تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 182 از 2403 اولاول ... 821321721781791801811821831841851861922322826821182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سهیل جان من واقعا یه خسته نباشید باید به تو بگم که همیشه آماده ی پاسخگویی به سوالات مکرر پدرام هستی
    اخه نوید جان چکار کنم میام میبینیم این سوالاتشو بخدا فکر میکنم سرکارم اما بازم دلم نمیاد.خداروشاهد میگیرم امروز اومدم به تاپیک سر زدم سوالشو دیدم صفحرو بستم چندقیقه ایمیلمو چک کردم دلم نیومد دوباره اومدم تو این صفحه جوابشو دادم.اخه من بدمیگم بهش ؟دوستای دیگه هم حرف منو میزنن بابا یکم باید دقت کنه و به منابعی که میزاریم با دقت مطالعه کنه که اصلا انگار نه انگار

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kav3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این شاتل که تازه اومده قیمت‌هاش مثل اندیشه هست و با این تفاوت که شاتل ADSL2+ هست که باید بهتر هم باشه. آیا میشه بهش اطمینان کرد فعلا؟ با وضعیت فعلی قیمتها استفاده از Dial-up به صرفه نیست.
    Last edited by Kav3h; 26-02-2011 at 13:41.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

چندتا سوال مهم داشتم که مدتیه ذهنم رو مشغول کرده:
    - آیا سرعت دریافت و ارسال داده در ADSL بیشتر Dial-up است؟
    - آیا خط تلفن اشغال می‌شه؟
    - و اینکه هزینه ADSL ساعتی چه‌قدر می‌باشد ؟!!
    شوخی بود؛ ولی جدی، این شاتل که تازه اومده قیمت‌هاش مثل اندیشه هست و با این تفاوت که شاتل ADSL2+ هست که باید بهتر هم باشه. آیا میشه بهش اطمینان کرد فعلا؟ با وضعیت فعلی قیمتها استفاده از Dial-up به صرفه نیست.
    دوست عزیز ADSL با ADSL2+ فرقش در یک چیزه DSL2+ نویز ارتباطی ازش حذف شده.یعنی به طور کل یعنی معادله زیر
    ADSL2+ مساوی است با ADSL منهای نویزهای ارتباطی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چندتا سوال مهم داشتم که مدتیه ذهنم رو مشغول کرده:
    - آیا سرعت دریافت و ارسال داده در ADSL بیشتر Dial-up است؟
    - آیا خط تلفن اشغال می‌شه؟
    - و اینکه هزینه ADSL ساعتی چه‌قدر می‌باشد ؟!!
    شوخی بود؛ ولی جدی، این شاتل که تازه اومده قیمت‌هاش مثل اندیشه هست و با این تفاوت که شاتل ADSL2+ هست که باید بهتر هم باشه. آیا میشه بهش اطمینان کرد فعلا؟ با وضعیت فعلی قیمتها استفاده از Dial-up به صرفه نیست.
    adsl و adsl2+ فرقشون اینه که تو adsl سرعت ماکزیمم 8Mbps الی 12Mbpsهست ولی تو adsl2+ 24 Mbps هست.
    ماکزیمم سرعت uplink تو adsl 1mbps هست و تو adsl2+ 3mbps(البته annex M). یعنی تو سرعتای پایین adsl , adsl2 مثل همن فقط adsl2+ به طور جزیی بردش بیشتری. البته فرقای دیگه ای هم دارن ولی برای سرویسهای کم سرعت فرقی نمیکنه.
    یعنی اگه شما سرویست 256kbps هست خیلی فرق نمیکنه که شرکت سرویس دهنده adsl داره یا adsl2+.

ضمنا اندیشه کل تجهیزاتشو adsl2+ کرده. اگه شک داری برو مدمتو چک کن. نوشته adsl2+ کانت شدی.
    ضمنا اینکه شاتل اینجوری تبلیغ کرده فقط برای گول زدن کابرایی که کمتر از این چیزا سر در میارن. الان دیگه تقریبا همه شرکتا تجهیزاتشون adsl2+ هست. پس نگران نباش اندیشه هم adsl2+ هست. فکر کنم پارس انلاین هم adsl2+ هست. پس خیلی به این چیزا توجه نکن کلک بازازیه

میتونی تو google سرچ کنی adsl2+ wiki خودت میبینی.

5. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

adsl و adsl2+ فرقشون اینه که تو adsl سرعت ماکزیمم 8Mbps الی 12Mbpsهست ولی تو adsl2+ 24 Mbps هست.
    ماکزیمم سرعت uplink تو adsl 1mbps هست و تو adsl2+ 3mbps(البته annex M). یعنی تو سرعتای پایین adsl , adsl2 مثل همن فقط adsl2+ به طور جزیی بردش بیشتری. البته فرقای دیگه ای هم دارن ولی برای سرویسهای کم سرعت فرقی نمیکنه.
    یعنی اگه شما سرویست 256kbps هست خیلی فرق نمیکنه که شرکت سرویس دهنده adsl داره یا adsl2+.

ضمنا اندیشه کل تجهیزاتشو adsl2+ کرده. اگه شک داری برو مدمتو چک کن. نوشته adsl2+ کانت شدی.
    ضمنا اینکه شاتل اینجوری تبلیغ کرده فقط برای گول زدن کابرایی که کمتر از این چیزا سر در میارن. الان دیگه تقریبا همه شرکتا تجهیزاتشون adsl2+ هست. پس نگران نباش اندیشه هم adsl2+ هست. فکر کنم پارس انلاین هم adsl2+ هست. پس خیلی به این چیزا توجه نکن کلک بازازیه

میتونی تو google سرچ کنی adsl2+ wiki خودت میبینی.
    حذف نویز میدانی از ADSL رو فراموش کردی.با توجه به زیرساخت ضعیف مخابراتی ایران قوق العاده مهم هست

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حذف نویز میدانی از ADSL رو فراموش کردی.با توجه به زیرساخت ضعیف مخابراتی ایران قوق العاده مهم هست
    منظورم اینه که چه این سرویس خوب باشه چه بد باشه اینو بقیه هم دارن. نباید کاربر رو به اشتباه بندازن که فقط خودشون اینو دارن و بقیه ندارن. مثل اون دوست عزیز که فکر کرد این یک چیزی جدیده و فقط اونا دارن. الان تو رشت اندیشه و پارس هم adsl2+ هستن.

در آغاز فعالیت hamed22-24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همینی که شما میگی(.الان شما باید هردو پی سی رو طوری تنظیم کنید که خودکار به اینترنت متصل باشه)
    می تونید اگه زحمتی نیست اینجا مرحله به مرحله توضیح بدید. میدونید که یه pc با sub ویکی با کابله lan به مودم وصلن و من می خوام هردو همزمان اینترنت داشته باشن مثل قبل.
    جواب سوال من بدید لطفا

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام بچه ها امروز یه چیزه جالب تو سایته crm اندیشه دیدم به نام امتیاز ماله من 0 بود زنگ زدم پشتیبانی اونا وصل کردن مشترکین و اخرش گفتن داریم تست می کنیم که یه چیزی مثل معرف داریم می زاریم که اگه کسی رو معرفی کنی یه تخفیفی به نفر اول می دن هر چی پرسیدم درصدش چجوره واز کی می خواین بزارین چیزی نگفتن ولی گفتن خیلی زود اجرا می شه ای کاش زودتر می ذاشتن ولی الانم خیلی حال می ده من یه جند نفری رو می شناسم که خودم معرفیشون کنم ببینم چقدر تخفیف می دن

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام بچه ها امروز یه چیزه جالب تو سایته crm اندیشه دیدم به نام امتیاز ماله من 0 بود زنگ زدم پشتیبانی اونا وصل کردن مشترکین و اخرش گفتن داریم تست می کنیم که یه چیزی مثل معرف داریم می زاریم که اگه کسی رو معرفی کنی یه تخفیفی به نفر اول می دن هر چی پرسیدم درصدش چجوره واز کی می خواین بزارین چیزی نگفتن ولی گفتن خیلی زود اجرا می شه ای کاش زودتر می ذاشتن ولی الانم خیلی حال می ده من یه جند نفری رو می شناسم که خودم معرفیشون کنم ببینم چقدر تخفیف می دن
    من یه 50 /60 نفری رو معرفی کردم تا حالا که چیزی گیر ما نیومد
    باید زود تر چنین چیزی میزاشتن !

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من یه 50 /60 نفری رو معرفی کردم تا حالا که چیزی گیر ما نیومد
    باید زود تر چنین چیزی میزاشتن !
    اما من جدا به فکر افتادم و با 2 تا از دوستام صحبت کردم فقط خدا کنه تا یه هفته دیگه بزارن چون خیلی نمی تونم اینا رو معطل کنم البته راست می گی منم حداقل 7 تا 8 نفرو معرفی کردم اما بازم کسایی هستن که بتونم معرفی کنم البته درصدش هم مهمه اگه خصیص بازی در نیارن حال می ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •