تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 183 اولاول ... 82132172178179180181182183 آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

یکی از دوستان عزیز (huggy)که زحمت ترجمه داستان بازی رو انجام میدن هنوز چیتر چهارده و پانزده رو ننوشتن؟ما مردیم و زنده شدیم
    برادر کجایی؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

من این مرحله که ویتو میفهمه کی پدرشو کشته رو نمیتونم رد کنم حتی رو ایزی نمیتونم..اونجا که اون اولی رو میکشیم بعد باید بریم تو انبار دنبال اون مرد چاقه اونجا میکشنم 20 دفعه بیشتر رفتم..هنوز تیر نزده با کوکتول مولوتف میزنن...کجا وابسم یا چطور بکشمشون گیر ککردم بچه ها کممممک

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من این مرحله که ویتو میفهمه کی پدرشو کشته رو نمیتونم رد کنم حتی رو ایزی نمیتونم..اونجا که اون اولی رو میکشیم بعد باید بریم تو انبار دنبال اون مرد چاقه اونجا میکشنم 20 دفعه بیشتر رفتم..هنوز تیر نزده با کوکتول مولوتف میزنن...کجا وابسم یا چطور بکشمشون گیر ککردم بچه ها کممممک
    یه ماشین بیرونه ساختمون پارکه...سوارش شو باهاش برو داخل بعد ازش پیاده شو پشتش کاور بگیر

4. این کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

اونجا رو منم مشكل داشتم.
    تنها كاري كه ميكنه اين كه تا ميري تو انبار 2.3 تا آدم اوليا رو كه كشتي زود از اون پله ها برو بالا و اون مرتيكه رو بكش وگرنه همينجور هي آدم ميباره!

6. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

امتحان کنم ببینم چی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

warning: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

سلام دوستان شرمنده که خیلی خیلی دیر شدش !!
    چپتر 14(25 سپتامبر)

محتوای مخفی: چپتر 14 
    آپارتمان ویتو
    تلفن زنگ میزنه و جو پشت خطه و میگه : ادی یه کاری داره که توش پول خوبیه !! و ما هم میتونیم پولودیم به برونو !!
    تو ماشین جو
    جو: ادی گفت که این کار برای خانوادس!! این یارویی که میریم بکشیمش خیلی وقته که دنبالشن ولی تازه جاشو پیدا کردن و میگن توسط پلیس ها ازش محافظت میشه ! ولی ما می تونیم از پسش بر بیاییم !! ( من مافیا 1 رو بازی نکردم ولی اینطور که دوستان میگن این یارو همون تامی آنجلو هستش !!) و میگه که بعد از این کار ویتو باید بره پیش دریک .
    تو دفتر دریک
    پاپالا میگه که یکی از کارگرامو چون سر کار نیومده دیروز اخراجش کردم !! حالا هم رفیقاش میگن که تا دوستشون سر کار برنگرده کار نمیکنن و من الان میخوام نشونشون بدم که کار یعنی چی!!
    تو گارگاه
    دریک پاپالاردو : همتون برید سرکار تا مشکلی پیش نیاد !!! و پیرمرده میگه : ما فقط می خواییم دوستمون برگرده سر کار اون خانواده داره !! دریک جواب میده: اون یه هفته سر کار نیومد!! پیر مرد: چون وقتی داشت برای تو کار میکرد افتاد و دستش شیکست !! پسر جوونه میگه : این خپل احمق برای ما ها هیچ ارزشی قائل نیست < کمی با هم دعوا میکنن که استیئ با ته تفنگش میزنه تو دل پسره ! و دریک میگه : اگه میخوایید شما ها هم اخراج نشید یا مشکل دیگه ای پیش نیاد برید سر کارتون. و همه هم میترسن .
    دریگ به ویتو میگه : بیا بریم ویتو اینا همشون یه مشت ترسو بدرد نخورن !!
    که بهو پیر مرده میگه : ویتو ؟؟ تو پسر اسکالتا هستی ؟؟پدرت همیشه از تو تعریف میکرد !!
    چرا با وجود اینکه اینا، اون بلا رو سر پدرت اوردن هنوز داری باهاشون کار میکنی ؟ ویتو میپرسه مگه اونا با پدرم چی کار کردن ؟؟
    پسر جوونه میگه : اونا پدرت رو کشتن !! پیر مرده ادامه میده که : یه روز پدرت و استیو دوتایی رفتن بیرون و وقتی برگشتن استیو تنها بود و لباساش خیس شده بود !! و بعدا فهمیدیم که پدرت غرق شده !! ویتو به استیو میگه : اینا چی دارن میگن ؟؟ لباسات خیس شده بود چون داشتی به پدرم کمک میکردی از آب بیرون بیاد درسته ؟؟
    استیو جواب میده : نه ، لباسام خیس شده بود چون پدرت زیر آب نمیموند !!
    دریک میگه : ویتو به خانواده خودمون فکر کن !! و این موضوع رو ولش کن !! بعد هم که میره دریک رو میکشه !!!
    آپارتمان جو
    ویتو میاد در خ.نه جو و زنگ میزنه! ولی جو خونه نیستش و یعد ویتو توضیح میده: جو خونش نبود و من رفتم تا یه چیزی بخوروم 2 ساعت بعد که برگشتم هنوز خونش نبود و هوا هم داشت تاریک میشد و من هم داشتم نگران میشدم، پس رفتم دنبالش !
    تو رستوران
    ادی رو میبینه و ادی میگه : هنری رو چینی ها وسط پارک تیکه تیکش کردن !! و ویتو خودشو میزنه به کوچه علی چپ !! و میگه من هیچی از ماجرا خبری ندارم ! ادی میگه: هر چی باشه هنری تنها نبوده!! چند نفر هم ریختم محله چینی ها و رئیسشونو کشتن !! حالا اونا فکر میکنن یا کار ما بوده یا کار وینچی و از اونجایی که مطمئن نیستن کدوممون بودیم برای انتقام به هر دو حمله می کنن !! و این یعنی یه جنگ !!!
    تو مغازه جوزف
    ویتو: جو رو ندیدی ؟ جوزف جواب میده : چرا دیدمش، دنبال کار میکشت ! ولی قبل از اینکه حرفمونو تموم کنیم افراد وینچی اومدن و بردنش !!
    تو رستوران
    ویتو به دو نفر میگه جو کجاست ؟ و جواب میدن پیش وینچیه ! ویتو میگه جو که با شماها کاری نداشته ! یارو جواب میده : وینچی اینطور فکر نمیکنه ! و تو هم باید بیای ! ویتو میگه اگه نخوام بیام چی ؟ یارو میگه تفنگ من اینو نمیگه !!
    تو ساختمون-پیش جو
    ویتو از جو میپرسه که چی شده ؟ جو جواب میده : وینچی میخواد از یه سرس مسائل سر در بیاره !
    وینچی میاد و میگه : یکی به چینی ها حمله کرده و اونها هم سعی کردن منو بکشن !! و چندتا از افرادمو کشتن !! و من فکر میکنم که این همش تقصیر شما هاست !! حالا به من توضیح بدید که چی شده ؟؟ ویتو میگه : ما چیزی نمی دونیم !! بعد یارو ویتو رو میزنه و ویتو هم بیهوش میشه !!
    تو ماشین -بعد از فرار از ساختمون
    جو از ویتو به خاطر نجات جونش تشکر میکنه !! و میگه من بدجوری زخمی شدم منو ببر پیش دکتر !
    پیش دکتر
    دکی میگه معلوم هست چه خبره ؟؟ همین الان دو تا از دوستاتونو اوردن اینجا و الان هم خودتو اوردن !! این زندگییه که خودتون خواستید !! همش جنگ و کشتار و خون و........
    پیش برونو
    برونو میگه پولو اوردی هان ؟؟ من شنیدم هنری توسط چینی ها مرده !! و همچنین شنیدم به چینی ها حمله شده !! چینی ها هم فکر میکنن کار ایتالیا یی ها بوده برا همین هم به وینچی حمله کردن !! و وینچی هم انداخته تقصیر فالکون و چینی ها به فالکون هم حمله کردن و یه جنگ بوجود اومده !!
    بذار یه سوال ازت بکنم : مطمعنی این پولی که گرفتی برات سود داشت ؟؟ ویتو جواب میده: تو پولتو گرفتی و بقیش دیگه به تو ربطی نداره !!
    برونو ازش میپرسه که اسنت جیه ؟؟ ویتو جواب میده : ویتو اسکالتا !!
    برونو میگه: من قبلا یه اسکالتا میشناختم ولی اون مثل تو به موقع قرضشو نمیداد !! بی چاره زنش !! ویتو میگه پس پدرم از تو پول قرض کرده بود هان ؟؟؟ برونو جواب میده : من مجبورش نکرده بودنم تا ازم پول قرض بگیره !! همین طور که تو رو مجبور نکرده بودم !! اگر هم با من کار داشتی میدونی منو کجا پیدا کنی!! و با دستش اشاره میکنه که برو بیرون.

پایان چپتر 14
    Last edited by huggy; 18-09-2010 at 04:03.

9. 2 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abolfazl_gallant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

warning: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

سلام دوستان شرمنده که خیلی خیلی دیر شدش !!
    چپتر 14(25 سپتامبر)

محتوای مخفی: چپتر 14 
    آپارتمان ویتو
    تلفن زنگ میزنه و جو پشت خطه و میگه : ادی یه کاری داره که توش پول خوبیه !! و ما هم میتونیم پولودیم به برونو !!
    تو ماشین جو
    جو: ادی گفت که این کار برای خانوادس!! این یارویی که میریم بکشیمش خیلی وقته که دنبالشن ولی تازه جاشو پیدا کردن و میگن توسط پلیس ها ازش محافظت میشه ! ولی ما می تونیم از پسش بر بیاییم !! ( من مافیا 1 رو بازی نکردم ولی اینطور که دوستان میگن این یارو همون تامی آنجلو هستش !!) و میگه که بعد از این کار ویتو باید بره پیش دریک .
    تو دفتر دریک
    پاپالا میگه که یکی از کارگرامو چون سر کار نیومده دیروز اخراجش کردم !! حالا هم رفیقاش میگن که تا دوستشون سر کار برنگرده کار نمیکنن و من الان میخوام نشونشون بدم که کار یعنی چی!!
    تو گارگاه
    دریک پاپالاردو : همتون برید سرکار تا مشکلی پیش نیاد !!! و پیرمرده میگه : ما فقط می خواییم دوستمون برگرده سر کار اون خانواده داره !! دریک جواب میده: اون یه هفته سر کار نیومد!! پیر مرد: چون وقتی داشت برای تو کار میکرد افتاد و دستش شیکست !! پسر جوونه میگه : این خپل احمق برای ما ها هیچ ارزشی قائل نیست < کمی با هم دعوا میکنن که استیئ با ته تفنگش میزنه تو دل پسره ! و دریک میگه : اگه میخوایید شما ها هم اخراج نشید یا مشکل دیگه ای پیش نیاد برید سر کارتون. و همه هم میترسن .
    دریگ به ویتو میگه : بیا بریم ویتو اینا همشون یه مشت ترسو بدرد نخورن !!
    که بهو پیر مرده میگه : ویتو ؟؟ تو پسر اسکالتا هستی ؟؟پدرت همیشه از تو تعریف میکرد !!
    چرا با وجود اینکه اینا، اون بلا رو سر پدرت اوردن هنوز داری باهاشون کار میکنی ؟ ویتو میپرسه مگه اونا با پدرم چی کار کردن ؟؟
    پسر جوونه میگه : اونا پدرت رو کشتن !! پیر مرده ادامه میده که : یه روز پدرت و استیو دوتایی رفتن بیرون و وقتی برگشتن استیو تنها بود و لباساش خیس شده بود !! و بعدا فهمیدیم که پدرت غرق شده !! ویتو به استیو میگه : اینا چی دارن میگن ؟؟ لباسات خیس شده بود چون داشتی به پدرم کمک میکردی از آب بیرون بیاد درسته ؟؟
    استیو جواب میده : نه ، لباسام خیس شده بود چون پدرت زیر آب نمیموند !!
    دریک میگه : ویتو به خانواده خودمون فکر کن !! و این موضوع رو ولش کن !! بعد هم که میره دریک رو میکشه !!!
    آپارتمان جو
    ویتو میاد در خ.نه جو و زنگ میزنه! ولی جو خونه نیستش و یعد ویتو توضیح میده: جو خونش نبود و من رفتم تا یه چیزی بخوروم 2 ساعت بعد که برگشتم هنوز خونش نبود و هوا هم داشت تاریک میشد و من هم داشتم نگران میشدم، پس رفتم دنبالش !
    تو رستوران
    ادی رو میبینه و ادی میگه : هنری رو چینی ها وسط پارک تیکه تیکش کردن !! و ویتو خودشو میزنه به کوچه علی چپ !! و میگه من هیچی از ماجرا خبری ندارم ! ادی میگه: هر چی باشه هنری تنها نبوده!! چند نفر هم ریختم محله چینی ها و رئیسشونو کشتن !! حالا اونا فکر میکنن یا کار ما بوده یا کار وینچی و از اونجایی که مطمئن نیستن کدوممون بودیم برای انتقام به هر دو حمله می کنن !! و این یعنی یه جنگ !!!
    تو مغازه جوزف
    ویتو: جو رو ندیدی ؟ جوزف جواب میده : چرا دیدمش، دنبال کار میکشت ! ولی قبل از اینکه حرفمونو تموم کنیم افراد وینچی اومدن و بردنش !!
    تو رستوران
    ویتو به دو نفر میگه جو کجاست ؟ و جواب میدن پیش وینچیه ! ویتو میگه جو که با شماها کاری نداشته ! یارو جواب میده : وینچی اینطور فکر نمیکنه ! و تو هم باید بیای ! ویتو میگه اگه نخوام بیام چی ؟ یارو میگه تفنگ من اینو نمیگه !!
    تو ساختمون-پیش جو
    ویتو از جو میپرسه که چی شده ؟ جو جواب میده : وینچی میخواد از یه سرس مسائل سر در بیاره !
    وینچی میاد و میگه : یکی به چینی ها حمله کرده و اونها هم سعی کردن منو بکشن !! و چندتا از افرادمو کشتن !! و من فکر میکنم که این همش تقصیر شما هاست !! حالا به من توضیح بدید که چی شده ؟؟ ویتو میگه : ما چیزی نمی دونیم !! بعد یارو ویتو رو میزنه و ویتو هم بیهوش میشه !!
    تو ماشین -بعد از فرار از ساختمون
    جو از ویتو به خاطر نجات جونش تشکر میکنه !! و میگه من بدجوری زخمی شدم منو ببر پیش دکتر !
    پیش دکتر
    دکی میگه معلوم هست چه خبره ؟؟ همین الان دو تا از دوستاتونو اوردن اینجا و الان هم خودتو اوردن !! این زندگییه که خودتون خواستید !! همش جنگ و کشتار و خون و........
    پیش برونو
    برونو میگه پولو اوردی هان ؟؟ من شنیدم هنری توسط چینی ها مرده !! و همچنین شنیدم به چینی ها حمله شده !! چینی ها هم فکر میکنن کار ایتالیا یی ها بوده برا همین هم به وینچی حمله کردن !! و وینچی هم انداخته تقصیر فالکون و چینی ها به فالکون هم حمله کردن و یه جنگ بوجود اومده !!
    بذار یه سوال ازت بکنم : مطمعنی این پولی که گرفتی برات سود داشت ؟؟ ویتو جواب میده: تو پولتو گرفتی و بقیش دیگه به تو ربطی نداره !!
    برونو ازش میپرسه که اسنت جیه ؟؟ ویتو جواب میده : ویتو اسکالتا !!
    برونو میگه: من قبلا یه اسکالتا میشناختم ولی اون مثل تو به موقع قرضشو نمیداد !! بی چاره زنش !! ویتو میگه پس پدرم از تو پول قرض کرده بود هان ؟؟؟ برونو جواب میده : من مجبورش نکرده بودنم تا ازم پول قرض بگیره !! همین طور که تو رو مجبور نکرده بودم !! اگر هم با من کار داشتی میدونی منو کجا پیدا کنی!! و با دستش اشاره میکنه که برو بیرون.

پایان چپتر 14
    چه عجب نمردیمو چپتر 14 رو دیدیم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سراپا منتظر ترجمه چپتر 15 هستم

12. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام راهنایی کنید ..

برای باز کردن همه play boy ها باید چیکار کرد... من چند تا باز کردم

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

جای تمام مجلات :

مجلات موجود در چپتر ۱:

• ندارد

مجلات موجود در چپتر ۲:

• مجله شماره ۱: آپارتمان جو - روی میز وسط هال
    • مجله شماره ۳: قبرستون ماشین Bruski - تو یه اتاقک کنار یه پارکینگ سه دهنه

مجلات موجود در چپتر ۳:

• مجله شماره ۱۸: اسکله - بیرون دفتر پاپالاردو
    • مجله شماره ۴: خونه ماریا آنجلو - پشت در راهرو
    • مجله شماره ۴۰: اداره مدیریت قیمت - طبقه اول روی میز نگهبان
    • مجله شماره ۵: اداره مدیریت قیمت - کنار پنجره اتاقی که ازش کلید گاوصندوقو بر می داریم
    • مجله شماره ۶: اداره مدیریت بازرگانی - بین قفسه ها تو یه اتاق (دوتا در داره) تو زیر زمین

مجلات موجود در چپتر ۴:

• مجله شماره ۹: مرکز خرید - بعد از کتاب فروشی رو یه جعبه
    • مجله شماره ۲: مرکز خرید - کنار در شیشه ای که پشتش پلیس وایستاده
    • مجله شماره ۸: پشت بوم - کنار قفسه تو اتاقی که بعد از کشتن پلیسای پشت بوم میرید توش
    • مجله شماره ۷: آپارتمان جو - زیر پله ها

مجلات موجود در چپتر ۵:

• مجله شماره ۱۱: بیرون اتاق ۲۳۳ - تو راهرو
    • مجله شماره ۱۰: ساختمون روبرویی - تو یه اتاق گوشه طبقه اول
    • مجله شماره ۱۲: بعد از تیر خوردن هنری - گوشه اتاق

مجلات موجود در چپتر ۶:

• مجله شماره ۱۳: حیاط زندان - کنار یه زندانی که دراز کشیده
    • مجله شماره ۱۴: حیاط زندان - پشت یه اتاقک خاکستری بعد از زمین بسکتبال
    • مجله شماره ۱۵: اتاق رختشویی (بعد دعوا با سیاهه) - روی یکی از خشک کن ها

مجلات موجود در چپتر ۷:

• مجله شماره ۱۶: بعد از آزادی - اسلحه فروشی هرری
    • مجله شماره ۵۰: آپارتمان جو - ته طبقه آخر
    • مجله شماره ۱۷: آپارتمان جدید - طبقه دوم
    • مجله شماره ۴۶: آپارتمان جدید - روی میز آشپزخونه (البته ممکنه تو چپتر ۷ دیده نشه)

مجلات موجود در چپتر ۸:

• مجله شماره ۱۹: محوطه کارخونه - تو یه اتاقک قبل از درگیری دوم
    • مجله شماره ۲۱: محوطه کارخونه - رو زمین کنار چندتا بشکه نفت
    • مجله شماره ۲۰: محوطه کارخونه - قبل از ترک کارخونه تو یه کوچه باریک سمت چپ

مجلات موجود در چپتر ۹:

• مجله شماره ۴۱: بعد ملاقات با فالکون - روی میز بار
    • مجله شماره ۲۳: تونل فاضلاب - سمت چپ
    • مجله شماره ۲۲: اول کشتارگاه - این طرف پیرمرد خوابیده
    • مجله شماره ۲۴: کشتارگاه - رو یه میز پشت دستگاه برزگه

مجلات موجود در چپتر ۱۰:

• مجله شماره ۲۵: خشکشویی هتل - رو میز تو یه اتاق
    • مجله شماره ۲۷: راه پله اضطراری - پایین پله ها
    • مجله شماره ۲۶: پشت بوم - رو سکوی آسانسور
    • مجله شماره ۴۸: خونه جدید - تو حموم

مجلات موجود در چپتر ۱۱:

• مجله شماره ۴۷: خونه لئو - رو یه میز کنار پنجره تو طبقه دوم
    • مجله شماره ۲۹: خونه لئو - تو حموم
    • مجله شماره ۲۸: آپارتمان اریک (پارتی) - تو اتاق خواب
    • مجله شماره ۴۹: آپارتمان جو - کنار تخت خواب
    • مجله شماره ۳۰: بار تارا - زیر یه جعبه ته راهرو

مجلات موجود در چپتر ۱۲:

• مجله شماره ۳۲: انبار Seagift - پشت یه کامیون
    • مجله شماره ۳۱: انبار Seagift - تو یه کوچه پشت مخزن آشغال
    • مجله شماره ۳۳: انبار Seagift (موقع فرار) - زیر تابلو برق سبز

مجلات موجود در چپتر ۱۳:

• مجله شماره ۳۴: رستوران چینی ها - طبقه دوم، گوشه جنوب غربی
    • مجله شماره ۳۶: نعشه گاه (!) - تو یه حجره
    • مجله شماره ۳۵: زیرزمین - تو یه اتاق (که توش نارنجک و ... هم هست)

مجلات موجود در چپتر ۱۴:

• مجله شماره ۴۴: ساختمون نیمه کاره - گوشه جنوب شرقی طبقه ای که بسته بودنتون
    • مجله شماره ۳۷: ساختمون نیمه کاره - اول طبقه سوم
    • مجله شماره ۳۸: ساختمون نیمه کاره - طبقه سوم، اتاق سمت راست رو زمین

مجلات موجود در چپتر ۱۵:

• مجله شماره ۴۵: رصدخونه - پایین پله ها
    • مجله شماره ۳۹: رصدخونه - غرب پشت بوم
    • مجله شماره ۴۳: رصدخونه - پشت تلسکوپ
    • مجله شماره ۴۲: رصدخونه - کنار پروژکتور افلاک نما

15. 3 کاربر از popowoody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •