوش مصنوعی و از الان شروع به یاد گیری مبانی می کردم چون توی دانشگاه راحت ادم به جواب می رسه!!

7. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    خب الان میدونم که شبکه دوست ندارم خیلی ,یه کلاس 10جلسه ای تئوری شبکه داشتیم همش راجع به بستن کامپیوترا بهم دیگه بود خوشم نیومد(حالا نمیدونم همش اینجوریه یا نه)
    ربوکاپ دوست دارم ولی کسی توی دانشگامون نیست که پایه باشه تنها میشم رباتیک هم که تیمیه
    هوش مصنوعی رو میشه توضیح بدی یخورده... چجوریه؟کارش چیه؟تو این زمینه جاوا و c# و لینوکس رو باید بخونم از الان؟
    مرسی

9. این کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آره اولش این جوری یه که باید سیستم اترنت درست کنی اما خیلی گسترده تر می شه دیگه حتما از network+ شنیدی!!
    اما هوش مصنوعی شما نیاز نیست که سی شارپ و لینوکس یاد بگیری فقط باید بتونی الگوریتم هوش مند طراحی کنی زبان برای هوش مصنوعی معمولا پایتون یا همون سی خودمونه به زبان برنامه سازی فقط به عنوان ابزار بیان افکارت توجه می شه کار بردش خیلیه و اگه ادامه بدی دیگه مشکلی از نظر مالی نداری البته باید ریاضی رو بپرستی !!! کلا یه آدم دیوانه می شی !!(شوخی کردم نبابا این حرفا نیست!!) ولی به عنون مثال می تونی یه برنامه رو که قرار سال ها با یه ابر کامپیوتر محاسبه بشه رو در عرض چند دقیقه با یه رایانه ی معمولی حساب کنی دی گه خودت ببین هوش مصنوعی چیه ولی بهتره از الان شروع کنی تا جلو باشی!!! تازه یه چیز دیگه هم یادم رفته بود اصل روبو کاپ هم هوش مصنوعیه حتی ناسا هم یکی از اصلی ترین مراکز توسعه ی هوش مصنوعی داره
    Last edited by samasara; 30-09-2012 at 22:18. دليل: از قلم اتادن مطاب

11. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ashl7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام...کسی میتونه تو نوشتن این دوتا برنامه کمک کنه؟! به زبان C میخاستم ببینم چطور نوشته میشن...
    من فقط در حد function, loop,array...بلدم (تازه کارم)

Suppose you want to develop a program to play lottery. The program randomly generates a Lottery of a two-digit number, prompts the user to enter a two-digit number, and determines whether the user wins according to the following rule
    If the user input matches the lottery in exact order , the awards is $10,000.
    If the user input matches the lottery, the awards is $3,000.
    If one digit in the user input matches a digit in the lottery, the awards is $1,000

Write a Complete program for the following specification
    The SerialNumber class takes a serial number in the form of LLLLLLLLLLLL-DDDDDDDDD-LLLLLLLLL where each L is a letter and each D is a digit. The serial number has three groups

...of characters, separated by hyphen

Note: This time any number of letters followed by - followed by any number of digit followed by– followed by any number of letters

Example

String serial1= "GHFFFFFTRJ-8978888885-AQTTTTWR"; // Valid
    String serial2 = "GHT7J-8975-AQWR"; // Invalid
    String serial3 = "GHTRJ-8J75-AQWR"; // Invalid

String serial4 = "GHTRJ-8975-AQ2R"; // Invalid

سوال اول ...چطور یه برنامه بسازم که خودش راندوم یه عدد دو رقمی رو انتخاب کنه؟!
    در مورد سوال دوم...به همون سادگی هست که فکر میکنم؟یه چیزی مثله اینی که نوشتم؟! فقط نمیدونم چطوری خط تیره بزارم وستشون!!!
    "scanf("%c%c%c%c%c-%d%d%d%d%d-%c%c%c%c%c"،a,b,c.....)،"
    Last edited by ashl7; 10-10-2012 at 09:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

درباره مرتب سازی ادغامی یا همون merg sort یکم راهنمایی میخواستم و اینکه کد این تابع در حالتی که عمل merg رو داره انجام میده چی است البته به زبان ++C؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
    Last edited by tasmin; 10-10-2012 at 15:38.

داره خودمونی میشه ashl7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من متوجه شدم که نباید تو این فروم درخاست کد کرد...اگه میشه فقط یکی به من به چطور یه عدد رو راندوم انتخاب کنه برنامم؟! میدونم یه دستور هست rand()....والی نمیدونم تو کدوم headline هستش و نمیدونم چطور اجراش کنم!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من متوجه شدم که نباید تو این فروم درخاست کد کرد...اگه میشه فقط یکی به من به چطور یه عدد رو راندوم انتخاب کنه برنامم؟! میدونم یه دستور هست rand()....والی نمیدونم تو کدوم headline هستش و نمیدونم چطور اجراش کنم!!!!
    این قسمت ها رو ببینید اگر متوجه نشدید توضیح خواهم داد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •