دوست عزيز اصلا قيمتش مناسب نيست يكيم صبر كنيد تا قيمتش افت كند و همانند من دچار ضرر و زيان نشويد
دوست عزيز اصلا قيمتش مناسب نيست يكيم صبر كنيد تا قيمتش افت كند و همانند من دچار ضرر و زيان نشويد
همین سونی hx1 که قراره بیاد به نظرم انتخاب بهتریه.
سلام به همگی دوستان.اقا شماها نضرتون دررابطه با sony t200 چی هست.(البته کاملا میدونم که مال یک سال پیش هست)مرسی
دوست عزيز واقعا اين مقايسه شما منطقي نيست اصولا حرف شما بي منطق است
بنده موبايل هم دارم و با مود vga هم فيلم مي گيرم لطفا به شعور ديگران توحين نكنيد چون خيلي راحت تفاوت قابل احساس است و اين كجا و آن گوشي كجا حتي به يك بچه هم نشان دهيد تفاوت را احساس مي كند.بنده مطمتنم اگه شما فوجي هم بخريد باز هم از كيفيت آن رضايت نخواهيد داشت
دليل اينكه دوستان به طور قطعي در مورد كيفيت اين قبيل دوربينها نظر نميدهند بخشي به اين خاطر است كه انتخاب را بر عهده خودتان بگذارند و بنده خدا را شاكرم كه نظر قطعي در اين مورد ندادم كه اگر شما بر اساس حرف من اين دوربين را مي خرديد همه اين موارد را گردن بنده مي انداختيتد
واقعا شما با این دوربین چه قدر کار کردید که اینگونه کارشناسانه نظر می دهید؟من کلی فیلم با این دوربین گرفتم ولی هیچ گاه دوتایی و تار فیلم نگرفته غیر از اینکه هنگام زوم کردن سریع در برخی شرایط دوربین برای 1 کی 2 ثانیه تصویر را تار میکند و ان هم فکر کنم به خاطر فوکوس دوربین است و اگه منظور شما از پرش لرزش دست است که این طبیعی است و اگر چیز دیگر که مانند tv ها ی قدیمی تصویر پرش داره بنده این مورد راهیچگاه مشاهده نکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by unforgiven2009; 03-03-2009 at 15:32.
تایید میکنم. اصلا روی کاغذ هم بخواین مقایسه کنین تفاوت اندازه ی سنسور n78 و پاناسونیک زمین تا آسمونه. اگه مشکل شما نویزه که اصلا باید برین سراغ دوربین فیمبرداری که سنسور cmos داره.
در مورد فرمت هم نمیشه با قاطعیت گفت mp4 بهتر از mov هست. البته شما خودت بهتر میدونی ولی نمیتونی بگی کلا این چون mp4 فیلمبرداری میکنه بهتر از اون یکیه. از نظر حجم با هم فرق میکنن ولی کیفیت رو نمیشه گفت.
دوست عزیز شما که این دوربینو ندارید این چیزارو میگید ولی من که دوربینو دارم اینچیزارو ندیدم اگه میخوای مطمن شی برو پیش یکی که این دوربینو داشته باشه و خودت بتونی ببینی نه اینکه بدون دیدن اینطور قطعی صحبت کنی من تمامیه گوشیهای موبایل 5 مگاپیکسلیرو یدیدم بهترین گوشی از لحاظ فیلمبرداری ke9900 مال lg هست که باز به گرد پای fz28 نمیرسه نمیدونم این مستنداتو از کجا اوردی ولی لنز دوربین های عکاسی با فیلمبرداری فرق داره اگه واقعا دنبال کیفیت بهتر تو هر دوتاش هستی بهترههم عکاسی بگیری هم فیلمبرداری نه اینکه با پول یکیش دوتاشو داشته باشی.هر چه قدر پول بدی اش میخوری عزیز.
آرمین جان تو این سایت ها رفتی؟
اگه فقط میخوای مدل ها و مشخصاتشون رو ببینی هم dpreview بهترین سایته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون فایل رو جناب کاویان زحمت کشیده بودن منتها متاسفانه از روی سرور پاک شده.متاسفانه من هم ندارمش یعنی یه مشکلی برای هاردم پیش اومد ازبین رفت.حالا اگه جناب کاویان لطف کنن و دوباره آپلودش کنن،بنده میذارمش توی اکانت رپید شیر خودم تا دیگه پاک نشه.
اگه یه نفر دیگری هم داردش،لطف کنه یه جایی آپلود کنه تا من بردارمش.
از همه دوستان و مخصوصا جناب کاویان تشکر می کنم.
نظر شما درباره ی این دوربین چیست:
من تا 150 می تونم پول بدم!
sony w110
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)