تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 208 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب تا این جا با این چیزایی که گفتم فکر میکنم بهترین گزینه hd2 باشه - review اش رو هم دیدم ازش خوشم اومد اما چندتا چیز رو فراموش کردم بگم :

گارانتیش با کدوم شرکته ؟ چون اون اورکسه که داشتم فکر کنم گارانتیش یاس بود خیلی عالی بود اون زمان - 1 بار lcd ایش خراب شد 3 سوته فرستادم گارانتی کامل برام عوضش کردن هیچی هم نگرفتن

دوم آنتن دهیش هست - برام خیلی مهمه - omnia چون مال سامسونگ هست بعید میدونم آنتن دهیش زیاد خوب باشه چون اکثر گوشی های سامسونگ تو ایران آنتن دهیشون مضخرفه - همون اورکس هم همین جوری بود

الان کسایی که hd2 دارن میشه یه خورده در مورد باتریش بگن ؟ چجوریه ؟ با این lcd و .... کم نمیاره ؟ چند ساعت یا چند روز دووم میاره ؟
    گارانتی یاس و پرشین تل کام گارانتی های اصلیه HTC هستن در ایران

آنتن دهی خوبه مثه بقیه گوشیها در مورد سامسونگ هم من اکثر گوشیهام سامی بوده اصلا مشکلی نداشته

این چرت و پرتیه که فروشنده ها میگن

در مورد باطریش هم مشکلی نداره متوسط کار کنی 2 روز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به نظر من آنتن دهیش عالیه.من یه گوشی دیگه هم دارم.هردو سیم کارت ایرانسل روشونه و داخل ساختمون یه جای پرت قرار گرفته.

یادم قبل از این که این گوشی رو بخرم بیچاره بوده و حتما باید از اتاق بیرون می اومدم.فقط بعضی اوقات یه خط آنتن داشتم و اصلا نمی شد صحبت بکنم و قطع نشه.

اما با این گوشی جدید با همون نوع سیم و همون مکان وقتی قدیمیه نداره hd2 مثل هلو انتن داره و معمولا ندیدم کامل بره آنتنش.

باتری هم یکی دو هفته اول یه ذره زود خالی می کنه ولی بعدش آب بندی میشه.من هم استفاده معمولی+ مقداری گیم+مقداری موسیقی 2 روزمیرم باهاش.

این گوشی رو اگه بخری تا چند سالی نیاز به گوشی نداری.ال سی دی بزرگش هم بر بازی خوبه هم برا pdf خوندن.در ضمن کاملا ضد خشه.اونقدر تصویرش شفاف و با کیفیته که خودت تعجب می کنی.در کل امکاناتش عالیه.cpu هم که دیگه نگو اصلا کم نمیاره.

جالبش اینه که محصول جدید اپل ه همون ipad باشه به یه نوعی یک جور نوت بوک یا لپ تاپ خاصه ،سی پی یوش همین مقدار قدرت داره.به نظر من ال-سی-دی پاکت پی سی از این گنده تر نمی تونه بشه چون حمل و نقلش سخته و cpu هزار هم فکر کنم حالا حالا ها جواب بده.

من گارانتی پرشین گرفتم راضی ام چون هم ارزون تر در اومد و هم برنامه آریو اقلیم که برای gps است رو مجانی میده وبیمه نامه بانک اقتصاد نوین هم داشت.یاس هم خوبه فقط مقداری گرون تره و اون برنامه رو هم مجانی نمیده روش.فقط اگه پرشین گرفتی ،آریو اقلیم رو باید جداگانه و مجانی از فروشنده بگیری ولی مراقب باش حواست رو پرت نکنه و بهت ندش!چون 40 تومن قیمتشه.
    Last edited by zoorg2; 14-04-2010 at 11:20.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

آخرین قیمت محصولات htc رو میخواستم

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام دوستان

من با بودجه 400 - 450 تومن بهترین پاکت پی سی که می تونم بخرم کدومه.

نمی خوام مثل HD2 یا omnia2 خیلی بزرگ باشه.

خودم بین Diamond2 و omnia lite و HTC 3G موندم. در ضمن برای HD Mini هم نمی دونم قیمتش به بودجم خواهد خورد یا نه و ارزش صبر کردن داره یا نه.

کیفیت touch و LCD و عمر معقول باطری برام مهمه.

لطفا در انتخاب راهنماییم کنید.
    منتظر یاری دوستان هستم.

داره خودمونی میشه Delphi_Developer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran - Shiraz

پيش فرض

هرکی که دیدم گوشی سامسونگ داره همیشه آنتن دهیش داغونه - اعصاب آدم خورد میشه وقتی باهاش حرف میزنی - از کسی نشنیدم خودم بارها به چشم دیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب تا این جا با این چیزایی که گفتم فکر میکنم بهترین گزینه hd2 باشه - review اش رو هم دیدم ازش خوشم اومد اما چندتا چیز رو فراموش کردم بگم :

گارانتیش با کدوم شرکته ؟ چون اون اورکسه که داشتم فکر کنم گارانتیش یاس بود خیلی عالی بود اون زمان - 1 بار lcd ایش خراب شد 3 سوته فرستادم گارانتی کامل برام عوضش کردن هیچی هم نگرفتن

دوم آنتن دهیش هست - برام خیلی مهمه - omnia چون مال سامسونگ هست بعید میدونم آنتن دهیش زیاد خوب باشه چون اکثر گوشی های سامسونگ تو ایران آنتن دهیشون مضخرفه - همون اورکس هم همین جوری بود

الان کسایی که hd2 دارن میشه یه خورده در مورد باتریش بگن ؟ چجوریه ؟ با این lcd و .... کم نمیاره ؟ چند ساعت یا چند روز دووم میاره ؟
    به قول دوستمون در جایی که همه گوشیها کم میارن این گوشی آنتنش پره.
    من قبل این جمین و دیاموند داشتم دیاموند خوب بود ولی جمین باید از اتاق میومدم بیرون و حیاط تا آنتن بده ولی با هموم سیم hd2 آنتن تا ته چسبیده و پره.
    در ضمن برای اولین بار این گوشی از یک نوع چیپ رادیو بسیار قوی برای آنتن دهی و مکالمه استفاده کرده که به همین علت دکل های مخابرات ایران چون قدیمی اوایل با این گوشی خط نمیداد و ساپورت نمیکرد اما چون ایرانسل از نسل جدیدتر تجهیزات رادیدیی استفاده کرده خط میداد.به همین علت وقتی در سایت های خارجی این مطلب عنوان کردیم بسیار تعجب کردن وگفتن قویترین آنتنی که دیدیم در این گوشی و ایران کلی مسخره کردند و مسایل سیاسی پیش کشیدند حتی یکی از متخصصین xda گفت باید با دولت تون مبارزه کنید تا کمک کنم.ما هم دیدیم وارد مسایل سیاسی میشه ول کردیم.
    ویرایش:گارانتی من یاس .فقط این بگم یکی از بچه ها دو بار به یک علت خاص تاچ گوشیش سوخت هر دو بار مجانی یاس تعمیر کرد که هزینه هربار 250 تومن بود.
    Last edited by htc-hd2es; 14-04-2010 at 22:08.

7. 2 کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Delphi_Developer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran - Shiraz

پيش فرض

ممنون - اما من منظورم hd2 نبود - سامسونگ رو داشتم میگفتم - شما چند وقته hd2 داری ؟ نقص هاش چیه ؟ هیچ مشکلی تاحالا باهاش نداشتی ؟ اوضاع باتریش چجوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون - اما من منظورم hd2 نبود - سامسونگ رو داشتم میگفتم - شما چند وقته hd2 داری ؟ نقص هاش چیه ؟ هیچ مشکلی تاحالا باهاش نداشتی ؟ اوضاع باتریش چجوریه ؟
    خواهش میکنم.
    من همون اوایل که وارد ایران شد خریدم و بسیار بسیار راضی هستم وخیلی این گوشی دوست دارم.چون همه نیازهای من وه مه رو برآورده میکنه وسریعترین ویندوزموبایل جهانه.وبزرگترین lcd خازنی جهان بین گوشیهاست که علاوه بر بزرگی کیفیت خیره کننده ای داره.
    مشکل اساسی نداره.و واسه هر نیازتون یک یا چند نرم افزار موجوده.من حتی بازیهای پلی استیشن1 روش دارم بازی میکنم وخیلی حال میده .تنها گوشی که بازیهایps1 بدون لگ و تاخیر میشه بازی کرد .اگه در یوتیوب دیده باشین با امنیا2 نمیشه بازی کرد چون پردازندش نسل قدیمیه و کنده.این گوشی نیاز3-4 سال هر گوشی باز حرفه ای برآورده میکنه.باطریش اوایل اعصاب خرد کنه اما پس از چند بار شارژ و دشارژ کردن کامل که همه سلول های باطری فعال شد با استفاده معمولی2-3روز جواب میده .بستگی به نحوه استفاده شما داره اگر نور صفحه نمایش رو اتوماتیک قرار بدید و روزی 40دقیقه مکالمه و 30sms داشته باشید و چند بازی و گیم بازی کنید و 1-2ساعت موزیک و فیلم تماشا کنید 2روز جواب میده.
    البته با روشی که اومده با تغییر در ریجستری این گوشی دوربین از 5مگاپیکسل به 8 مگاپیکسل ارتقا پیدا میکنه و دقیقا" به خاطر پیش بینی این موضوع hd2 تنها گوشی که پشتش عدد مگاپیکسل دوربین نوشته نشده چون میدونستن قابل تغییره.
    البته با یک تغییر دیگر در ریجستری کیفیت و بیت ریت bitRate فیلمبرداری دوبرابر میشه واز 2100 به 4200 تغییر پیدا میکنه _من بعد از این تغییرات نتیه رو به برادرم نشون دادم گفت کیفیتش در حد هندی کم شده.واقعا" که حیرت انگیزه.
    شما این گوشی بگیرید وهر روشی که خواستید بپرسید تا بگم.

10. این کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

منتظر یاری دوستان هستم.
    سلام با اون بودجه امنیا 2 از همه بهتره اونقدرا هم بزرگ نیست نمیدونم کار کردی یا نه خیلی خوش دسته

اصلا با اون 3 موردی که گفتی مقایسه نکن

از نظر سرعت فقط b7300 میتونه یه جورایی بهش برسه که اونم فقط تو سرعت وگرنه بقیه چیزها بازم این دو باهم مقایسه

نمیشن به نظرم پولتو حیف نکن اگر 450 داری همونو بگیر کلوپ امنیا 2 هم هست یه سر بهش بزن

12. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghorban2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همگی.
    من بین Htc HD2 و sony xperia x10 شک دارم.
    x10 دیزاین زیباتر و باطری قوی تری داره. علاوه بر این سیستم عامل جدیدتری داره که هر روز هم داره به تعداد گوشی های با این سیستم عامل افزوده میشه(هرچند که با وجود نسخه ی 2.1 هنوز این گوشی نسخه 1.6 هست و سونی هم یه حرفی زده که آپدیت می کنم اما معلوم نیست کی این کار رو بکنه) و در یک کلام غولی مثل گوگل پشت این سیستم هست که خودش کافیه!
    HD 2 هم واقعا چیزی کم نداره. از نظر امکانات و نرم افزار و مالتی تاچ و پشتیبانی از فونت فارسی و ...

اما چیزی که من رو از x10 دور میکنه :
    بیشتر به زبان و فونت فارسی برمیگرده. برام قابل قبول نیست که نتونم در اینترنت صفحات فارسی رو درست و حسابی ببینم و پیامک فارسی دریافت و ارسال کنم در حالی که HD2 چنین نقصی نداره علاوه براین دو تا مرورگر داره که یکیش از فایل های فلش هم پشتیبانی میکنه اما مرورگر x10 این قابلیت رو نداره. البته هر دو نرم افزار یوتوب دارند.
    علاوه بر فونت فارسی نسخه ی 1.6 آندروید که معلوم نیست اصلا آپدیت میشه یا نه باعث میشه که همیشه نگران این باشم که نکنه برنامه یا بازی درست و حسابی ای بیاد اما من نتونم به دلیل نسخه ی پایین آندروید نصبش کنم. اینم بگم که مثل اینکه از ایران به مارکت آندروید هم نمیشه وصل شد!
    نمی دونم آیا راهی برای حل مشکل فارسی در آندروید هست یانه.
    اما وقتی به سمت HD2 میرم از قیافه ی مستطیلی ساده و بزرگش خوشم نمیاد، تازه حافظه ی داخلی گوشی هم خیلی کمتر از x10 هست و باطریش هم تعریفی نداره، کارت مموری هم همراه گوشی نیست.

حالا به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه با این اوصاف عملا نمیشه از 50 درصد امکانات x10 اسفاده کنم خریدنش خنده دار نیست؟

*پیشاپیش از نظراتون سپاسگزارم*

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •