تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 231 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2307

نام تاپيک: آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا joomla با توضيحات كامل

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

والا من تا حالا با داكمن كار نكردم اما ...

1. بهتره كه اين امكانات رو روي هاست تست كنيد تا جواب بهتري بگيريد ..

2. معمولا بايد اول يه داكيومنتي ساخته شده باشه و وجود داشته باشه تا بشه فايلي رو ضميمه كرد بهش ..
    من مشکلم هنوز حل نشده ولی داکمن کاملا فارسی شده رو پیدا کردم که می زارم تا دوستان هم استفاده کنند ... البته تو تاپیک مرکز دانلود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

لطفا چند نمونه فروشگاه که با جوملا ساخته شده اند را برای نمایش معرفی کنید؟

آیا شما استفاده از فروشگاه ساز جوملا و ورچال مارت رو پیشنهاد می کنید ؟ به چه دلیل ؟

یا پیشنهاد دیگه ای برای فروشگاه ساز دارید ؟

داره خودمونی میشه eduardo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

سلام به همه....من امروز کتاب سیستم مدیریت محتوی با جوملا گرفتم....
    تو کتاب برای نصب و راه اندازی جوملا گفته که باید در IIS یک virtual Directory ایجاد کنم و فایل index.php رو به اون آدرس بدم!

حالا میشه بگین چه جوری یک virtual Directory ایجاد کنم؟؟

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان این direction :rtl رو باید تو کدوم تگ فایل css قالب وارد کرد؟... من قالبم همه چیش درسته ... فقط نوشته ها راست چین نیستن ...

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

تو کتاب برای نصب و راه اندازی جوملا گفته که باید در IIS یک virtual Directory ایجاد کنم!

حالا میشه بگین چه جوری یک virtual Directory ایجاد کنم؟؟
    -----
    بعدشم گفته برای نصب جوملا باید فایل index.php رو با مرورگر بازکنم! ولی با این کار مرورگر با این فایل مثل یه فایل دانلودی بر خورد میکنه و عملیات نصب نمیاد.....
    کسی نیست کمک کنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

خوب مشکل بالا رو حل کردم ولی الان که وارد مرحله انتخاب زبان میشم(در قسمت نصب جوملا) ،ترکیب صفحه دارای مشکل هست و این اخطار ها هم نوشته شده :
    بالای صفحه:

نصب جوملا فارسيWarning: session_start() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: open(C:\WINDOWS\system32\config\SYSTEM~1\LOCALS~1\ Temp\\sess_92043a849a39706c61f05d063f137539, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in D:\Joomla_1.5.4-Stable-Full_Package\libraries\joomla\session\session.php on line 413

Warning: session_start() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\Joomla_1.5.4-Stable-Full_Package\libraries\joomla\session\session.php: 413) in D:\Joomla_1.5.4-Stable-Full_Package\libraries\joomla\session\session.php on line 413

Warning: session_start() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\Joomla_1.5.4-Stable-Full_Package\libraries\joomla\session\session.php: 413) in D:\Joomla_1.5.4-Stable-Full_Package\libraries\joomla\session\session.php on line 413

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\Joomla_1.5.4-Stable-Full_Package\libraries\joomla\session\session.php: 413) in D:\Joomla_1.5.4-Stable-Full_Package\libraries\joomla\session\session.php on line 416

پایین صفحه:
    نصب جوملا فارسيWarning: session_write_close() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: open(C:\WINDOWS\system32\config\SYSTEM~1\LOCALS~1\ Temp\\sess_92043a849a39706c61f05d063f137539, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in D:\Joomla_1.5.4-Stable-Full_Package\libraries\joomla\session\session.php on line 546

Warning: session_write_close() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in D:\Joomla_1.5.4-Stable-Full_Package\libraries\joomla\session\session.php on line 546

به نظر شما مشکل ازچیه؟؟؟ از PHP نصب کردم؟؟؟

داره خودمونی میشه araz1araz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض کمک

امروز من نسخه جدید جوملا رو البته هم انگلیسی و هم فارسیشو دانلود کردم ولی موقعی که می خوام تو کنترل پانل آپلود کنم ایراد میگیره و آپلود نمیکنه
    اینهم اشکالی که تو آپلود میده
    C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\joomla_1.5.9_v1_per sianiran.tar.gz: unknown Bytes: 0% Complete FAILED! :Unknown error or disk quota exceeded.
    هم تو نسخه انگلیسیش و هم تو نسخه فارسیش این اشکال هستش لطفا کمکم کنید.

داره خودمونی میشه araz1araz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام موقع آپلود جوملا این مشکل واسم پیش میاد
    C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\joomla_1.5.9_v1_per sianiran.tar.gz: unknown Bytes: 0% Complete FAILED! :Unknown error or disk quota exceeded.
    لطفا کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

هیچکس کمک نمی کنه<<؟؟؟

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

روي هاست رايگان آپلود مي كنيد يا شخصي؟
    اين ارور احتمالا به خاطر سرعت پايين نت شما هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •