خب باید به نظر همدیگه احترام بذاریم بچه ها.
یکی خوشش میاد یکی هم نه.
همه ادم ها که 1 سلیقه ندارن.
خب باید به نظر همدیگه احترام بذاریم بچه ها.
یکی خوشش میاد یکی هم نه.
همه ادم ها که 1 سلیقه ندارن.
من نمیگم که بده.من میگم با توجه به بازیهای دیگه میتونه اصلا جایزه ای کسب کنه؟؟؟خوب بچه ها شما از یه بازی چه انتظاری دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فکر می کنید چون که بازی ترسناک نبوده به درد نمی خوره خوب برید dead space-alone in the dark-manhunt2-fear2 بازی کنید
بازی به این خوبی
به خدا عالی تر از این نمی شد
من که فکر نکنم
فقط کمی به گرافیکش میشه امیدوار بود که اونم تا اخر 2009 اونقدر بازی توپ میاد که در نتیجه اونم ... .
Last edited by halflife g; 05-05-2009 at 18:19.
چی بگم.شایدم حق با شما باشه.به هر حال من نظر خودمو گفتم.نظر شما هم کاملا قابل احترامه.فقط می خواستم بگم که نباید چون بازی ترسناک نبود روش قضاوت کنیم.موفق باشید دوست عزیز![]()
مگه اويل 5 قديمي نيست
يادمه پار سال ديده بودم
اگه پستامو خونده باشی میبینی من گفتم "بازی همه چیش عالیه فقط ترس نداره و به پای 4 نمیرسه"چیز دیگه ای نگفتم و از بازی خوبی گفتم عزیزچی بگم.شایدم حق با شما باشه.به هر حال من نظر خودمو گفتم.نظر شما هم کاملا قابل احترامه.فقط می خواستم بگم که نباید چون بازی ترسناک نبود روش قضاوت کنیم.موفق باشید دوست عزیز![]()
نه دوست من.خیلی وقت نیست که اومده.حدود 2-3 ماه
موفق باشیدپستامو خونده باشی میبینی من گفتم "بازی همه چیش عالیه فقط ترس نداره و به پای 4 نمیرسه"چیز دیگه ای نگفتم و از بازی خوبی گفتم عزیز![]()
بابا اويل5فقط داستانش خوب نبود ترس هم خوب داشت وقتي اونا با داس و تفنگ و اينا ميريزن به جونت نميترسي
براما افت داره بترسيم
کجاش ترس داشت؟؟؟؟؟والا تا اونجایی که من دیدم یه صحنه ی ترسناک هم نداشت.مرد اره دار که تو نسخه ی 4 خیلی ترسناک بود تو این اصلا ترس نداشت.دیگه بقیه که جای خود دارد!!
كي ميگه. ترس داشت خوبم داشت توهي بازي كردي؟!حالا بزار واسه پي سي بياد اونوقت نظر بده ما كه باايكس باكس مون بازي كرديم ترس داشت ولي نه ترس سري ها قبل من نه با اويل 4 موافق بودم نه بااويل5 ترس نيمسيس رو نداشتن سري هاي قبل خيلي حال داد من ميگم مال تغيير ديد دوربين و كنترل بازي هست اومدن گيم پلي هم خراب كردن.اميدوارم كپ كام سري 6بازي را خيلي خوب بسازه نه بياد بازي ها را شوتر كنه اگه اينجوري باشه بايد بياييم اسمشو بزاريم رزيدنت كانتر يا رزيدنت جيمز باند.شخصيت هم عوض كنن با داستانو گلي به گوشه ي جمالشون ميشه . كريس گامبو خوبه يا ---- اسكات كندي.ادامه ي اويل4رابسازن ديگه گل كردن ما كه با 5حال نكرديم حالا با 6 حال كنيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)